Къде в Бургас (12)

• 48 195
  • 532
  •   1
Отговори
# 360
Просто за първи път виждам обувки за прохождане да са и толкова красиви -фирмата се казва нещо като...бимби,ама не беше точно така

# 361
Тоя магазин минат се не минат 1-2 стр. и пак за него питат  ooooh! Не че нещо се заяждам,ама ми писна да чета за него.Ползвайте търсачката.

# 362
Къде мога да намеря двоен предпазител за легло-за малко дете да не пада?

Имаше в Хиполенд  Hug

Днес ходих ама няма и мацката която беше на смяна изобщо не се сеща да са получавали.Благдаря все пак  bouquet
Ако някой друг се сеща къде да намеря предпазител за детско легло да свирка Hug

# 363
  • Бургас
Тоя магазин минат се не минат 1-2 стр. и пак за него питат  ooooh! Не че нещо се заяждам,ама ми писна да чета за него.Ползвайте търсачката.

Абсолютно! И то все току-що регистрирани потребители.   Whistling
Не че ми пука, че някой си непознат ме мисли за глупава, наивна и т.н., обаче хич не обичам ни спам, ни флуд и се дразня.   #Cussing out

# 364

Имаше в Хиполенд  Hug

Днес ходих ама няма и мацката която беше на смяна изобщо не се сеща да са получавали.Благдаря все пак  bouquet

Мисля, че има в магазин Синди - срещу Механото! А също и в българските сайтове като Кикиморско царство например...-провери чрез Гугъл!

Ето два намерих например - дано са ти от полза Peace
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_id=3730
http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=13

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 22:03 от eitalina

# 365
Ох,напишете го този магазин в Лазур някъде тук с червено и като правя новата тема,дано не забравя да добавя адреса на първа страница с големи букви.

# 366
eitalina и аз съм виждала предпазител за легло в Синдито

# 367
Ох,напишете го този магазин в Лазур някъде тук с червено и като правя новата тема,дано не забравя да добавя адреса на първа страница с големи букви.
Даже може да изровиш собствениците да ни платят за реклама. Mr. Green

# 368

Имаше в Хиполенд  Hug

явно не си знаят стоката Simple Smile или аз си мисля за друго нещо, но си мисля, че е това. Снощи точно погледнах и беше там, че се чудех да не те подведа. Този е като мрежичка в бяло мисля, за 45 лв. Намира се където са столчетата за хранене, отстрани продуктите на Чико, облегнато на една колона. Hug

# 369
запис,че ми избяга темата

# 370
мацки, някоя знае ли къде и кога ще има коледни базари в Бургас?

# 371
Къде мога да намеря ученическа раница за момиче, различна от барби, уинкс и тем подобни принцески.
Благодаря!

# 372
Здравейте, Май скоро не съм се включвала... По въпроса с коледните покривки, тъй като и мен ме интересуваха, отидох до споменатото магазинче в подлеза на операта, питах - нямат никакви, не само малки(поне така ми каза жената), отидох до съседния за хавлии и спално бел  и там ми казаха, че не продават. Аз купих една за 7 лв. българска, съвсем прилична от магазин При Митка Mr. Green на ул. Патриарх Евтимий. Намерих и едно много симпатично каренце в един гараж близо до Краснодар за 4 лв. Дано съм била полезна Hug

# 373
Намерих и едно много симпатично каренце в един гараж близо до Краснодар за 4 лв. Дано съм била полезна Hug
дай координати моля те, че аз живея там   bouquet

# 374
  • По света и У нас
kalinikol - такъв предпазител преди време съм виждала и в немския магазин срещу входа на Тракия /забравих му името  :ooooh/, но беше преди време  Thinking .... все пак не пречи да опиташ отново  Peace

sneji20 - магазина, който описваш на Топ Шоп, защо ми се струва, че вече не съществува  newsm78

Азура - може би ще откриеш раницата, която търсиш в някой от следните магазини:
- Тонино на Александровска
- на ул.Македония от Александровска като тръгнеш към Калината, се пада в дясно
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=59ef80719e3ff50ee2c7cfda4a7f64 … amp;Map43_35.y=41
- в книжарница на Александровска срещу Стоматологията
- по диагонал на Новата поща, има магазин за чанти, куфари и т.н.
- в книжарницата, която се намира в страни на кооперацията, където се помещава пицария Джърси
- в магазина на Samsonite на Христо Ботев между Билковата аптека и сладкарница Неделя
- в книжарница Заливи на Билковата аптека
- в книжарница Дядо Благо
- в книжарница Армстронг
- в Офис 1 на Христо Ботев
Не съм проверявала лично, само давам идеи дано да помогнат  Hug
На Samsonite със сигурност ще има различни  Peace, но вече зависи и дали цената ще те устрои  Peace

Общи условия

Активация на акаунт