Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 551
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Привет мами  Hug

Хайде всички да дадем по една виртуална прегръдка и целувка и да забравим каквито и да било спорове. Може да ви се струва невъзможно, но нека бъдем малко по-толерантни една към друга и да внесем по-ведро настроение във форума  Peace
Нека всички продължат да пишат и да не се лишаваме от присъствието на никой.
helenblondy, с гадже не съм късала от миналия век, но ще се опитам да си спомня как се правеше.

Честит имен ден на Фил на Стефинка с малко закъснение.

Честит рожден ден Рейана! Нека всичко лошо е останало зад гърба ти оттук насетне само положителни емоции.

Пролетната фея, да ти е жив и здрав рожденника!

hrisi-pisi, много хубаво разказче  Peace

Уф, имаше и някакви въпроси  Thinking Това, което се сещам е, че последната книга която прочетох беше една бебешка докато бях бременна, тогава четях и Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния, но така и не я довърших. След като родих не съм чела нищо  Embarassed (освен разбира се някой и друг ред от бебешките книги)

За НГ още не знам какъв подарък да си избера, но вие ме подсетихте че моя мъж скоро не се е сещал да ми подари бижу така че  Laughing

За готвенето съм на моменти, понякога ям за да живея, друг път живея за да ям и тогава разбира се ми доставя удоволствие да готвя и да аранжирам ястията с много любов. Скоро май не ми се е случвало, просто защото нямам толкова време да се вихря в кухнята.

За ника, на мен по-близките ми хора ми казват Биби или Бибо, но понеже само така бяха заети вече, се наложи да дублирам и стана Бибобибо  Grinning

# 106
  • София
Честит рожден ден, Реяна! newsm51
Бъди най-вече жива и здрава! Наслаждавай се на всеки прекрасен момент с малкото ти слънчице Милена !
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  bigdance2 newsm18  Party Time Tada

Иначе какво да ви кажа...гледам, гледам и не вярвам на очите си  Shocked Викам си "Уж влязох във форума, а то...попаднах на "Цар Самуил"32 " ???? Който не се 'сеща това е офиса на Къци Вапцаров и залата, където се провежда най-обективното и интересно състезание "Кой е по-по-най?". Само дето още не е пуснат бравометъра ...

Мацки, моля ви - отказвам да участвам в конкурси и кастинги - нито като кандидат за слава, нито като публика...Неведнъж съм казвала, че презирам подобни изяви...сигурно защото никога не мога да се ориентирам на кого да "бутна". Както и да е, де...идеята никак не ми допада  Naughty
И аз като всяка от нас си имам моите си фаворитки...и въобще не ми пука дали те ще спечелят или не...важното е, че мен са ме спечелили Peace

Aquariel, такава е нашата миялна, да Peace Вече 10 години не ми е изневерила, милата...но ако имах възможност (за пространство говоря, не за пари) аз бих я сменила за по-голяма. Дали и мъжа ми не мисли така за мен  hahaha (не вярвам  newsm78...или поне със сигурност не мечтае за по-голяма  hahaha hahaha hahaha)

За Дядо Коледа : Не искам да ми носи нищо ( че свободно място у нас няма...Хелън, все едно твоя Иван слушаш, нали  hahaha )...Искам да ми отнеме...поне 6 килограма. Може и 10  bowuu А ако все пак му е неудобно да дойде с празни ръце - нека донесе малко акъл на мъжа ми, та белким надвие селската си чест в името на децата и се съгласи да се преместим в апартамента, който майка ми и баща ми строят с толкова мерак за нас  Praynig Понеже това е единствения шанс да заживеем в нормални условия  Whistling

# 107
 reiana, Честит рожден ден!
Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!

hiksita, мила, мисля, че ти питаше за зъбките. Аз ползвам за Кръсти - МУНДИСАЛ. Много съм доволна. Peace Незнам дали тук в Бг го има, аз се снабдявам от Гърция. Ако искаш провери в аптеките за всеки случай.

hrisi-pisi, страхотно е разказчето!  Hug Разплаках се, докато го четях.. Ти ли си го писала?

За Коледен подарък искам най-напред Кръсти да ми е здрав, после баща му и аз.Искам само здраве...

Последната книга, която прочетох е "Диамантена династия" на Синди Шелдън /мисля  newsm78 Embarassed/,а в момента чета "Конспирацията срещу Магдалина", ама като се сетя.

Много обичам да готвя, което ме сеща, че отдавна не съм се вифрила в кухнята.  Embarassed

# 108
Здравейте, момичета!

Ами ние още не можем да пълзим. Само лази и то на зад, като раче е.

Ох милички кажете ми нещо за диетата Японското чудо. трябва да сваля тези 8 килограма. Мъжът ми постоянно ме бъзика за тях. Омръзна ми. Ама и на мен не ми харесват така лепнати по мен тези килограми. А и корема ми е един отпуснат, да не ви говоря като седна, чак ме е яд да се погледна, колко гънки ми се образуват. Ужас.
А каква бях?!
Мале ще се побъркам. Искам някоя диета, която да е по-кратка. Че аз не мога да спазвам дълги диети.

Хайде ставам майчета, че сме при майка ми и тя горката е с двамата. Чувасе писъци и крясъци от другата стая.

Чао момичета!
И да ми пишете вие на какви диети сте.

# 109

hrisi-pisi, страхотно е разказчето!  Hug Разплаках се, докато го четях.. Ти ли си го писала?

Наистина е страхотно и аз се разплаках. Не, не съм го писала аз, най-странното е, че го е писал мъж, а е тоолкова истинско и хубаво!

pepa_ilkova - веднъж в живота си съм пазила диета и беше точно това Японско чудо. Еми издържах няколко дни и накрая щях да се разкудкудякам от тези варени яйца. Позаслабнах де, но нямах никакви сили (тогава бях балерина и спешно трябваше да отслабна).

# 110

И аз наскоро открих за себе си кулинарния форум и кавото съм си избрала за приготвяне там винаги ми се е получавало. Дето се вика- изпитани рецепти! Наскоро правих еклери, едни пилешки рула...нямам думи. А ТОРТИТЕ....леле очите ми ще изтекат. Има невероятни майсторки и мисля и аз да се пробвам.

И доста идеи за Коледните празници - харесала съм едни къщички, зарибих и малката да се цапотиме заедно...

И аз много обичам да готвя - още от малка. Особено сега за празниците... няма да изброявам колко неща съм намислила да правя, че ще стане много дълго. Нямам търпение да започна!  Hug
Ivane, за къщичките, ако имаш въпроси мога да помагам - вече за трета година ще правя, правила съм над 10 къщички вече   bouquet Ето тук можеш да видиш някои от тях http://roska.multiply.com/photos/album/5/5

Честит рожден ден, REIANA!!! Пожелавам ти много красиви мигове!   bouquet

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 19:17 от roska_ps

# 111
здравейте.........няма да се извинявам ,това е било моето мнение и не се притеснявам от това ,че съм го изразила  Naughty поне така сте ме разбрали каква съм ако все още някоя се чуди ми такава съм отраснах скромна и свита дразнят ме фукни държа да подчертая думата ФУКНИ ,защото МИРКА ти не се фукаш с Габи специално към теб искам да се обърна вече няколко пъти (2) се опитах да ти кажа имах те и все още те имам за приятелка (дори и ти да не ме смяташ за такава Sad ИЗВИНЯВАМ ти се най-искренно и вярвам ,че ако е имало за теб приятелство то да повярваш ,че е преминало през някакъв тест(звуча като пълен фанатик Crazy) мисля ,че стана така поради страшно голямо недоразумение,объркани и неподредени думи ..............МОЛЯ ТЕ ДА МИ ПРОСТИШ  Praynig Praynig Praynig
с това слагам край на тези си изяви  Naughty

Яна честит рожден ден ! smile3510
понеже сме в отчетни да дам отчет :
10кг. и 69 см .
казваме мама,баба,тата,и всичко на китайски ,индокитайски ,парагвайски ,неандерталски , и т.н. (ама нищо не разбирам )  33uu
седим седнали като пиян моряк на лодка  smile3549
адски е щастлив когато Сашко е до него а също и АЗ  newsm44 плаче за мен беееее знае ,че съм му майка  smile3521

аз да си призная за книги време не намирам затова слушам музика когато мога ........ама не Бетовен а нещо за душата и НЕ ме е срам ,че слушам чалга (моля всички интелектуалки да си запазят мнението ) много я харесвам Преславка newsm10 айде сега да си кажат и другите чалгаджийки вкл=чително и тея дето НЕ слушат а на маса кат пийнат и кършат снаги  dance dazzler1  bigdance2
за празниците ...........най-ми е важен Сашето засега защото разбира и много се разочарова още не е писал писма на Дядо коледа та още не знам Жоро коледа колко пари трябва да изкарва ooooh! за Стефи ще има играчка за Жоро .....нямам идея  newsm78  за себе си ....не съм мислила още много далеч ми се вижда  Whistling
Благодаря на загрижените към мен специални цветя за вас момичета newsm51 newsm51 newsm51

# 112
  • в илюзия

По повод конкурса /щото на мен на такова ми прилича/ и аз да внеса предложение - да вземем да си спретнем и категории, напр. освен за "любимец" на форума да има и категории за най-дразнещ, най-провокативен, най-сериозен, най-весел, най-умен, най-тъп съфорумец, след което да направим едни номинации и после - изгонване от къщата /т.е. от форума/. Така ще останат всички най най че по и ще настане най-после така чакания вселенски мир и в нашата отчетна тема Laughing  Laughing  Laughing.

Подкрепям напълно Peace
Подкрепям и Верчо. И после някой от вас се чудят що все по-малко и по-малко майки пишат , ами така ще е  ooooh!
И аз не пиша щото не ми е интересно , нито със споровете , нито без споровете . Едно време беше много по-добре.
И сега с риск да ме заплюете ще кажа много сте зле. Една майка се беше изказала по този начин за Милени преди време , така , че се въздържете от злобни нападки по мой адрес за тези ми думи , както се въздържахте , когато не помня кой точно го каза на Милениту.

# 113
  • Бургас
Днес цял ден се каня да попитам нещо и разни други неща ми разводняват мисълта ooooh! Та, да си дойда на думата:
Има ли някой, на когото тепърва да му препоръчват капки за рахит newsm78 Моите две лекарки отново са на различни мнения и вече вдигам ръце Tired Едната продължава да твърди, че не е нужно; другата казва, че ако досега не е било нужно, вече е задължително да ги започна за есенно-зимния сезон, щом фонтанелата не се е затворила. Изписа ни Диавит по една капка сутрин - някакви отзиви за този медикамент newsm78

# 114
Лелее roska_ps какви красоти!!!!!! Heart Eyes Браво, страхотно изглежда всичко!
Къщичките са просто невероятни, а и коледната торта,  а и всичко, очарована съм. И аз си позволявам да искам съвети, само да ми падне подходяща рецепта. В тази връзка ти имаш ли някоя рецепта на твоите вкусотии в някой форум, или в друг формат, би ли споделила с нас Hug.

(извинявам се, че не е по темата и на тези, които не се интересуват от кулинария)

# 115
  • София
Goldie, аз давам Вигантол Peace Лятото го бях спряла по моя преценка заради слънцето, но сега давам всеки ден по 2 капки.

Роска, и на мен ми останаха очите  Shocked В кулинарията мен ме бива само за дегустатор, но пък в това отношение съм мнооооого добра (не е фукня Wink )

# 116
Момичета здравейте Simple Smile
аз днес бях в произведено в бг, накупих си някои хубави неща, но беше лудница..а само колко бебчета имаше, направо се учудвам.
за тортите в бгмама, има невероятни, съгласна съм..особено онзи пай банофи ммм
за анкетата, откровено казано, мисля, че идеята е детска и безсмислена, но ми е все тая.
Не може ли да си говорим нормални неща, ами само се разбираме и обясняваме и изясняваме...?

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 20:54 от Анонимен

# 117
hrisi-pisi,  не съм си събирала рецептите на едно място, но и това ще трябва да направя. Някои съм ги взела от форума, други са си лично мои. Ако те интересува нещо конкретно, ще ти изпратя на лични.
Радвам се, че ви харесват нещата ми, момичета! Това са част от ястията за миналогодишните празници (не успях да снимам всичко).   Hug   bouquet
cenitelkata, радвам се, че се включи с подробен отчет!   bouquet

# 118
roska_ps и hrisi-pisi, (хехе има рима)
много много мерси за предоставените линкове, с удоволствие ги разгледах.
Да, благодаря, ще се възползвам от съвети, само да се запозная с материала.
Аз за коледните празници едва ли ще съм си в къщи, ако не сме при майка, то ще сме при свеки. Но ми се иска да бъде малко по-така откъм кулинария. Имам желание, мисля че ми се отдава (трудно импровизирам, но с наръчник съм шест!). Обичам да е естетично поднесено! Само ми куца започването, мнооого се назлъндисвам.Знаете ли я тази дума? Grinning То май не само с кулинарията ми е така Embarassed

Пак към hrisi-pisi, но и към ЛУРДЕС:
Давахте ли вече на Марти и Лидия от тези фините овесени ядки? Аз днес купих. Но още се чудя.

cenitelkata, и аз се радвам да те видя не само в един ред. Hug

# 119
pepa_ilkova  спомена че сте на кухня- зад п-ката ли? И до къде се бяхте захранили като тръгнахте?

А сега да се отчета за срещата с колегите: оказа се че не съм единствената с 3 деца  ! Прекарах чудесно и не спирам от тогава да мисля за работа .. ами работи ми се бее ! Но за сега е невъзможно  Confused Ама поне си помечтавам!

Общи условия

Активация на акаунт