ПЛЕВЕН - 71

• 19 093
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро от мен Hug
Във връзка с ясли и градини,преди време писах за Кирил-Нещата се нормализираха,вече слуша Mr. Green
Кирил посещаваше детска ясла Латинка/6 група/-много,много,ама много доволна бях.Кирил от самото началото ходеше с удоволствие,почти не е боледувал,а отношението беше невероятно-топло и приветливо.Обстановката и базата също.Сега тази ясла ми е далеко,но въпреки това и Ана ще запиша на пролет там.

# 211
Добро утро и от нас. )))

Нашето дупе почти напълно се оправи (да чукна на дърво). Остана обаче проблема с честото акане (до обяд е твърдо, а след обед доста рядко и на често, ака поне по 7-8пъти, да не са и повече, а преди най-много 3пъти). Вече се чудя дали да не направя консултация с детски гастроентеролог.
И в тази връзка, ако може да ми препоръчате някой специалист ще е чудесно.
С храната много внимавам, основно ориз, картофи, лечебна хумана или каша на Хип, обикновени бисквити, солети, хляб. Позволявам си съвсем малко кашкавал да и давам и месце (за последното е много трудно да го махна).

нади миши, дано се разберете с директорката, макар че за мен това е голяма глупост. Едва ли е проблем да си влезе детето с якето, нищо няма да им стане да го съблекат там.

# 212
Понеже умря цитанката дет ме хвалеше, да си се похваля аз. Много яко пиле с картофи сготвих и сега закусвам с него.  Laughing Елена ме събуди в 6:30, даже тиква изпекох.

Да ви кажа, ако не сте минавали по центъра. Ще има един много смешен спектакъл на Камен Донев - Възгледите на един учител за народното творчество или нещо такова, реклмираха го по Тв, един персонаж от Улицата, моного е хубав, гледала съм откъси пак по тв. Вчера си купих билети, скъпи са, но не ми дреме, толкова рядко ходя на татър. 12 и 14 лв са и има достатъчно все още. Ако някой се интересува - касата работи през деня.

Мирама успех!
Тия в ясля Дружба не са в ред.

# 213
Пак каня за разходка....След малко ставам да обличам Хриси и излизаме.Докато сляза от Сторгозия,ще стане поне 11 и нещо.Ако има мераклийки от Сторгозия да слезем по центъра да пишат Laughing,пък и не само те.Вероятно ще съм в Градската.

# 214
Дивиана, съгласна съм с теб, но само донякъде  Grinning
Виждах по-голям размер на якето и наистина малко вече бие на момичешко, но на малкия номер, който съм взела аз (94) изобщо не му се вижда вталеното.
Джина, Здравко по-едър ли е от Митко? Ти си го видяла вчера, якето даже му е леееко големичко, нагъвам ръкавите повече.
Абе, ще го снимам довечера и ще го покажа, пък всеки да си преценява, да не ме обвинявате после  Laughing

# 215
  • Плевен
Добро утро!!!  bouquet
Днес е супер за разходки и ние след малко излизаме,ще ходя да купувам
зимни обувки на Меги и шапка,,шал и ръкавици.
Мирама и аз мисля,че трябва да заведеш Калина на лекар. Peace
Нади не може ли да преместиш Михаела някъде другаде да ходи на ясла?
Ако всяка сутрин и забраняват по нещо не си е работа според мен.

# 216
  • Плевен
Ще ходим с баща й в 11,30 при директорката да говорим . Ще видя какво ще се разберем и ще мисля варианти пак. Аз не искам някакво специално отношение към нея, но пък толкова неща да се забраняват при положение,че не се е адаптирала напълно, не го разбирам. Сега разбрах поне защо тази седмица пак започна да не иска да влиза и да се вкопчва в мен. А се беше поуспокоила и влизаше сама с малко сълзи , а сега се вкопчва в мен все едно никога не е ходила там. Явно като се е скарала директорката и тя се е уплашила.

# 217
мама на Христина, ние ще излизаме по Сторгозия, но до центъра няма да слизаме.

# 218
А някой на Дружба ще излиза ли?Ние ще се разходим до Лайфа,после ще поседим в нашия район (2)

# 219
  • Плевен
Момичета аз пак съм във филм.Преди малко ми се обади майката на една приятелка на София и ми каза, че детето е болно от скарлатина,а пък те си играха 1-2 часа във петък.Нали знаете, че съм малко бременна, та много се притесних.Ако някой знае дали мога да направя нещо предварително,та да не се разболеем,моля да сподели newsm78

# 220
бамбукита, първо скарлатината не е толкова заразна, второ ти гарантирано няма да се разболееш от нея. Габи я кара, когато Кари беше на 2 месеца, хем я изкара супер тежко, но нито аз, нито бебето се разболяхме - 2 пъти ни вземаха секрет за изследване и ни нямаше нищо, а сме били по цял ден заедно с Габи, който беше пълен със стрептококите на скарлатината. Просто хора над 15 огд, възраст почти никога не хващат скарлатина. Да не говорим, че най-вероятно и твоето дете няма да се разболее, спокойно! В групата на Габи се разболя само още 1 дете от общо 23 деца, въобще според мен грам не се тревожи.

Като чета за ясли и градини, не знам дали ще ми повярвате, но ми става зле направо. Изобщо нямам желание да пускам Кари поне до задължителната предучилищна група. Дано си преодолея предубежденията някак.

# 221
  • София
Бамбукита,в групата на Мими имаше скарлатина преди двайсетина дни,аз бях писала.Освен детето никой друг там не се разболя.Взеха секрет на цялата група,нитое едно дете нямаше бактерия.Ако толкова се притесняваш пусни по един гърлен секрет,но според мен няма смисъл.На твоя лекар обажда ли се да питаш?

# 222
Цитат
Виждах по-голям размер на якето и наистина малко вече бие на момичешко, но на малкия номер, който съм взела аз (94) изобщо не му се вижда вталеното.
Дикси, вярно, бе. Погледнах в сайта, има показан малък номер - вярно е по-различна кройката.
В такъв случай, връщам си думите назад! Grinning

И в градината на Велина имаше случай на скарлатина - на Яна на ДеЩо групата, но не пламна групата, не е силно заразно явно.

Тес, преодолявай ги! Mr. Green В на Велина градината е много хубаво! Тя дори и сълза не проронва вече, когато я оставям сутрин. Онази сутрин беше болна и не я водих, към 10 неистово ме молеше да я заведа. Sunglasses

# 223
Браво на Велина Grinning Тя и Кари ми изглежда, че лесно би се приспособила, доста е оправна, при нас проблемите са повече в майката, отколкото в детето май  Mr. Green

# 224
Ха добър ден и от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт