Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 509
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Добо утро и от нас!
Ние имахме малко бурна вечер, но за щастие оцеляхме Joy
Честит рожден ден на рожденичката, да си жива и здрава:)
Ние днес сме на чичо доктор.Надявам се всичко да е наред.За 2010 мен не ме бройте докато не се кротне малкото човече:)
Лек ден от мен.Ще идва свеки на гости и ще ходя да се подготвя психически.....................
Сисе мерси за попълнението.Мога да изпратя снимка за колажа ако искаш!

# 76
Ivane, супер поздравче!
честито мила Яна!

По въпроса за книгите - "Писма до моите деца" и "Обичах едно момиче". В този дух, Мирка ти какво направи с книгата?
За бибероните - в началото винаги се давят, но после свикват. Аз му взех меките накрайници за чаша на Авент и ще се обучаваме.
Хикси, разбирам те с тези зъби. При Аси още повече се виждат и аха да пробият, но... нъцки.

Защо така се уплашихте от отбор 2010 бе!Тъкмо сега сме влезли в час и сме се снабдили с нужния арсенал  Wink

Ася20, лек път и безпроблемно приземяване на родна земя Praynig

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 13:30 от tanzen

# 77
  • в илюзия
Ние днес имаме месечинка , ставаме все по-големи и по-големи и няма да се уморя да повтарям колко бързо минава времето , почти не усещам как тя става все по-голямо момиченце и все повече ме радва и ядосва Twisted Evil
Честити месечинки и на другите бебоци днес  bouquet

Реяна честит рожден ден с пожелания за много , здраве и щастие

за спора ще кажа да спрем веднага!!!!!
Анилинда зададе въпрос и смятам да и отговоря ника ми е теодора наобратно arodoet=teodora
поледно прочетена книга Живота на една гейша от Минеко Ивасаки - това е биографичен роман и е много хубав , а аз си падам по тази култура
за породените дечица сигурно е много трудно , аз мисля да изчакам около 5 годинки за второ
и не на последно място:
Стефинко честит имен ден на Фил на патерици , да е жив и здрав

# 78
Ще побутнеме ли темата да върви днес?

Какво питаше, бе Дидиморка? Какво сме прочели последно? За съжаление беше през юли като бях целия месец на село при родителите ми и можеше да се каже, че разполагах със свободно време. И нямах и интернет  Mr. Green Та там довърших последната книга от поредицата на Ъпдайк за Заека. После прочетох и Брида на Коелю( колкото и манекенски да звучи аз го харесвам и си го чета ). Напоследък си купувам поредицата за великите художници, но това не се брои.

Ясминка ме питаше нещо преди няколко странички, ама не ми се търси за цитат. Да отговоря: Изглежда спя леко и при специфично размърдване на Калоян с протегнати търсещи ръчички и въртяща главичка му бутам "вълшебната залъгалка" (цитирам тебе Grinning) и ако иска да яде-яде, ако ли не, се врътва на другата страна и спим до следващото размърдване.

Хикси, нищо не знам за тези пусти зъби...На всичкото отгоре нашата докторка не е фен на успокояващите гелчета и колкото по-естествено, полкова по-естествено Grinning.

Ама се сетих, че уикендите обикновено е пусто, така, че няма да надничам толква често. Порадвайте се на почивните дни!

t_ilieva, не съм ходила. Много ми се иска да имам културно-социален, защо не и благотворителен живот, но на този етап ми се струва малко сложно откъм време.

Знаете ли, че имало и общ форумски коледен карнавал? Някой дали ще ходи?

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 10:38 от Ivane

# 79
  • Бургас
Мале, един ден пропуснах и вече има нова тема, че и с толкооооова страници изписани Laughing
Заглавието и оформлението са супер  bouquet
Хелън, мярнах, че си ме питала за тимуса - да, много е уголемен и док.също каза, че от рентгеновите снимки се свива. Каза също, че е особеност на организма, а не заболяване и ако я заведа на ендокринолог ще и се смеят колегите Crazy Засега явно нищо не мога да направя, но със сигурност пропускам по-ранното връщане на работа и яслата Tired
РЕЙАНА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК   bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам ти да си много много щастлива и всички неприятности да са останали зад гърба ти Hug
Сисее, ако трябва да съм честна, идеята за такава анкета изобщо не ми допада. Хората са различни и също така се събират и харесват различен тип хора. Освен това мисля, че само по писанията в един форум не може да се направи пълна преценка за един човек, а не всеки познава лично някой от номинираните. Аз изобщо не схващам целта на подобна анкета newsm78 Смятам, че отново ще нажежи обстановката и не разбирам какво ще го топли някой дали е най-харесваният тук или изобщо не попада в класацията Rolling Eyes Това е лично мнение, разбира се, ако повечето са за подобна анкета, няма лошо да я пуснеш, така или иначе никой не е задължен да гласува на всяка цена и може да я пропусне Peace

# 80
  • Някъде на път....
............
t_ilieva, не съм ходила. Много ми се иска да имам културно-социален, защо не и благотворителен живот, но на този етап ми се струва малко сложно откъм време.

Знаете ли, че имало и общ форумски коледен карнавал? Някой дали ще ходи?
Да, беше страхотно!  Peace
Като се поосвободиш, непременно отиди на някакво мероприятие. Забавлението е начин на почивка!  Peace
След това ще се почувстваш заредена с нова енергия и положителни емоции!  Peace

Лек и усмихнат ден на всички!  Hug

# 81
Айде ,народе,добро ви утро !
Ние се излюпихме преди малко, пих кафе,мерси и за поднесеното от Иване, после мъника хапна  сега се залавям да отговарям  Wink
1. ника ми идва от името и така ме наричат почти всички - Доротея - Дороти
2. в момента чета "Възход и падение на куртизанките", харесва ми, но прескачам дългите описания  Mr. Green

Емма
, как е Самуилски? Hug

Реяна, честит рожден ден !  bouquet bdbaloni

Честито и на малките месечинковци !!!!
  bouquet  Gift  party023 nbirthday

А сега едно музикално поздравче за всички, за да си спомним, отминалото лято и игрите,които хората играят !
http://vbox7.com/play:23dad692

# 82
reiana да си жива и здрава!От тук нататък ви пожелавам двете с Миленка да сте много щастливи!

Дидиморке понеже питаш какво искам от Доядо Мраз...харесала съм си един подарък,който ще ми донесе голямо удоволствие,но няма да го кажа Grinning като го получа /ако го получа/ ще се похваля Grinning
За книги не ме питай,последната която изядох с кориците беше бебешка и то по време на бременността поради липса на занимания!
ника ми идва от името,ако някой не е разбрал-Силвия Peace тука в бг мама е  трудничко да си намериш свободно име ,аз затова съм с 2 "е"-та Grinning...Емма сигурно поради същата причина е с 2 "м"-та newsm78
Много различни мнения има за въпросната анкета Thinking нормално...аз също го приемам като вид игра и дори за мен да няма и 1 човечец гласувал голяма работа...кво толкова,не съм дребнава!Аз като попредгледах списъка ни с имена отсях има,няма 60 имена,които се побират в една анкета и не заемат цяла страница GrinningИма и друго обаче...дали ще се намерят нарциси /като ivane например-сори,ама аватара ти...упссс Blush предния говореше достатъчно/ които да гласуват за себе си.......лошо няма Mr. Green
Чакам още мнения по въпроса и да решим ще имаме ли подобна анкета или не Peace

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 11:09 от sisee

# 83
Сисе,аз пак да кажа,че съм ЗА анкетата, ще се позабавляваме Simple Smile
ЗА подаръка забравих да кажа, ама не знам какво искам ,наистина  newsm78 май си имам всичко необходимо.
Момичета и аз отдавна мисля да се включа в 2010, ама ще видим какво ще каже доки  Heart Eyes

# 84
За ваште спорове само ша кажа:

Ай сиктир!!!
Стига вече.
А тез дето ни се чудят на именния ден:
Филип е един от дванадесетте апостоли на Христа!!!
Честита месечинка на Бо и другите бебчета!!!
Честит рожден ден на Реяна!!!
Сисе как да ги отберем ма душа - те са много!!!
А пък от дедо ти Мраз искам Ботушки    Crazy Crazy Crazy

# 85
Добро утро и от нас! Тази нощ и за мен беше тежичка - много въртене, вдигане на краката...Та сега по въпросчетата:
Диди,Ника ми дойде от това, че брат ми ми казваше така, а аз на него "чикен" - това са героите от анимационното филмче за "суперкау", който и двамата много харесваме  Grinning. Не, че в мен има нещо кравешко, само на поглед понякога го докарвам, и пускам мляко все още  Laughing
Книга чета "Закуска в Тифани" на Труман Капоти, щото не съм я чела като малка. Simple Smile. Имам и други набелязани, но няма време.
За анкетката - подкрепям Голди.
От Дядо Мраз още не съм решила какво искам за себе си Grinning. Мисля около 1-ви да пиша писмото.
В тази връзка Аквариелка нашата миялна също е "Бош", но е за 9 комплекта. Тази, която сте избрали не е ли мъничка?
Реяна, Честит рожден ден!!! Много, много щастие ти желая и прекрасни мигове с Миленка!

п.с. изтрих си вчерашния пост, дано не съм ви натоварила!

# 86
...дали ще се намерят нарциси /като ivane например-сори,ама аватара ти...упссс Blush предния говореше достатъчно/ които да гласуват за себе си.......лошо няма Mr. Green

newsm62 онзи беше под влияние на кръстница Елена (Хелън), която даде ник на Калоян.
Ама вече съм на друга вълна... Преди Коледа и Дядо Мраз очаквам рождения си ден. И не съм си измислила за него подарък, а камо ли за следващите празници. Но сигурно ще наблегна на бижутата (преди време не успях да се включа в това обсъждане). Мнооого си падам. И ще си поръчам на Дядото допълнение - кутия за бижута. Готово! Измислих го!!! newsm53

А за себе си не бих гласувала.

Стефинка, приемате ли поздравления на патерици за именния ден на Филип?  Азпитах за днес, ако си визирала моето чудене...

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 11:34 от Ivane

# 87
Яна – честити рожден ден, мила!!! Бъди здрава и се радвай скоро и на др бебоци, освен Миленка – нали ти сама си го пожела??? А това значи много скоро любов и само красотни мъже покрай теб... nbirthday
Честит имен ден на Филип!   bouquet
Честити есечинки на всички 7- и 8-месечни бебоци!!!  bigdance2
Миша – честито ти християнче..  :
(Аз да ви споделя, че тази нощ Елица не спря да мрънка – буди са не всеки 30 минути и аз й давах чай и чак в 5  накърмих, но ми се стори доста топла – та имаше температура 38,2 (анална де) – о си беше доста гореща, потна, с червени бузки и т.н....аз я пoсъблякох, че я бях навлякла догоре, не знам защо) и я взех при нас...сложих и свещичка – спадна и почти веднага...сега е по-добре...не й е подут венеца, но може и това да е. Иначе вчера докторката й преслушва гърдите и й гледа  гърлото – нослето й е съвсем чисто...дано да е било от зъб или от претопляне от моя страна...

И моля, моля – ВаняМ да не ме цитира погрешно – аз съм си натурална блонди и не съм написала цялата дума “непротивоконсти...” – защото и аз не я знам – ама сега ще се върна и ще я прочета няколко пъти, че да я запомня...

Siseе - за анкета съм против, защото аз си имам доста, ама доста "любимиЮ съфорумки - и към много от тях имам различно отношение - към едни от тях ме влече да изпростявам, към др - да хги питам за въет, де - да им давам съвети, а към трети изпитвам еин такъв респект и уважение...

Целувки и да са здрави бебоците - другото е лесно - смао тогава имаме време за спорове и простотии!!!

# 88
Не мога да не споделя ей това нещо тук, винаги ме зарежда с невероятна емоция !
http://vbox7.com/play:97d7ccef

# 89
Здравейте и от нас.

ЧРД на Яна - много любов, късмет и топлина да има около теб, мила!

Ех, стигнах и до форума най-сетне. Тези дни много дейности ми се насъбраха, днес съм и на РД на баща ми (той денят беше през седмицата, ама днес е официалното отбелязване). Та по този повод ви черпя:

Изпуснала съм много - цяла тема. Ама три дни бяхме на гости на зълва ми и там не остана време за компютър. Ама не съм ви липсвала - гледам имали сте с какво да се занимавате.  Mr. Green

Никът ми го измисли Коко - една сутрин в много добро настроение (бях направила нещо, което много му се искаше, ама вече не помня какво  Embarassed) той каза: "Мамо, ти си истинска фея!" Беше през пролетта и ето ти Пролетната фея.

Между другото, аз пък мислех да пусна въпросниче за коледните подаръци, но гледам, че част от въпросите сте ги обсъждали вече. Но все пак, за да синтезираме нещата (а после да позлваме идеи една от друга), да ви попитам какво ще донесе Дядо Коледа на:
1. Бебоците - Аз мисля Поли да получи играчка, тя на друго няма да се зарадва.
2. На по-големите деца (който има) - при нас големите ще получат някаква техника (т.е. аксесоар за компютър или GSM), а Коко - играчка, която поиска в писмото до Дядото.
3. Половинките - тази година ние с мъжа ми мислим да си направим някакъв общ подарък, че да е по-голям, но още не сме го избрали. Пак ще е някакъв вид техника.  Embarassed
4. На вас - аз си падам по бижутата и мисля, че ще има нещичко отделно от "големия" подарък.
На последния въпрос повечето от вас вече са отговорили, ама аз като се бавя, така е.
Идеята да ви питам за това дойде от думите на дъщерята на една моя приятека. Тогава тя беше ученичка в 6-7 клас и каза на майка си: "Мамо, не искам за Коледа да получавам дрехи, обувки или други такива неща. Те са необходимост и ти ще ми ги купуш и без да е Коледа, защото трябва. За Коледа си искам истински подарък - нещо, което ще ме изненада и зарадва, а не нещо полезно". Тези думи много ме впечатлиха и оттогава всяка Коледа се опитвам да не подарявам "полезни" неща. А вие правите ли така?

Имаше и друго да пиша, ама хем стана много дълго, хем трябва да тръгвам.
Айде, до по-късно.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт