"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 206
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
За коледното събиране - аз съм "ЗА" еклерова торта, за всичко свързано с ядене - също "ЗА"  Blush Но вие преценете, дали да се поръчва или не, да знам да ям предварително ( в кръга на майтапа... ) Wink
За еклеровата торта предлагам да я вземем направо от Л-А-Гу-На, защото иначе излиза доста по-скъпо, това ми направи впечатление за РД-то на Мая  Peace Аз мога да взема 2 торти от там...

# 211
  • Чехия
Привет мами ... Hug

Честит празник с едно малко по-различно пожелание от мен..

http://ivalex.multiply.com/journal/item/14/14

Иначе за сайта момичета тенкс..издирвам да изплагиатствам някаква авангардна шапка която да пасне с палтото стил Тринити от Matrix..aма май ще си остана на обикновена барета..
Имам два дена да преключа с проекта на капата и палтото..после ще се развявам доволна и най-вече модерна. Mr. Green

# 212
Честит празник на християнското семейство!

За коледното парти - много бих се радвала, ако успеем да организираме и Дядо Коледа да дойде и да донесе подаръци за майки, татковци и априлчета! Ще има ли някой априлски татко, желаещ да поеме ролята или да разчитаме на клубна самодейност?

Аз съм "за" щом и Страчи е "За" - нека има храница!!! Hug

# 213
Аз съм "за" щом и Страчи е "За" - нека има храница!!! Hug
Hug

# 214
Честит празник! Нека ежедневието на семейството ви е пълно с взаймна обич и уважение, и много усмивки!

Торта ДА, хапване, както решите - нямам претенции,  то по тези празници така или иначе е от маса на маса Simple Smile
И понеже не знам миналият път колко и как поръчвахте тортите, ако може да се вземе от сладкарницата направо (т.е. ако клуба дава да се внася от вън) ще е екстра. С риск да ви стана досадна, ама да си знаете, една торта е от мен.
Страчи - давам КАлина за гушкане Simple Smile

мама на кики, ivalex  мерси за стихотворението и приказката  bouquet

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 21:36 от Aleksi

# 215
За храната - също смятам, че трябва да има нещо за похапване! Гледах някакви тарталети - сладък и солен вариант! За децата може би не е удачно да поръчваме храна! Ще хапнат от тортата на АлексиLaughing  Не знам, кажете вие с повече опит в партитата!
Нашият татко не става много за Дядо Коледа - ще се слее с хлапетата! Wink Дано да има вариант да си наемем един!  Thinking

# 216
Здравейте и честит празник на християнското семейство!

Ние ще водим Вики утре на тържество със Синтерклаас /Св. Никола, който тук играе ролята на Дядо Коледа и раздава подаръци на 5 декември/. И малко ме е страх, че може да му дръпне брадата  Laughing

Иве, не знам дали ще ти е от полза, но може да погледнеш това http://www.hoeden-mv.com/hoeden.html - кликваш на шапката и са отваря различна по тема колекция, и това http://www.hoedzoekthoofd.be/nl-be/fotoalbum/gallery-173.aspx

Лека вечер и всички да спят спокойно  Hug

# 217
Я, че тоя клуб точно под носа ни! Моля, да ни приемете да се присъединим към Коледното парти! 4 броя !

Да се отбележи в протокола, че твърдо стоя зад Страчи! Девиза ми е "Храня се добре и редовно и ми личи"  Grinning

# 218
Супeeер! Групата става все по-голяма! Илитка, ще трябва да актуализираш списъка!
MarjoHug
Nijntje, линковете са много готини! Май ще успееш да помогнеш на нашата Тринити!  Wink Весело изкарване утре и никак няма да е интересно, ако никой не дръпне брадата на Дядото...

Отбелязвам тиха победа - една седмица без залъгалка! Да видим дали ще има продължение...

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 23:12 от marini

# 219
е на това му викам често влизане, днес се улях......хе хе, но децата ме оставяха на мира за по няколко минутки, а досега се бях зачела в захранване........нали ми е пак ред. Таткото избяга от нас да се наспи 2 вечери, да не го будят децата (да не ме чуе, че ще ме подгони), замина на 150 км., по работа. Ама утре ще стават в 5.
Стига съм писала глупости.
Nijntje да заснемете дърпането на брадата  Mr. Green (а защо на 5ти,. а не  на 6ти декември Синтерклаас радваа подаръците?) И пак малко офф, как е облечен, нали оригиналните му дрехи са сини,като дойдох тук, научих че така е бил облечен в Германия преди Кока Кола да облече дядо Коледа в червено.
Marjo ама вие в Бг ли сте си?  Simple Smile
Марини, когато победата се чуе на висок глас, тогава и поздравленията ще получите  Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 00:02 от Aleksi

# 220
  • Beyond the Frontiers
Хайде добро утро и честит ви първи сняг!

Борис веднага повтори новата дума и гледа с голям интерес през прозореца. Не вярвам да си спомня снега от миналата година Embarassed Само един проблем имаме не съм купила още апрески Embarassedмай ще тичаме до магазина.

Чудесна тайфа сте заформили за Коледа- нашите планове са да пътуваме, но ще видим.

# 221
  • Чехия
Привет мами, я при вас дойде снежеца хайде Честита Баба Зима..

,,Maлък, но ефективен снегорин изпратан от Чешката Република ще влeзе в действие тази сутрин.
Зимата вече не може с нищо да ни изненада,,- сподели за БНТ Бойко Борисов.
 Wink

Nijntje  Hug bouquet  за линковете..после подробно ще погледна да види какво ще ми хареса...

Aleksi грешка на 5 .12 е..
Старчка, не се тормози и това ще отмине гледай го от хубавата страна, имаш едно малко любвеобилно детенце...Ние с мъжо се радваме на всяка минутка когато сврачето дойде да се гуши при нас..А пък и и Майчето трябва да си вземе дозата спане с мама и тати..Нали се сещаш, че нашето креватче почти година беше без обитател. Blush
 Grinning

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 09:07 от ivalex

# 222
Добро утро и ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ на живеещите в София
У дома е празник, момичетата висят по прозорците и ми се молят да излизаме вече. Със сигурност ще станем повече мокри, отколкото да поиграем с истински сняг, но има риск изобщо да не се задържи и да се стопи бързо. Бях обещала на Руми да и купуваме днес кънки за лед, но май ще го отложим заради снега...... В този ред на мисли има ли някоя от вас да кара кънки? Ние ще ходим на Ариана след 15 декември, а до тогава на Зимния Simple Smile

Много се радвам, че компанията за партито се уголемява....
Нищо не пишете за менюто............ Аз съм опитвала само специалитетчетата със сирена, малките банички и вече не помня точно какво бяхме поръчвали, но бяха ужасно вкусни Simple Smile

Страчи, Фъни е от партньорите на Лагуна и цените са си същите (поне така беше февруари, но пак ще попитам), за да не се разкарваш, в случай, че е все едно........
Обаче 1 или 2 торти, нещо Алекси беше споменала и да не й прекъсваме ентусиазма Simple Smile)))

Приятен зимен ден на всички ви Simple Smile

# 223
Честит първи сняг и от нас!

Вчера ме изненадаха с нови ски и май те доведоха снега при нас. Mr. Green

# 224
Честит първи сняг!

Ние сме буквално затрупани! сутринта се опитвах да изправям туите по оградата, възрах ги криво-ляво, но не вярвам дълго да издържат така. Още повече ако отново има ураганен вятър както снощи! беше страшно, наистина!
на съседите обшивката на покрива отлетя...  Sad

Сега съм в тежки размисли как да организирам експедиция за закупуване на лопата за сняг! че да се отринем малко по обяд...

Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт