Къде в Бургас (12)

• 48 194
  • 532
  •   1
Отговори
# 375
lucyl30, благодаря ти Hug
При таз изчерпателна информация няма начин да не намеря желаната от мен раница Laughing

# 376
Къде мога да намеря двоен предпазител за легло-за малко дете да не пада?

Имаше в Хиполенд  Hug

Днес ходих ама няма и мацката която беше на смяна изобщо не се сеща да са получавали.Благдаря все пак  bouquet
Ако някой друг се сеща къде да намеря предпазител за детско легло да свирка Hug

явно не си знаят стоката Simple Smile или аз си мисля за друго нещо, но си мисля, че е това. Снощи точно погледнах и беше там, че се чудех да не те подведа. Този е като мрежичка в бяло мисля, за 45 лв. Намира се където са столчетата за хранене, отстрани продуктите на Чико, облегнато на една колона. Hug

Да, това е  bouquet !Явно наистина не си знаят стоката в Хиполенд ,харесва ми и като цена ме устройва защото ми трябват 2 бройки .Благодаря за точното упътване -там си беше където си описала.
За теб newsm51

# 377
Търся нещо по-официално за 5-годишна госпожица, предпочитам рокля. Моля дайте идеи къде да търся.

# 378
Търся нещо по-официално за 5-годишна госпожица, предпочитам рокля. Моля дайте идеи къде да търся.
beca, аз бих погледнала в Крийм, на 3я етаж на Трия; в Бенетон; във Фокса; а също и в двете магазинчета до подлеза на Операта- Оркестра и Майорал. Също така, по нагоре по Александровска, под чанти "Тонино", има магазин на Пулредо (или нещо такова). Peace

# 379
Намерих и едно много симпатично каренце в един гараж близо до Краснодар за 4 лв. Дано съм била полезна Hug
дай координати моля те, че аз живея там   bouquet

Улицата е Климент Охридски между Гладстон и Ивайло, съвсем наблизо има магазинче за пчеларство и мед. Уф, ама как го обясних, не мога да пусна линк, защото не знам номера Simple Smile
Дано все пак си ме разбрала.

# 380
Момичета, знае ли някой къде се премести онзи магазин за плетени кошове и глинени съдове, който беше на Републиканска?
Или изобщо знаете ли къде мога да намеря хубави големи плетени кошове на поносими цени?

# 381
КатКа   bouquet

# 382
Kalinikol радвам се, че съм помогнала  Hug
hrispa плетени кошове съм виждала в Практикер и Бриколаж, но за цени не мога да коментирам.

# 383
  • Бургас
Здравейте,

Търся мъжки колани в к-с Лазур??? Има ли магазин тук някъде за дрехи или специално за кожени изделия или само в центъра...С малката съм ,а е доста студено ..спешно търся да купя...

мерсиии Hug

# 384
  • Бургас
Здравейте,

Търся мъжки колани в к-с Лазур??? Има ли магазин тук някъде за дрехи или специално за кожени изделия или само в центъра...С малката съм ,а е доста студено ..спешно търся да купя...

мерсиии Hug

Колани гледах в едно магазинче,имаше няколко вида ,но не съм сигурна дали са били само дамски.По принцип има и мъжки дрехи в магазинчето,така,че е възможно да е имало и мъжки модели.Намира се на улица В.Търново - като пресечеш от Мърфи с/у блока на Тв микс ,вървиш направо посока Флората - магазина е от дясно  в новите кооперации някъде още в началото. Ако ти е удобно там може да погледнеш ,дано да има мъжки .

# 385
Момичета,колко ще ми излезе да извикам дядо Коледа в къщи?Вие кои фирми сте ползвали (обаче да е с хубав костюм,не някой китайски с рядка брада и мустаКи  Mr. Green) Аз все още се чудя дали да поръчам,че сме малки и не знам дали няма да се разплачем,вместо да се зарадваме.Но да попитам   bouquet

# 386
  • Бургас
Здравейте,

мерсиии Hug

Колани гледах в едно магазинче,имаше няколко вида ,но не съм сигурна дали са били само дамски.По принцип има и мъжки дрехи в магазинчето,така,че е възможно да е имало и мъжки модели.Намира се на улица В.Търново - като пресечеш от Мърфи с/у блока на Тв микс ,вървиш направо посока Флората - магазина е от дясно  в новите кооперации някъде още в началото. Ако ти е удобно там може да погледнеш ,дано да има мъжки .

Златна си  bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм в кооперацията до Сарата бялата и ми е супер близо това,което обясняваш...Само да попитам това магазин4е от страната на Мурфито ли е на улицата надолу или от страната на тв микс?

# 387
  • Бургас
Като пресечеш тръгваш посока напред ,все едно за Флората отиваш т.е блока на Тв микс ти е отляво, а магазина е отдясно в една от новите кооперации.

Ето картата,обаче така както излиза ми се струва обърната на обратно Rolling Eyes

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=536650647e69983a5a6c4de6a25132 … p;ix=45&iy=37

# 388
  • Бургас
Като пресечеш тръгваш посока напред ,все едно за Флората отиваш т.е блока на Тв микс ти е отляво, а магазина е отдясно в една от новите кооперации.

Ето картата,обаче така както излиза ми се струва обърната на обратно Rolling Eyes

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=536650647e69983a5a6c4de6a25132 … p;ix=45&iy=37

Отиваме с Ани...

Благодаря много  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 389
здравейте момичета! може ли да ми помогнете ако някои знае къде продават ученически раници на H2O ??? спешно ми трябва а с тези три деца за нищо нямам време...

Общи условия

Активация на акаунт