"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 207
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
  • Попово

Как една дама да не носи презерватив в чантата си????? То си е задължително Laughing
ама така де, всяка уважаваща себе си дама има поне 2 презерватива в джоба си  Naughty

# 196
Илит, ние сме в комплект - 4 броя

мелодия, нисти, дано повече е ви сполетяват такива неща, както и никоя от нас!
Бързо оправяне на Петърко, а за гъбичките от влага, тук много се говори, и казват,че бая проблеми могат да докарат, между които и главоболие и умора. Но при редовно проветрение, затопляне на стайте, да не остава влага. почистване, не би трябвало да има проблеми от латекса. Стискам палци да се преместите до празниците!
Ларсен, бързо оздравяване на Калина и Петьо  Hug
Кати браво на Борис, време беше да оздравее, сополите ще минат бързо.
ара  Joy  много готина иcтория

# 197
За Коледното парти - Потвърждавам присъствието на семество Слънчеви в пълен комплект /мама, тати и Бела/ на 27.12., 10 ч. Клуб Фъни  Peace

# 198
Мелодийка,не iи вменявай вина за случилото се. HugТова,че си спряла кърменето не е предпоставка за заболяването на Петърко.Нека и smooth да каже,но мисля,че Томича имаше същите проблеми, а все още се кърмят.
Аз докато кърмех не съм си позволявала да пуша,но не мисля,че като си запалила цигара-две си разболяла детето.Просто това е било писано.
Силно се надявам да успеете да посрещнете празниците в новия си дом. Praynig
Алекси,благодаря ти,дано се оправят бързо,че ще лудна.Калина от снощи е с Т-варира между 37,7 и 38,5.А Петьо не спира да подсмърча и да се изнервя от запушения нос.Добре поне,че таткото не се оплаква,а си трае горкия и си сърба чайчетата.
Приятна и спокойна нощ и много целувки от нас! Hug Hug Hug

# 199
Нямам време да ви чета, че чета за най-тежкия си изпит докторантския минимум, но мернах нещо за коледен купон. Засега най вероятно е на 27 да сме на Враца, но ако сме в София може да се присъединим.
Неси от началото на миналата седмица няма вече кашлица и хрема. Дано да нямаме повече проблеми. Ако се разболее с изпита ми е свършено, няма кой да я гледа. Ходиме си на ясла и то с кеф. Лелките много и се радват, казват че  много им пее на нейния си език и им танцува. Simple Smile
Последните 2 нощи нещо се буди и плака. Незнам на какво се дължи, предполагам на повечко емоции..
Лека нощ и сладки сънища

# 200
Леле, колко бързо пишете - не мога да ви изчета!

За срещата на 27.12. от 10 часа - участваме задължитено! бройте ни три лами!

450, безобразията с кандидатстването по детските градини са направо ужасни! не виждам нито как ще се оправят нещата, нито ние как ще се справим! да си работеща майка е позор, някакъв ужас, лукс!!!  newsm78

Разгледах много красиви снимки!
Но нещо пак се заформи лудница около мен! ако видите, че много липсвам от форума - скарайте ми се по скайпа!

За яденето: не смея да се похваля, но нямам никакви проблеми. Ламята си е ламя, дори да е на година и половина.

Целувки на всички, ще дописвам... някой друг ден!!!

# 201
На всички християнски семейства честит празник! Съберете се край огнището и усетете топлината в душите си и добротата в сърцето си! Обичайте се и вярвайте в Бог!

# 202
Много красиво пожелание,smooth! Peace
Честит празник и от мен с пожелание да успеем да съхраним топлотата , уюта и любовта в семействата си! Hug Hug Hug
При нас положението е по-добре-Кики спря да вдига Т още след първата доза АБ,а Петьо вече беснее из къщи и няма вид на болен въпреки подсмърчането и кашлицата.

# 203
  • София
Честит Ден на християнското семейство! Много топлина в душите и любов в сърцата!

# 204
Честит Ден на християнското семейство![/color]
Голямо затишие днес.

# 205
Честит Ден на християнското семейство!
Привет и от нас  Heart EyesНай-накрая остана време да ви прочета и да се включа.От две седмици насам не ни върви вкъщи.Първо бях болна...след седмица тати го хвана дископатията и цяла седмица пазеше леглото.От днес и Ванката е с хрема  TiredВесело е у нас  CrazyВсички болнички да оздравяват бързичко   bouquetАз имам един въпрос.Смятам да започна работа и вариантите за сега са два-Ванката на ясла или Ванката вкъщи със свеки.Моля ви ако някой може да ми разясни как точно става прехвърлянето на майчинството(може и на лични)при положение, че бабата работи  Praynig.Благодаря предварително   bouquet.Лек и слънчев ден от нас   bouquet

# 206

Няма път, който да не започва от къщата, казват мъдреците...Затова да запазим в дома си семейните добродетели и да научим на това и децата си!

# 207
Честит празник момичета ! Нека топлина и любов да има в семействата ни!  Hug
Заспиването на Мая - ей казвам ви вече много се изнервям... Не заспива до 22-23ч., иска задължително и тримата да сме на спалнята, за да заспи, а почва да и се приспива към 21 и ляга и от там нито можем да вечераме като хората, нито ми се спи, за да заспя с нея, нито мога да свърша нещо  ooooh! . Не знам как да се върнем към предишния перфектен вариант, в който си заспиваше сама  newsm78

# 208
Прекрасни пожелания, благодаря Simple Smile

Честит празник и от нас и дай Боже априлчетата ни да растат в най-щастливите семейства Simple Smile

Ние със сигурност ще сме в София на 27, само тати още не е сигурен дали ще е на работа, но поне трите дами сме на линия.
Като гледам се очертава повечето да нямат възражения и утре ще капарирам, остава тази вечер за последните включили се.....
Иска ми се да кажете все пак дали ще се поръчва нещо. Знам, че е сутрин и точно преди обяд, но може и да си харесате нещо от менюто, а и съм сигурна, че еклеровата торта ще си остане хит и за това събиране.

Радвам се, че някои от дечицата вече са добре и искрено се надявам бързичко да оздравяват и останалите.

ara75, много ме развесели малката сладурка Simple Smile

# 209
  • гр.Варна
Здравейте!
Честит празник на християнското семейство и от нас!
ето и едно стихотворение,в духа на днешният ден:

При мама и при татко
Колко мило, колко сладко
е при мама и при татко!
Те за нас се много трудят,
те за нас от сън се будят.
Щом очи от сън отворим,
със кого ще заговорим?
С нашта мама кротка, мила
със зората подранила.

Тихо татко да събуди
да отиде да се труди -
да печели и набави
дрехи и обувки здрави,
и тетрадки, и писалки
за дечицата си малки.
Колко мило, колко сладко
е при мама и при татко!

"....По това какво е времето на днешния ден народът гадае какво ще е то през цялата следваща година. Ако е топло и слънчево - зимата ще е люта, лятото ще е сухо, а плодородието слабо. Ако вали дъжд или сняг, зимата ще е снежна, лятото - дъждовно, а реколтата - богата.."

Ние сме що годе добре!Криси е подсмърчащ и ходи само до обед на ясла,за да не дразни децата,че като легне,кашля повечко.Причината се корени в 3 кучешки и 1 предкътник,които явно ще избиват едновременно.Единият предкътник вече изби преди 2 дни.чакаме другите
поздрави и до скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт