"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 198
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви от сърце милички!
Вие сте много важни за мен.

# 271
Иха, колко много поводи за поздравления е имало Simple Smile
ПОЗДРАВЛЕНИЯ на всички бивши празнуващи Simple Smile

Забравих да ви пиша, капарирала съм, така че часът си е наш и никой няма да ни го пипне. Отново разпитах за Дядо Коледа и пак се опитаха да ме разубедят, че са малки дечицата и по-вероятно е да се уплашат, тъй като си е артист и си говори с висок глас ......
Незнам ............. ако искате гласувайте, цената е 150 лв за 20-40 минутки, в зависимост от броя на децата. Аз лично не държа, тъй като ще ги водя другаде, но решим ли, ще приготвя още 2 подаръка, колко му е Simple Smile
Страчи за храната не съм поръчала все още. Първо, чакам да видя все пак бройкат и второ тя е не броблем откъм време, приемат до 3-4 дни преди партито и за платата, и за тортата, докато за Дядо Коледа е СПЕШНО!!!, тъй като по празниците бил зает и е хубаво от рано да се реши искаме ли го или не

Съжалявам, че пак се включвам само служебно, но съм зле с времето тези дни и имаме същите проблеми като Ара с бебе и спяща кака сутрин, после пък на обяд се повтяра картината. Пр. вчера Гери спа на ръце 30 минути вън на студа, докато чакам часа да си взема Руми..........

Приятен ден на всички ви Simple Smile

# 272
Я, какво се е случило със страниците на темата?! 19??? Нещо се е объркал доста сървърът! Но това май означава, че вече е време за нова тема...Ако някой ми каже как, нямам против да се опитам да помогна...
Стайл, ами на мен ми се иска Дядо Коледа да раздаде подаръци на малките! Все пак ще им е за първи път /или поне на Александър Wink/ и мисля, че ще им е интересно! А ако някое априлче се уплаши, може би има къде да го скрием за 20-40 мин? newsm78
Както реши болшинството, но аз съм "ЗА"!

# 273
Здравейте Hug
Алекс свикна без биберон вече,не можах да повярвам беше много привързан към него.
Добре че на тръгване за село го забравих Laughing
Сега си казва и за гърнето Simple Smile

# 274
  • Beyond the Frontiers
Бре, реших, че съм изтървала от снощи много! Пък то нещо май е грешка.

нова тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350980.new#new

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:29 от elku - elena

Общи условия

Активация на акаунт