"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 199
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас!
Първо, скромна почерпка от мен, днес имаме годишнина от църковния ни брак - 1 година, утре пък 2 от гражданския, та пак ще почерпя! Grinning

Честито и на днешните именници!
Сняг - Дари много му се кефеше отвътре, викаше "сняг, сняг,", но и вчера и днес като излязохме я беше страх, неискаше да върви, а в парка имаше и други случаи като нашия.

# 241
Здравейте.
Днес имам РД,но съм на село и нямам време да ви пусна почерпка Embarassed

Забравихме биберона и тъкмо сега е момента да го откаже Laughing

Лека вечер Hug

# 242
Здравейте!
И при нас снегът се топи и скоро ще изчезне. Рая много му се кефи и безстрашно гази в него. За учудване на баща й, е ходила по лед без да падне. Ето малко снимков материал
http://linofrina.multiply.com/photos/album/31

POLLY, честита годишнина! Много любов и щастие ви желая Heart Eyes Hug

Силве, честит рожден ден! Много щастие и сбъднати мечти!   bouquet
За почерпката не се притеснявай, и със закъснение да я пуснеш, ще я уважим Simple Smile Simple Smile

# 243
  • София
Вики е луда на тема сняг. Само тича до прозореца да обяснява за снега. Като излезем ходи и тъпче в най-големите преспи  ooooh! 2 пъти излизахме навън и двата пъти се върнахме с мокри панталони. И сега ми идва големия проблем. Преди като излизахме на разходка и си я вдигах да пишка на ръце. Днес пак препикахме снега, но пък днес на слънце беше топличко. Но се чудя като стане студено и духа вятър какво ще правим ако и се допишка  newsm78
 P0LLY още много пъти да празнувате щастливи годишнина  Hug

# 244
Честит празник на всички празнуващи! Да си носят името със здраве, а то тях с гордост!
Нашият татко има имен ден, така че Ви черпя виртуално!
Честит рожден ден и на Силве - здраве, щастие, добър късмет и верни приятели ти желая.
Поли, още 100 години в любов и разбирателство да празнувате.  Hug
За снега - ами отново ни изненада. Вчера сутринта решихме да отидем в Пловдив при родителите ми. Беше едно от най-кошмарните преживявания в живота ми. Закъсали тирове по магистралата - ужас. До Ихтиман пътувахме около два часа и половина и се отказахме - върнахме се в София по стария път и бяхме като в малка снежна приказка. Добре, че децата се забавляваха чудесно. Даже се замислям да им устроя зимен пикник. Днес щурмувахме маршрута отново - успешно. В Пловдив е сякаш друга страна - няма сняг, слънце - супер беше.
За коледния купон - потвърждавам пак - нашето семейство ще е в пълен комплект /дано сме здрави/.
Лека нощ от нас.  

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 18:35 от Nisti

# 245
  • Попово
здравейте,
и при нас няма сняг  Sad само студ, сух студ...
Поли, честита годишнина и дълги години бъдете щастливи заедно   bouquet
Силве,  nbirthday

# 246
  • Чехия
ЧРД на Силвето, много късмет и радост ти желая.

Честото на именниците малки и големи..

Поли една много романтична вечер с пожелание да се обичате много, много.

Нуше не виждам там проблем , нали е за една минутка някъде на завет и сте готови.
Аз сега пак ще почна да издържам Верето, че тя от няколко месеца сама си кляка, а сега няма как..

Отчета при на снега вече 50см, просто цял ден и нощ не спряло..ама така де ние ски курорт ли сме ли какво....От 13ч до 15ч ринах ..често да си кажа по-добро е то фитнес..Верето спа в количката загушкана..

# 247
  • Beyond the Frontiers

Честито на рожденничката!
Честито и на именниците днес! Тъй като нашия татко е Александър, черпя и аз.

# 248
Ихааааааа,колко почерпки днес!
Честито на всички именници,малки и големи!Да ви е здраво името и мнооооооооого късмет да ви носи!
Честита ви годишнина,Поли!Любов,разбирателство и много топлота в отношенията ви дъъъъъълги години!
Силве,честит рожден ден!Здраве,усмивки и много,много изненади днес!
За всички празнуващи:

# 249
  • София
ЧРД, Силве!
ЧИД на всички малки и големи именници!
Честита годишнина, Поли!

На снега чак днес му се зарадвахме, че вчера имахме гости и децата имаха работа - да обърнат къщата с краката нагоре Mr. Green
Ида на първата й съзнателна среща със снега също беше отвратена (за късмет тогава 1-2 пъти само заваля през зимата). Днес обаче Мими беше възхитена - шейна, пързаляне, падане.... Кеф!

Утре уговорих една съседка да дойде сутринта да гледа Мия за 30 мин, докато заведа Ида на детска... Толкова ми е съвестно като я вдигна рано, навра в дрехи и ботуши и още топла и сънена да я изведа на студа Embarassed Последните 2 дни миналата седмица я оставях сама (спяща) Embarassed Embarassed Embarassed и сърцето ми щеше направо да се пръсне докато се прибера Confused За късмет и двата пъти не се беше събудила.
Та утре дори да реве през цялото време (хич не си пада по непознати Wink) поне ще съм спокойна, че няма да направи някоя опасна беля. Пък ако/като се харесат ще мога и за повече време да я оставям. Все ми се иска да запиша някой курс преди връщането на работа, че направо супер затъпяла се чуствам Embarassed Но пък щастлива с децата....
Илит, ти ли спомена, как колкото повече си с Калина, толкова повече не ти се връща на работа? Wink И аз така, ама х2  Laughing

# 250
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МИЛА ИНА! ДА СИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА!!!

# 251
  • Попово
добро утро и от нас   Hug
да почерпя, днес съпружето има рожден ден- 33ти поред

# 252
Днес е Света вкмч Екатерина! Почерпвам ви с вкусна торта и една весела случка от вчера!

Казвам на свекърва ми, че утре е света Екатерина. Тя ме поглежда с недоумение и казва: "Някоя приятелка ли имаш с такова име? Май педиатърката е Катя"!!! newsm78 Съвсем беше изключила, че това ми е цялото име!
 Joy
Ради, благодаря  Hug

ЧРД на милото на Пепена!!! Честита Христова възраст!

# 253
Моля ви да не забравите да гласувате - вие и всичките ви приятели тук за купонджии и певци: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350351.0

# 254
  • БГ
привет от нас Hug
честито на рожденниците и именниците  newsm59 newsm51 smile3525, да не пропусна някого, че нямах време да ви чета досега и трябва да наваксвам Embarassed.
Елина беше болна,и продължава да кашля, ходи на ясла и треперя лелките да не кажат пак да вземаме мерки за гърлото,че  сме сами с таткото и няма баби да я гледат. ooooh!
На коремчетата честито от мен, какви хубави нови съм изпуснала  ooooh!  bouquet
мерси за рецептата за меденките Hug, аз не съм кой знае каква домакиня, ама ако ми дойде музата по коледа мога да ги пробвам Party
подаръци- купих й кухня за готвене  миналия месец за месечинката, ама Елина е палава и ту я нареждаме, ту я разхвърля с два  удара я разпръсква из стаята Whistling Whistling.та сега ми се иска  някой кракомобил и конче люлка  ,че само скача на другите изграчки да ги язди и да се пързаля,но за пързалка няма място ooooh!
айде хубав ден от мен ,отичам да чета както винаги назад  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт