Герито е болна и сме си в нас. Има температура и я боли гърлото. Утре ще я водя на лекар, но засега се оправяме с разните му хомеопатични дражета за смучене и ефералган за температурата. Сигурно е ангина или някакъв вирус. Ама аз вече го очаквах, защото много време издържа в градината.
Вчера бях и на родителска среща за Явор - добре е, доволни са, пооръсиха ни с някой и друг лев и си заминахме по живо по здраво. Най-хубавото е, че ще имат безплатно ски-училище през февруари, та поне да иде на чист въздух, ако не друго.
Мимозке, изтрих съобщенията на лични, сега ще поизтрия и в мейла.
Сиске, на мен ми се вижда големичък корема ти. Ти в кой месец си вече? За четвърти -пети си е едричък, но важното е, че всичко си е наред, после ще му мислиш за свалянето.
Ани, тия книжки не съм ги виждала. Ти как си? Как върви лечението?
Пастичке, колегата ти явно е искал да блесне с оригиналност или с някакво странно чувство за хумор, но нещо му куца домашното възпитание.
А малката ти принцеса е просто невероятна красавица. Колко разбити мъжки сърца ще има... Тая мойта Гергана непрекъснато нещо влачи,като истински хамалин. То не са столове, кошове с играчки, колички - дърпа, бута, подрежда, сменя, пак влачи - хвърля, абе все едно е момче. Наказва столовете в ъгъла, вика им,че са лоши, че не слушат, раздава правосъдие по цял ден.

Айде целувки на всички ви.
) Илюстрациите са великолепни, текстовете обаче не са особено смислени.
и тати. Аз и казах, че принца може, обаче тати е за мама и го прегърнах, при което Ема се развика пиш-пиш, аз отидох за гърнето, а Ема веднага увисна за врата на баща си и там си остана 20 мин. В малката и главица е изгряла мисълта, че с лъжата "пиш" най-лесно ще ме отстрани.
Нагушкайте си всички малчовци от мен.

и не съм чела от много страници