МАЙските деца се сбогуват с есента!

• 17 600
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Гичо, честита ви годишнина! Още много години щастливи заедно!   bouquet
Айде Миме, Дарито да е вече добре. Пожелавам и утре да и е последната инжекция въобще...
Ани, взимай мерки да са здрави всички крайници и органи, че не се знае кога ще завали снега. Ски ще трябва да се карат  Simple Smile
Да споделя снощното прозрение на престолонаследничката: Разпускаме с татито на по чаша вино и мнооого синьо сирене, обаче е време за сън и аз ставам от масата, с идеята бързичко да се върна и да продължа. Слагам в леглото, целувам, а Ема се намръщва и заявява: "Устата на мама мирише на ПРЪЦко"  hahaha

# 271
Честита годишнина, Гичо ! Както се казваше едно време - ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И  ПАК ЛЮБОВ ! Laughing

Много се радвам, че с Дарито вече се оправят работите.  Hug

Ние също се оправихме доста бързо, явно вируса е бил лек. Но още си й давам хапченцата, че да се закрепи окончателно.

Пастичке, направо си умрях от смях, но синьото сирене точно на това си смърди, въпреки че го обожавам с грозде и орехи и мноооого червено вино... Ееех, размечтах се... , а съм на работа  Mr. Green

Ани, моля ти се взимай мерки, какви са тия верижни реакции. От едно, та десет. Аз така, като отида на заболекар - уж за един кариес - те изведнъж започват да цъфват още пет примерно. Ама сега навсякъде съм с металокерамика и вече нищо не цъфти  Mr. Green

Лале, честита и лека бременност. Мисля, че с теб сме раждали на една дата/06.05/, но може и да се бъркам.

Вифче позабърши набързо и се виж с всички възможни приятелки дето ги имаш, че после пак започва гърча.  Whistling

Люба, аз под шопинг терапия нямах предвид някакво умопомрачително пазаруване, а просто самия процес - може да е малко, но пак си действа антидепресантски.  Peace Но мисля, че ти вече поизлезе от тоя период.  Hug

В София як вятър си имаше вечерта и през нощта, а сега е просто пролет. Ненормална работа.  Rolling Eyes

Айде целувки и приятен уикенд   bouquet

# 272
 Joy hahaha Ха ха ха, не можах да се въздържа и на глас се смях на Емината констатация!
Пастичке, засега за ски съм годна, все още, дори вече се уговаряме с едни приятели, но много ми се иска да вземем и детето и се чудим как да намърдаме в групата и баба Мими.  Laughing

# 273
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! НЕКА СВЕТИ НИКОЛА ВИ ЗАКРИЛЯ!

Поздрав http://vbox7.com/play:f3c1d077

# 274

Честит празник на всички малки и големи празнуващи!
Много здраве и весел празник от нас!

Ето и кафенце за всички ви!

Аз бях болна тези дни,но днес май съм по-добре и ще се правя на домакиня-пълнен шаран на фурна Wink
А и много обичам тези зимни празници Grinning
Весел ден момичета!

# 275
  • Плевен
Аз бях болна тези дни,но днес май съм по-добре и ще се правя на домакиня-пълнен шаран на фурна Wink
А и много обичам тези зимни празници Grinning
Весел ден момичета!

Добър ден!
Вели мерси за кафето и аз от вчера се опитвам да се разболявам, а не ми се е случвало мнооооого отдавна и ми е адски криво. Гърло ме наболва, но започнах от снощи с разно бабини рецепти и се церя с хаповете на Тери, тъкмо да видя как й действат Simple Smile.

Допивам кафето и аз отивам да мятам шарана във фурната   chef

Хубав празник момичета!

# 276
Здравейте момичета,

Минавам само да поздравя всички малки и големи именици. Да са живи и здрави. Да си носят с гордост това хубаво име и да бъдат много, много щастливи в днешния ден.   bouquet
Да почерпя и аз за празника, въпреки че май няма да празнувам.  Wink

# 277
  • София
Честит празник на всички именяци - Николчовци и специално Ники - Фай, бургазлии и т.н.! Да сте живи и здрави вие и семействата ви!!!

# 278
Мами,пиша с една ръка и затова ще се включа малко по-късно към темите.Само на Олчето ще кажа,че съм на 7то небе за розовата новина,много се накефих
И на Руми,че  Shocked аз такива ако направя,ще сложа плакати из целия град да се фукам.
Миа ревна,ще пиша след малко

# 279

честит имен ден на всички празнуващи! много здраве и весел празник!

# 280
Честит празник на именниците,на банкерите също  Grinning   bouquet  bouquet
 на Жули  не е нова ама не съм свалила по-нови..

http://media.snimka.bg/1497/009250158-big.jpg

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 12:24 от mimozata

# 281
  • София
Честито на всички именници!Да са здрави и много щастливи!
 Мимоз,даже и от малкото снимки си личи,че къщата е страхотна.Ама то каква къща,тя си е направо прогимназия.Пожелавам ви да има много топлина в нея,да сте здрави и щастливи.

# 282
Имарче  Hug благодаря!
Сиске коремчето е супер,ама твоето ли е не е ли.. Grinning А Божа е голяма красавица  Flutter

# 283
  • Велико Търново
ЛОНИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ,МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ И СЛУШАТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ,А МОЯТ СКРОМЕН ПОДАРЪК Е ЕЙ ТОЗИ МЛАДЕЖ ДА ТЕ ПАЗИ ДОКАТО ДИНКО ПЪТУВА! Mr. Green

Мимоз,желая ви много здраве и щастие в новия дом и да го напълните с много внуци и правнуци Hug
Жулито,много пораснала,ама като показваш рядко нейни снимки няма да се учудя другата да е от първи клас Crazy

# 284
Здравейте , мами , в този приспивен , дъждовен ден !

Лони , ЧЕСТИТ ПРАЗНИКbouquet Ама и Сиска какъв подарък ти е спретнала Crazy! Бъди жива и здрава и много щастлива с любимите хора .

Мимозка - страхотна е къщата ! И гледката - сякаш си в Ница Peace ! Много щастие ви пожелавам в този дом !  bouquet Сега чакаме интериора , че там може най-доброномарено и полупрофесионално  Wink да се намесим всички  Heart Eyes.

Поздрави и хубав ден , аз изчезвам на Панаира на книгата , че днес му е последния ден , а имам още мнооого за купуване !

А , Ани , вчера ходих , но такива книжки не открих Naughty, гледаха ме ето така Shocked , като питах за електростатични стикери !

Общи условия

Активация на акаунт