"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 214
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Дари продължава със сополите, аз също. Имам чувство, че никога няма да се отървем от сополите. Миналият път, ползвах почти всичко, което има на пазара против хрема, включително и Бактробан/marini, благодаря ти, но и това не даде резултат Hug/
Цитруси - дала съм отдавана, много харесва портокали. Не е имало реакция.
Мед - давам от около месец. Харесва се и също не е имало реакция.
Иначе, за яденето в градината казват, че яде, а и като я гледам не седи гладна там. Вкъщи горе-долу хапва. Взимам и детска кухня. Честно казано, незнам на каква организация е въпрос, но не виждам как ще и готвя, пък и на нас и ще ходя на работа. При мен не се получава. То е ясно, че ако се напъна ще стане, но не виждам смисъл и с това да се товаря. Когато готвя и яденето е подходящо за Дари и давам естествено.

# 166
за яденето на Мая - отдавна се отказах от детската кухня, от началото на септември. Почти всичко дояждах аз  Twisted Evil , Мая си пада малко злояда, понякога много  Close и на седмица я изяждаше някоя манджа я не и реших, че няма смисъл. Карахме на готови пюрета, но в един момент спря и тях и беше само на мляко АМ и кисело, кашакавал и сирене. Напоследък хапва и то главно супички, които готвя. Аз общо взето през ден готвя ( нали съм си чревоугодник  Blush ), така че и за Мая има разнообразие. Обича всякакви супи, от другото ядене я хапне, я не, но супа, изяжда в количество, което и аз ( а това си е доста  Wink ) Яде банан, ябълка, краставица, круша ( много обича ), тиква и майка ми и изтисква сок от моркови и май до тук се изчерпват плодовете и зеленчуците...
Цитруси - пробвала съм няколко пъти, не и харесва и не иска да ги яде...
Мед - все още имам резерви, може би защото аз не обичам мед, но мисля скоро да я пробвам.
За коледното парти - давайте Style да запазва, че е най-близо, че от много мислене накрая и без Фъни ще останем, или ако някой предлага друго клубче - аз съм "ЗА" важното е да се съберем.
Ая, пушачите ще ги гоним на вън  Twisted Evil Аз нали съм върл противник ще следя из късо
  Twisted Evil

# 167
  • София
Коледно се заформя темичката, в унисон със заглавието Hug

За срещата - ако всичко е наред плана ни е да сме на морето от след Коледа до НГ. Тъй че без нас. Но оставям и аз малка вратичка да се появим при промяна в плановете Wink А Фъни е страхотен - няма да съжалявате! Peace

Подаръци - ровя се де що има сайт с играчки и съм напоръчвала Embarassed Всички около нас искат жокер какво да подарят, и даже ако мога да го избера сама - еми избрах  Mr. Green Все още незнам дали ще дойде всичко до Коледа, но ако не - ще съм подготвена и за празниците за цяла година напред Wink
По наблюдения от годините досега - по РД и Коледа такова пренасищане се получава, че девойките не обръщат внимание на нищо. Чак яд ме хваща... Но пък аз като хитра лисица - прибирам нещата и периодично подменям наличните играчки в шкафа - тогава вече всяко нещо си получава вниманието Wink

Пързалката в къщи е голям хит - Мими от поне месец се пързаля съвсем сама и без травми (да чукна на дърво). Нашата е от тези с баскетболния кош отстрани.

Linofrina, Ида има метална и пластмасова триколка. За мое огромно съжаление харесва и кара само първата... Sad Металната (на Кетлер е) й е доста тежка и дори сега на 5 мин казва, че е уморена и слиза. А вече няма за кога да свиква с нея - тя почти я израстна... Та на дръжката за бутане много й се кефя - иначе само пред гаража трябваше да стоим Sad

Style, честити ви 2 нови мъжлета вкъщи! Чакаме снимки на куклите и зайчетата! Mr. Green

За храненето - хич не обичам да им давам джънк фууд, напоследък обаче нещо не ми се получава... Ида отскоро яде бонбони и шоколад (не че й харесва, но лапа и плюе Embarassed). За зрънчо и двете умират (обаче сумарно не са изяли повече от 10  Wink ), Дъвки също отскоро яде Ида. Мими доста по-рано опита някои неща (и Мак Доналдс, и пържени храни), но като цяло удържам фронта да не е ежедневие. Бонбони, дъвки, ядки мисля да не види в близката година (и от съображения за сигурност).
За сметка на това, както Style писа, в детската имат за закуска филия с шоколад, вафла, шоколадова бисквита... (това обаче не го пише в менюто, а Ида ми го казва... т.е. източника не е много надежден Wink )

450, миналата година следях развитието на темата с градините, сега обаче не съм в час... Наистина са се оляли с тези внуци на работещите в системата на образованието #Crazy  В този ред на мисли в групата на Ида госпожата сподели един ден, че имали 2 деца 2006г (набора им е 2005). Явно все пак има вратичка и въпреки "системата" се вкарват деца Thinking
А имат ли яснота какво става с децата без точки по тази нова система? примерно ще останат 5 места (след класиране на всички с точки) за които ще има 100 деца без точки - как ще изберат кой да приемат?

# 168
Здравейте,

аз малко рядко се включвам, защото все нямам време, но когато мога ви чета. Виждам, че се организирате за Коледа. Това е страхотно. Пишете ме и мен в списъка + Белослава и татко й , т.е. трима души.  Аз съм "за" викането на Дядо Коледа и Снежанка. Мисля, че атмосферата с тях, ще е много по-празнична. Може ли да ми кажете къде се намира това клубче?

# 169
Коледно парти: ние почти сигурно ще дойдем до София. Проверих самолетните билети: 430 лева в двете посоки за четиримата  newsm78. Мъжът ми каза: купувай ги! Ама после се светнахме, че без кола в София няколко дни просто сме загубени (мъжът ми до магазина за хляб отива с колата). Май аз и Бобо ще пътуваме със самолета, а мъжа ми и баткото: с колата. Затова ми е много важно да знам кога ще е партито (бях резервирала билети за връщане за 27-ми на обяд... ама сега ще ги отменя; добре, че не съм ги платила още). Дядо Коледа: ДА! Само да спомена, че моят батко до 4-годишен ревеше като магаре от Дядо Коледа по тържествата.

Варненско коледно парти: давайте бързо да решаваме дали в Анджелика или в Central Plaza? Хареса ли Ви предния път? Датата май е по - добре да е преди празниците заради мамите, които не са от Варна и най - вероятно ще си пътуват (а пък и ние сме ангаже за 27-ми  Heart Eyes).

# 170
  • София
ara75  останалите 5 места щели да ги попълнят с прозрачна томбола  ooooh! Просто думи нямам.
За коледното парти, ако е сутрин мога всеки ден. Е няма да спя от предната нощ на работа, ама то се очертава да е постоянно така че няма никакви проблеми  Hug Колкото до дядо коледа със сигурност ще е хубано, но ... Всяка неделя ако е лошо времето в 11 часа ходим в МОЛ София където има маскирани какички и правят игри за децата. Тя много им се радва, но ако е далеч от тях и ми е в ръцете и краката. А я сложа на пода, а се е разплакала. Много я е страх нещо от маскирани хора, та не знам вече.

# 171
Добро утро,
Слизам до клуба да резервирам и евентуално да взема някакви оферти, а вие мислете искате ли меню, Дядо Коледа и пр........
Aya, няма смисъл да се разкарваш, аз живея точно срещу клуба, шпионирам го през прозореца Simple Smile)
За пушенето - е, пуши се, но на РД на Руми ги помолих да махнат пепелниците и поне за резервацията за 2-та часа не се пушеше в кафето и като никога пушачите бяха дискриминирани, така че ще го уредим и това Simple Smile

# 172
27-ми се пада събота, така че часовете за партита са фиксирани и нямах избор Simple Smile))) 10-12 ч., следващата възможност е 13-15, което елиминира следобедния сън и не става за малки дечица....... За сега не съм капарирала, за да имаме възможност да го дообсъдим. В случай, че се появи друг желаещ за този час и иска да капарира, ще ми звъннат и ако не платя......... ясно е, така че бързичко пишете устройва ли ви тази резервация и ако не, с какво да я сменя Simple Smile))....
За Дядо Коледа май не ставаме много. Канят се външни артисти с дългичка програма за по-разбиращи дечица, но естествено ние си решаваме Simple Smile
На детенце по 9 лв за наем на зала, а останалото, каквото си поръчаме:
Вижте менюто в КАФЕНЕ:
http://funnybg.com/

ПИША ЯСНО:
27-МИ ДЕКЕМВРИ, СЪБОТА, 10:00 ЧАСА КЛУБ ФЪНИ!!!
ИМА ЛИ ВЪЗРАЖЕНИЯ?

# 173
бързо да се включа по темата за срещатата/парти
Нас ни бройте 4ма, Борис, мама, татко и малка буболечка. Нас не ни мислете толкова, аз с кеф ще си изкарам именни ден с вас и 27 ми става. Тортата от мен Simple Smile Сутринта от 10 до 12 ни е перфектно. И вечерта става, и по обед, също - просто ще изместим малко спането, или ще пропуснем къпането вечерта. Дядо Коледа, сме за, но не съм сигурна, ченашия хлапак ще се задържи много на едно място.

Дайте да решим заради Све. И аз като гледам, 27 ми, 10-12 е удобно за всички, за сега. Емили също ще може, малко зор ще е за 450, но обещаваме да си играем с Вики, докато тя си изпие спокойно кафето Simple Smile 
Све, а на вас 27 ми удобно ли ви е?

стайл е писала с мен Simple Smile И ако не ти е проблем, и другите се включат, да капарираме направо?????

За пушенето в заведението, мисля че няма проблем да помолим пушачите да излизат навън да изпушат цигарата. Заради децата е, не заради нас, и хората винаги са толерантни , когато става върпос за деца.

450, очите ми се разширяваха от очудване и недоумяване с всяка прочетена дума за условията за прием в детските заведения. Направо съм потресена. Още малко и братовчедите  и правнуците в кюпа с привилегии. За братя и сестри и тук е така, за да са заедно и да не се разкъсват родителите, но от там нататък всички са на едно.

# 174
мед, Борис е пил от моя чай, който е с мед. неговите не ги подслаждам. Слагам понякога мед в кашата от овесени ядки.
ЦИтруси не яде, опитвал е. Но за сметка на това е фен на ананаса  Mr. Green
Ая, бързо да се оправят децата!
Стайл, а таткото добре ли се чувства с мъжките попълнени  Wink? Честити ви зайчета, много да ви радват! Аз си спомням баща ми , така се майтапеше, че само кучето ни е солидарно с него.
А малката беборанка вече опитва трошички от това онова, и ми хваяа пръста и иска още. На няколко пъти вече действа светкавично, ние като си хапваме банан, и докато го обелим , тя го е хванала с две ръце и напъхла в устата. При което е отхапала прилично парче, и запова едно сладко мляскане..........по-голямата част излиза от устата, но пък толкова сладко хапва.
ето ги жабоците http://stefkaa.multiply.com/photos/album/31/31?replies_read=3#3
ivalex ама то и бой със снежни топко е имало, така ли? ех, че кеф!!!

ВЪЗРАЖЕНИЯ НЯМА! ЗВУЧИ ПРЕКРАСНО на снимките изглежда много приятно  bouquet

# 175
Аз също нямам възражения!
Много момичета не са си казали мнението! Призовавам: Слънцето, Ламята, Мелодия, Анишка, Рениборо, Nisti, tanb, neci, catty_M, Ками, zazu1, Томата и Ели и всички останали мамчета, които не пишат редовно, но обичат да се забавляват, да кажат бързичко какво мислят по въпроса!

# 176
Здравейте мои мили слънчеви приятелки,
Аз от поне тема насам не съм се включвала. Петърко се разболя много лошо и бяхме известно време в болница. Първите две нощи беше най-тежко. Дишаше трудно. Системи, кислородни маски, инхалации... колко рев съм изревала само аз си знам. И после седмица венозно антибиотик. От няколко дни вече сме си у дома. Снощи спрях и антибиотика, който приемаше през устата и както реших, че вече сме в графа "здрави", ката Петър цяла нощ кашля Sad и сега съм доста притеснена. Надявам се да е от парното или духалката, да е нещо безобидно. Вероятно ще отскочим по някое време днес до педиатърката. Иначе е много игрив и не се задържа на едно място. Даже тази сутрин ми спретна изречение с четири думи "Дай моньйе путатил дзинен" в превод "Дай, моля, флумастер зелен." Joy

Иначе ние стягаме новият дом. Естествено докато бях в болница трябваше да се свършат множество неща, за коите присъствието ми беше крайно наложително. Но тъй като нямаше как да присъствам, въпреки безкрайно подробните ми телефонни обяснения е пълно с гафове - едни грозни тръби, едни незапълнени дупки, едни кабелни разклонения недостатъчни... и като капак са ми объркали цветовете. Холът ми е точно това оранжево, което не трябваше да бъде, като най-тъмният цвят е сложен на тавана. Въобще картинката е пълна. Обаче майната му, важното е да сме здрави пък като заживеем там ще гледам да обърнем дефектите в ефекти Grinning.

Сега ще се постарая да прегледам какво ново ви се е случило през тази темичка и вярвам, че ще прочета само хубавини Hug.

# 177
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Този път и ние ще дойдем на партито стига да сме здрави. Ако трябват пари за капарото съм насреща

# 178
За нас датата и часът не са проблем. Само да сме здрави...

# 179
Аз май съм единствената пушачка /я как грозно звучи  Embarassed/  така че дори и дойдем се ще се прежаля някак с дискриминацията  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт