"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 203
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
  • Beyond the Frontiers
Честит първи сняг!

Ние сме буквално затрупани! сутринта се опитвах да изправям туите по оградата, възрах ги криво-ляво, но не вярвам дълго да издържат така. Още повече ако отново има ураганен вятър както снощи! беше страшно, наистина!
на съседите обшивката на покрива отлетя...  Sad

Сега съм в тежки размисли как да организирам експедиция за закупуване на лопата за сняг! че да се отринем малко по обяд...

Целувки на всички!
Ламичке, не бързай, че квартала е заринат, а още не са минавали да чистят.

# 226
Блазе Ви за снега! Във Варна още няма, а и да има, той се задържа няколко часа...

Във връзка с питането на Style за кънките: някоя варненска мама да знае дали на ледената пързалка в Младост има малки кънки като за нашите дечица под наем (Боян носи 24-ти номер)?

# 227
  • София
Честит първи сняг на всички  Hug
Мене ме оставиха да поспя тази сутрин и като станах Вики дойде да ме хване за ръка и да ме заведе до прозореца и да ми каже, че вън снега е покрил колата, е не с толкова думи, но смисъла беше този. Преди малко ходихме до кварталния магазин и си погазихме малко в снега, но улиците не са изчистени, киша, колите като минат пръскат точно в лицето на Вики и бързо се взехме на ръце колкото и да не и се искаше. Сега атракцията е на прозореца и през 2 минути ходи да проверява как е там  Laughing

# 228
  • София
Приемате ли нови на партито?
Или по-точно нови-стари. Отпред сме в списъка, но не съм писала от ммм.. малко след раждането май, само минавам понякога да прочета как вървят нещата и сега мернах че ще има веселба на 27-ми. И понеже клуба ни е под носа си мисля, че ще ни е забавно да се включим и ние и да се запознаем с другите априлчета.
Всъщност със Style се знаем от площадката покрай децата, но ще се радвам да се запознаем и с другата част от отбора.

Само се надявам Ема да е здрава, че напоследък покрай яслата редовно се борим с разни сополи и кашлици, както и в момента всъщност.
Предполагам, че ще дойдем тримата.

# 229
Хайде да отменя ИлитHug
Илит + Калина + татко 
Страчуна + Мая и татко
Марини + Алекс + татко
Све + Боян, батко му и татко им
Алекси + Бобо + Калина + татко им
Ая  + Бобо и Вико + татко им
Слънце + Бела + таткото
Стайл + Гери и Руми + татко им
450 + Вики + таткото
ДейзиГ с Габи и Теди + татко им
Емили + Аля + ?
Неци + Монко + татко
bobi ko + Белослава + татко
Мелодия + Петърко + татко
Ламята + Мия + таткото
Marjo + Филип + батко + татко
Pepetia + Ема + татко
Нисти + Кари + Стефан + татко
?МАРТА + Ели и Сашко + татко им?
Кой пропуснах?! newsm78
Голямо априлско лоби имало в "Гео Милев"!
Ива, Бате Бойко си има най-добрия помощник! Laughing
Ха, и честит първи сняг на вас! При нас все още е само мокро и кално!

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 19:41 от marini

# 230
Привет и от снежна Варна!
Тук валя малко,но си имаме и ние снежец. Peace
Останахме си у дома и само го гледахме през прозореца,защото още не сме съвсем оздравяли.
Све,за кънките ще питам утре баща ми,той е охрана там, и ще ти пиша.

# 231

,,Maлък, но ефективен снегорин изпратан от Чешката Република ще влeзе в действие тази сутрин.
Зимата вече не може с нищо да ни изненада,,- сподели за БНТ Бойко Борисов.
 Wink

Да не ни пращаш Вяра на гости в София?  Mr. Green

Style ние караме кънки (е, някой ги караме в хоризонтално впечатление)  Grinning

marini , разкри ни ти!  Hug

# 232
Добро утро и от нас Simple Smile
Вчера изкарахме страхотно - мокри и щастливи, а Гери уплашена от снега, който й боцкаше лицето. После бяхме и на детски рожден ден и момичетата каталясаха, та сега още спят.

ivalex, един от тези сладките снегорини и насам Simple Smile

pepetia, ох, не мога да вържа ник - лице, ....... ще ми трябва снимка или като се видим на живо. Е, това е от ЕГН-то или пък от децата, които ми изпиха мозъка Simple Smile

Marjo, супер, ще се обадя, като ги подкараме тази година. Сигурно баткото вече сте го научили Simple Smile. Руми нещо май я хвана шубето, но ще й мине, като пусна няколко пъти "Барби и магията на Пегаса" ще е прясно надъхана ...

Сега отивам да вадя шейната, че като гледам какво слънце е изпекло, може и да ни стопи снежеца Simple Smile

Приятен и усмихнат ден ви пожелавам от сърце Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 09:08 от Style

# 233
ей, как се радвам,че си имате сняг. Да наборите децата в снега Wink и на шейни да ги попързаляте, и снежни човеци да правите, пък и някоя борба със снежни топки може  Mr. Green дали акъла не мие на дете, а?да видим кой ще се радва повече на снега, малчо или майка му.

И какво - снегът пак изненада София, кмета й и фирмите за почистване на снега  hahaha

Сега съм в тежки размисли как да организирам експедиция за закупуване на лопата за сняг! че да се отринем малко по обяд...
РАзсмя ме, как си го написала, дано не е чак толкова зле положението, колкото се чете. Предтсваих си ви затрупани до ушите, двора до 2рия етаж, и Амалия с ботушки, опитваща се да излезе да си поиграе.
МАрини, верно Гео Милев е пълен с априлчета , хе хе. Списакът за срещата изглежда внушително.    bouquet за идеята за партито.

# 234
  • София
А, Style, няма как да вържеш ник - лице, май не съм споменавала ника като сме се виждали. Нищо де, ще се познаем на 27-ми живот и здраве. Иначе сме се засичали най-често на голямата площадка срещу яслата, при пясъчника с двете пързалки, лятото преди да заминете към Тетевен, после септември Ема тръгна на ясла в Мечо Пух и не сме ходили толкова често.

На всички слънчев ден, здравите да излизат да се радват на снега и хубавото време, ние за съжаление ще го гледаме засега само през прозореца.

# 235
  • София
MariniHug благодаря, че следиш списъка, броих, гледах и аз тези съм записала. Peace Ако сме пропуснали някого, да се обажда!
Браво за залъгалката, не се предавай, една седмица без нея си е почти отказване, не се предавай!
Много хубаво, че толкова много ще се съберем за Коледа, а аз си мислех, че ще е скромен купон, едва ли не в тесен кръг по домашному. Laughing

За снега Калина е много доволна, НО не иска да пипне, както и миналата година, когато с голяма погнуса го докосваше. Joy Обаче от вчера имаме малко снежно човече на прозореца и тя прекарва страшно много време в наблюдение и сочене и възхищение на човечето. Но и него не иска да пипне. hahaha За съжаление снегът вече се топи, а силният вятър го заледява, много е неприятно.

Стайл, тая година съм се зарекла да се науча да карам кънки, така че ще се ориентираме скоро към купуване на кънки и разбира се, Ариана ни е под носа. Peace Много ще съм ти благодарна за един-два урока /мислех да взимам учител за първоначалната техника, след това мисля, че и сама ще се справя/. Mr. Green

# 236
Кънки - заговорили сте за мое любимо занимание, за съжаление миналата година отидох 5-6 пъти на Славия, На Зимния и на Ариана, и с техни кънки, които в повечето случаи бяха ужасни. Не знам дали ще смогна тази година да си купя мои, но това няма да ме спре да отида да покарам малко Simple Smile
Снега - Мая вчера много му се радваше и го подритваше с крачета. След малко ще се оправяме да излизаме, че днес времето е страхотно Simple Smile
Усмихнат и слънчев ден на всички 
Hug

# 237
  • Чехия
Ахой мамчета, нощес още ни затупа и сега малко да спре и отиваме да ринем , че да може тати да се прибере...
Ето как е от прозореца на банята..

Илит дай една от вашия към Борисовата.

В къщи мирише на варена тиква  chef, и след малко я почваме.. Laughing

А досега с Верчето приготвяме снежинки за украса на прозорците..е тя изпокъса няколко, ама важното е желанието.
Изрязахме ги от вътрешното на калъфчета за дискове една такава мека материя фризелин се казва, много добре станаха, защото от хартия се мачкат при нагъването, а тези може и да се гладят. После ги пришихме към един конец а него го залепихме на горния край на прозореца и готово..

За кънките няколко години се пробвам , ама нещо май ми е в повечко шубето иначе мъжлето за научи от раз.
Но, сме запланували да водим Верето на хокей адски шумно и весело е., Последно когато  ходих бях коремчестта и беше много лудо ..може нещо да е запомнила.  Crazy

bouquet

# 238
Предполагам, че вече сте обядвали, така че десертът е от мен:
Нали обичаме да празнуваме, та днес пак ще празнуваме имен ден на малкия!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕНИЦИ!
Силве, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 239
Честит ви първи сняг!

И тук от вчера вали - ту сняг, ту град, но бързо се топи. Ивеее, приказно е при вас! Прати малко и към нас деее  Hug

Марини, да е жив и здрав сладкият малък именник! Нека пламъчетата в очите му винаги така дяволито да блещукат  Hug И ние обичаме да празнуваме по всякакви поводи, дори за мюлюманския Сладък празник - завършека на Рамадан, си купуваме баклавички  Laughing

Силве, Честит Рожден Ден!   bouquet

До дърпане не брадата вчера не се стигна, защото Синтерклаас предвидливо взимаше в скута си само по-големи дечица. Вики не се изплаши и от помощниците му - една сюрия черни Пит-ове, което приятно ни изненада. Подаръкът - кукла новородено бебе, всъщност не я трогна особено, но пък не се раздели с подаръка, който сама си намери - балон, пълен с хелий  Joy Цял ден не го пусна, дори спа с него в колата  Laughing Алекси, дядото е облечен като кардинал в бяло, с червена мантия и същия цвят кардиналска шапка / не знам на БГ как се казват  Embarassed Ето фото / http://nl.wikipedia.org/wiki/Afbeelding:Sint_in_spanje.jpg  Снимки собствено производство ще кача после по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт