"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 210
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, ние няма да дойдем на партито със сигурност, най-вероятно няма да сме в София тогава.

Ние все още се въстановяваме - Бобо е само с остатъчни сополи, кашля от врмее на време по малко. Аз съм с много сополи и продължаващ гърлобол. Другата седмица трябва задължително да сме здрави, че да тръгне на ясла, а аз на работа, че даже и ще съм командировка в Брюксел другия четвъртък.

# 181
Aleksi, искам от сега да сме наясно - искам да погушкам Калинаааааааа  Heart Eyes

# 182
Привет момичета, отзовавам се на призива на marini. Ако сме здрави ще дойдем на купона, че даже с именник, най-накрая да се запознаем на живо.
Emily ska, споко и аз пуша  Embarassed Embarassed
Мелодия, как добре те разбирам, миналата седмица и Кари лежа в болница - инхалации, венозен антибиотик, 5 дни не свали 40 градуса и други подобни гадости. Това от четири предиобеда в яслата. Така, че сега се гледаме в къщи, сменяме се с таткото и ще пробваме с яслата пак чак пролетта.

# 183
  • София
Момичета, идеално се нареждат засега нещата за коледното парти. Значи обобщавам /поправяйте ме, ако греша/:
СЪБОТА, 27-ми ДЕКЕМВРИ, 10.00 часа, КЛУБ ФЪНИ.
Списък:
Илит + Калина + татко Mr. Green /суперневъзпитано е да се слагам първа, но пък е съвсем по вещерски, справка Леля Ог за етикецията Mr. Green/
Страчуна + Мая и татко
Марини + Алекс +... ?
Све + Боян, батко му и татко им
Алекси + Бобо +...?
Ая preggo + Бобо и Вико + татко им
Слънце + Бела +...?
Стайл + Гери и Руми + татко им
450 + Вики + таткото
ДейзиГ с Габи и Теди + татко им
Емили + Аля + ?
Неци + Монко + татко
bobi ko + Белослава + татко
Нисти + Кари и Стефан + татко?
?МАРТА + Ели и Сашко + татко им

чакаме Мелодия да каже, има време дотогава, дано да сте по-добре. Горкия Пепърко, много сте преживяли. Hug

Май ще се съберем хубавичко  bowuu

Марини, имам някакъв спомен, че Слънцето беше ЗА купона, дано се включи, да не би да бъркам нещо. А Ламичката май щеше да пътува... но тогава ли точно не помня. ooooh!

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:34 от Илит

# 184
  • София
Nisti, Melodiya, ужасни преживелици Cry Да оздравяват бързо малчовците и никакви такива вече!!!

Чакайте да споделя как ни изложи Мия: Снощи бяхме на гости на баба и дядо им (на половинката родителите) и нашите девойки като истински дами си приготвят чантите - всяка пълни каквото й хрумне и закача на врата. Смеем се там как не дават никой да им ги пипне, Тръгваме си и на половината път звъни свеки
- Забравихте на Мими пантофите
 - Нищо, нека стоят във вас
-Ама и чантата й остана тук, да не плаче утре за нея
 - Нищо, ще й дам друга
- Ама един презерватив има вътре
 - Embarassed Embarassed Embarassed. ... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed......... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed     

Как една дама да не носи презерватив в чантата си????? То си е задължително Laughing

# 185
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Илитка ние ще сме + таткото

# 186
Чакайте да споделя как ни изложи Мия: Снощи бяхме на гости на баба и дядо им (на половинката родителите) и нашите девойки като истински дами си приготвят чантите - всяка пълни каквото й хрумне и закача на врата. Смеем се там как не дават никой да им ги пипне, Тръгваме си и на половината път звъни свеки
- Забравихте на Мими пантофите
 - Нищо, нека стоят във вас
-Ама и чантата й остана тук, да не плаче утре за нея
 - Нищо, ще й дам друга
- Ама един презерватив има вътре
 - Embarassed Embarassed Embarassed. ... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed......... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed     

Как една дама да не носи презерватив в чантата си????? То си е задължително Laughing

Тука си се смея самичка на глас в офиса, а колежките ме гледат ей така  Shocked... Голяма веселба!

Мелодия, Нисти, много съжалявам за неприятните преживявания! Дано да са здравички от тук нататък...

# 187
Ара,расмя ме с този презерватив... JoyА защо не отговорихте:
-Нищо,той скоро няма да и потрябва,ще си го вземе при следващото гостуване....хи-хи-хи hahaha
Мелодия,Нисти,разбирам ви напълно какво сте преживели.На нас това ни се случи когато Калина беше на 6 месеца.Милите Петърко и Кари,дано не им се налага вече да влизат в болница- никога. Praynig Hug

И ние да не останем назад-Петьо е хремав и кашля,Калина има възпаление на ушите и е с Т,а тати е с дращещо гърло.Моля се поне аз да не се тръшна болна,че да има кой да ги гледа. ooooh!
Да идва вече снега,че да  поизтрепе вирусите,аман вече. Praynig

# 188
Пишете ни и нас за купона. Надявам се да сме здрави. Вярвам, че ще сме здрави. Петърко с мама и тати.

Петърко сега спи, но се дави от кашлица. Имам съмнения, че прави алергия към домашния прах. В апартамента където живеем в момента всичко е на велтер и килими и е ужасно прашно. До нас има и строеж, който утежнява ситуацията. Щом се прибрахме от болницата и сополките и кашлицата се появиха. Аз самата имам такива проблеми. Като отида на гости където всичко е на латекс и почти винаги ми се запушва носа и затруднява дишането. Правя алергия към някакви гъбички в стените. В новия дом ми се иска да сложим тапети, но това ще е по натам, че сега има много влага. Но поне навсякъде подовете са с фаянс и ламинат та поддръжката ще е по-лесна, най-вече ще може да се минава лесно с парцал и вярвам, че ще дишаме по-леко Simple Smile. Утре започват да ни монтират кухнята. Много ми се иска за Коледа вече да сме се пренесли и там да посрещнем Бъдни вечер.

Иначе за алергиите ще трябва да правим тестване на Петърко, но доколкото разбрах това се правело към третата годинка на детето. Те проблемите ни започнаха след като го отбих. Докато бяхме в болницата пак започнах да му давам да суче, но сега отново не давам. Ако се налага пак ще почна.

В тоя ред на мисли и аз съм от пушачите, мелодичният ни тате също. Така че ще си пушим задружно на открито Laughing. Но ако се наложи да върна кърменето пак ще спра цигарите. От това най-много ме гризе съвестта - дали аз не си разболях детето, защото през последните месец-два го кърмех и попушвах Sad. Има ли и други дето са били така?

Nisti мила, дано никога не се повтаря и всички ние да се радваме на здрави и слънчеви деца Hug.

ara75 това с презерватива голям смях Joy. Ама да ви кажа, моята мама ме беше научила и винаги в себе си носех презерватив и то няколко години преди да ми потрябва, а след това започнах да нося по 2-3 Embarassed Laughing.

# 189
  • Чехия
Привет мами, дано няма повече болни..101 гушки за най-прекрасните мъничета..

Имам едно питане някой от вас да е попадала на готин моден сайт... Thinking

# 190
Марини, имам някакъв спомен, че Слънцето беше ЗА купона, дано се включи, да не би да бъркам нещо. А Ламичката май щеше да пътува... но тогава ли точно не помня. ooooh!
Да, не бъркаш, абсолютно "ЗА" е Слънцето! Нея и neci по-скоро ги споменах заради промяната на часа! Дано да ги устройва и така!
Ние ще сме тримката, а и Алекси ще са в пълен комплект!
Наистина се заформя шумен купон!  Laughing А този Дядо Коледа не може ли само да раздаде подаръци на малките, без да изнася представление?! newsm78
Bobi_co, клубът се намира в "Гео Милев". На сайта има посочен точен адрес и карта!
Мелодия, Nisti, дано наистина вече са здрави малките и повече без подобни изживявания! Hug
Ара, много правилно я възпитаваш младата дама! А колко ли е била втрещена бабата!!! Shocked

# 191
Мелодия, Нисти Hug Скорошно оздравяване!

# 192
Мелодия  Hug
Мерси за пожеланията, момичета. Много сте мили.
За купона - и таткото ще дойде.
Иве, този върши ли работа - http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSCLODRSBLK&a … LK&rfnbr=3198 - аз тука редовно изплаквам очи. Embarassed

# 193
  • София
ara75 , много се смях  Joy Joy Joy Joy Но действително е правилното възпитание  Crazy

Мелодия, знаеш, че съм върл противник на пушенето и кърменето, но не мисля, че за това се е разболял Пепи.  Не си набивай чувство за вина. Важното е, че сладуркото е добре вече. А иначе за цигарите - спри ги най-добре, то добро от тях никой не е видял  Hug Ама си е вярно, че най-злите непушачи са си бившите пушачи  Mr. Green

Ох, и аз плакна редовно очите на сайта на Виктория Сикретс, ама ще си остана само със зяпането  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Иначе също в Ларедут има хубави неща.

елку, случайно днес да си направила резервация за Брюксел за 27.11 и за обратно за 29.22 ? Че днес една Елена ми е напраивла резервацията и се сетих за теб  Simple Smile

# 194
  • Beyond the Frontiers
Не съм аз. Ще ми се  Mr. Green Аз съм си в къщи с малкия още, че докторът каза, че още има хрипове в гърдите Sad

Общи условия

Активация на акаунт