Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 523
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
sisee - твърдо съм против такава анкета. В този момент това ще е като "да налееш масло в огъня".

Ех, не мога да намеря кой беше питал дали има мами кулинарки. В тази връзка да издам t_ilieva , която се вихри не само в кулиарния на бг-мама, но и в един специализиран форум за доказани кулинари  Hug Мисля, че и ЛУДРЕС каза, че обича да готви, аз също, въпреки че за повечето неща сега се уча.

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 13:04 от hrisi-pisi

# 91
sisee - твърдо съм против такава анкета. В този момент това ще е като "да налееш масло в огъня".

Аз пък не мога да разбера ,защо да не си кажем мнението кой най-много ни радва, било с постовете си, с отношение и т.н.

понеже Сисе е между чука и наковалнята и сигурно се чуди какво да прави, то аз не анонимно ще си изброя любимките Simple Smile
Емма, Стефинка,Дидимора,Хиксита , Сисе , ВаняМ,Милени и Хелън , харесват ми свежите им постове,идеите им и без да ги познавам на живо им се кефя !

# 92
  • Бургас
За подаръци изобщо не съм мислила още Embarassed
На мен ми е по-мъка за Нова година, защото се очертава да са 4 дечурлигата вкъщи и ще падне голямо умуване Rolling Eyes
Ние с мъжа ми решихме да си подарим холова гарнитура за празниците, че и без това ремонтът ни излезе много повече от предвиденото, и няма възможност за лични скъпи подаръци Tired
Пролетна фея, да е жив и здрав рожденика  bouquet Мерси за почерпката, шоколадът от постните ли е Crazy
Дороти, всеки башка луд, както казва дядо ми Wink Аз пък не мога да разбера изобщо смисъла на подобно "изкарване пред строя". Разни хора, разни идеали  Peace

# 93
Здравейте!
Искам само да отправя един специален поздрав на всички прекрасни мъже, които сменят кранчето в кухнята 3 седмици, а жените им мият чинии в банята!! Както и още един за майките на горепосочените мъже, които използват прекрасните си, сменящи кранчета и крушки мъже, в единствения им почивен ден да им свършат работа, през целия ден smile3511 smile3514 smile3515 newsm61 smile3514 smile3515 newsm61! Оле!

# 94
Ех, не мога да намеря кой беше питал дали има мами кулинарки. В тази връзка да издам t_ilieva , която се вихри не само в кулиарния на бг-мама, но и в един специализиран форум за доказани кулинари  Hug Мисля, че и ЛУДРЕС каза, че обича да готви, аз също, въпреки че за повечето неща сега се уча.

И аз наскоро открих за себе си кулинарния форум и кавото съм си избрала за приготвяне там винаги ми се е получавало. Дето се вика- изпитани рецепти! Наскоро правих еклери, едни пилешки рула...нямам думи. А ТОРТИТЕ....леле очите ми ще изтекат. Има невероятни майсторки и мисля и аз да се пробвам.

И доста идеи за Коледните празници - харесала съм едни къщички, зарибих и малката да се цапотиме заедно...

# 95
  • Някъде на път....
................

Еееей, издайничке!  Hug
Що портиш, а? Heart Eyes
Готвенето ми е хоби, но от 3 дни нямам фото и съм малко в застой със снимките......  Sad

Аз за подарък искам мъжа ми да е с нас по празниците, да си почине малко от толкова много работа, нищо друго не ми трябва!

# 96
  • Бургас
Хриси, аз съм от много готвещите, ама много ми тежи почистването след изявите ми Crazy Чета готварския редовно, и чат пат пиша, но много рядко се престрашавам да пробвам нещо оттам, защото се разочаровах от доста от прехвалените на н страници рецепти Tired
Във  връзка с готвенето, преди ми беше хрумнало да помоля мамчетата тук, които живеят в чужбина или имат мъже чужденци, да споделят някоя по-интересна чуждоземска Laughing рецепта, която правят Praynig Аз обожавам да меся и да правя торти, но по ирония на съдбата, това са двете неща, за които най-малко ми остава време Embarassed Но пък се радвам, че наближават празници и ще имам поле за изява Party

# 97
Ivane, виж тук какви красоти и свежи идеи за правене с малчовците има  Hug

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,696.0.html

Голди, пробвай този форум, аз за момента нямам несполучлива рецепта от там. А какви мъфини има.....ммм......

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1433.0.html

Хихи t_ilieva, не се скътавай, а почвай да даваш акъл и на нас и тук с прекрасни рецепти   bouquet Hug

Дороти, просто и аз като Голди не виждам смисъл от цялата тази работа. Всеки си има фаворити, много повече от един. Сега се сещам как в училище имахме т.нар. "мисленик", в който пишеш какво мислиш за всеки. Винаги имаше обидени, сърдити, лицемерни и наистина ако самочувствието ти се гради на базата на това какво мислят някакви хора за теб, в голямата си част анонимни...Или пък да помислим за "нефаворитките"...Ох незнам, не ми се иска да задълбавам, но ето, че щом се заформя дискусия по въпроса, значи пак ще се стигне до спор и вече "се налива масло в огъня"  Peace  

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 13:43 от hrisi-pisi

# 98
Не знам какво става тука ама ми е доста скучно да влизам в последно време. Докато четях последните 10ина страници си набелязвах какво искам да споделя или отговоря ама докато стигна дотук вече нямам настроение. След всичко прочетено ми седи неуместно да ви разказвам за нас с Ава. Май по-интересни са ви споровете и фаворитките. Жалко Confused newsm78

Аз съм тук ПРЕДИМНО, за да говоря за бебе-преживяванията си, след това за женските си трепети и на последно място да си чеша езика. Ясно ми е, че всяка от вас си има свой собствен стимул да пише тук и съм напълно ОК с това. В началото четях всичко, после - по-селективно. Ама сега се чудя дали изобщо имам място тук. Казвам го, щото така го чувствам, нямам нужда от обяснения в любов или обратното.

# 99
# 100
  • In someone's dreams
Хелоу мами и бебета !!!

Ако се чудите кака ви Миленни къде беше зачезнала толкова време, ще ви кажа, че същата беше забравила да си плати интернета и мнооого ясно, че и го спряха. И сега като гледам какво съм изтървала, хич не ми е трябвал този нет явно миналата седмица.

По повод конкурса /щото на мен на такова ми прилича/ и аз да внеса предложение - да вземем да си спретнем и категории, напр. освен за "любимец" на форума да има и категории за най-дразнещ, най-провокативен, най-сериозен, най-весел, най-умен, най-тъп съфорумец, след което да направим едни номинации и после - изгонване от къщата /т.е. от форума/. Така ще останат всички най най че по и ще настане най-после така чакания вселенски мир и в нашата отчетна тема  Laughing  Laughing  Laughing.

И тъй като малкия Хрис се къса от рев в момента, само да кажа

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА И СЛАДКА REIANA !!! Много здраве, късмет и любов ти пожелавам от цялото си сърце !!!   bouquet  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 14:29 от Milenni

# 101
Аз само искам да кажа : Акварел, шапка ти свалям, че се извини   bouquet

# 102

Хриси писи, мноооого обичам да готвя, ама сега нямам никакво време и не съм влизала в кухнята освен да подредя пюретата на Лидия и в подфорума не съм! Crossing Arms Crossing Arms

Сисе, и аз съм против такава анкета! Каква точно й е целта??? Всеки си има фаворитки, това е ясно, нали сме хора всичките. Laughing Mr. Green Според мен ще се налее масло в огънЯ само! #Crazy newsm78

Верчо, на мен са ми много приятни твоите постове! Не ни лишавай от тях! Praynig Hug

# 103
Аз да се направя на луда - все едно не се говори за спорове, фаворити и т.н. - и да ви споделя и още нещо (освен, че Елица е с Т и че откакто се е събудила не спря да плаче - много ми стана жално) - сега купих едни ботушки на Капчица за 53 лв и след като им изчетох маркетинговото материалче - кое от какво е направено и коло са велики - - бръкнах като Тома Неверни вътре аз да видя как е великата анатомична подметка - пълен боклук! От вътре е изрязано и са залепени едни малки тъпи гумички - но и на двете стелки са се разместили и са отишли посредата - точно посредата на крачето - да му убива на детето. и двете! освен това великите анаомични дишащи стелки са от картон и отгоре - с груб, дразнещ кафяв мъх...Много съм разочарована!!!

П.С. Я предлагам да се направим всички на луди и да почнем отначало - не сте ли късали с гадже бе и после да почнете отначало newsm78 Аз не съм де, ама ей на - при вас ще се опитам!

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 15:11 от helenblondy

# 104
Хелън, аз за това му купувам от 15 лева. Поне като са боклук не ме е яд....

Общи условия

Активация на акаунт