ПЛЕВЕН - 71

• 19 098
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Дикси, ти кой цвят си взела? А 120 или 126 има ли от бежаво или кафяво?
Аз съм взела синия. А 120 има само от бежавото. 126 няма никой цвят.

Хаха, Нади по якетата ще се познаят  Laughing
И аз си го намирам за унисекс, ама в темата даже малко поспориха. Добре, че не ги послушах  Laughing

# 196
  • София
 LaughingИ Бубка е с такова яке.Нейното е с втория цвят,не мога да го опиша какъв е,но определено не изглежда както на снимката.Клони към керемидено и пепел от рози Crazy и определено е момичешки цвят.Но другите цветове са според мен унисекс.И аз бях чела,че е тънко,даже поспорих като го получих-според мен си е много дебело,та то отвътре е в каракула или там както се казва.

# 197

Тина благодаря Hug

# 198
Якето е разкошно, останаха ми очите направо. Някой ще пуска ли поръчка скоро да взема за Митака. Дикси, аз нещо не мога да се ориентирам в този сайт, но гледам, че от номер 120 има зелена отметка на бежовото и синьото. това не значи ли, че са в наличност? Rolling Eyes

# 199
Якето е страхотно,имам въпрос,като влезна в Редута и ми излиза на заглавна страница 65% намаление,това яке не го виждам.Мога само ,ако отворя линка ,който сте дали.Каде намерихте 75% намаление?

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 20:45 от desi_tanova

# 200
  • София
Кати,аз ще пускам поръчка в петъка,пиши на лични ако искаш .

# 201
гледам, че от номер 120 има зелена отметка на бежовото и синьото. това не значи ли, че са в наличност? Rolling Eyes
Аз пък изобщо не знам за какви отметки говориш  Laughing Но да, 120 има от бежавото и синьото. Понеже Валя питаше за кафявото, затова казах, че няма.

# 202
# 203
  • плевен
Дикси ти на Митко кой размер яке взе? Марио е 100см и се чудя кой номер да взема. Мноого ми хареса.

# 204
Дикси,и аз не разбрах ти кой номер си му взела,но мисля,че е като за Здравко.Аз на него му взимам 102 ,защото е доста едър,нищо,че е на 2 г. Иначе на Ивайла ще й стане 94,но пък на нея вече й купих палтенцето.

# 205
Ето от тук е аватара ми.

Кати,аз ще пускам поръчка в петъка,пиши на лични ако искаш .

А аз може ли да се възползвам    Wink

# 206
И Велина разхожда същата канадка. Дано не засегна някой, но според мен дрехата изобщо не е унисекс, а е типично женски модел - леко вталена, поради което не я намирам особено подходяща за момче.  Rolling Eyes

# 207
НЕЩО НЕ СТАНА

# 208
  • Плевен
Аз пак да се оплача. Вече ми идва в повече с тази ясла. Преди малко водя Михаела , а тя без якето не иска да влеза и настава страшен рев. Докато й сложа нещата в шкафчето и ми изнасят якето,веднага им го дава. Но днес излиза педагожката и казва : Трябва тук да я съблечете,защото директорката онзи ден много се скара,че е с яке. Направо побеснях. Не стига,че това се получи точно защото не й дадоха да влиза с нещо нейно още в началото, шишето й спряха още на втория ден, ами сега и това им пречи. Като я питах трябва ли да я подлуждам всеки ден ,да реве така преди влизане и тя се върна в стаята при децата.  Есстествено не даде да съблека якето и пак влезе така,но с много писъци и истерии. На кого е нужно това не мога да разбера?След малко ще ходя да говоря с директорката.

# 209

Какво не стана   newsm78

Нади, аз от директорката имам много лошо впечатление, дано да можеш да се разбереш с нея    Praynig

Общи условия

Активация на акаунт