Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 489
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Добър вечер и от мен!  Wink
Децата ми отдавна спят, и малкото и "голямото", и аз както винаги по това време на компа!

Стефи
, честит имен ден на малкия сладур Фил. Със здраве да си носи името!!!

Днес е един от малкото дни, в които нямаме месечинки, но за това пък утре са много.

Подарък за НГ - единственото което желая е собствено жилище. Но незнам дали ще доживея дядо Коледа да ми го поднесе като подарък.
Книги - в момента чета за диетата на доктор Дюкян  Laughing Laughing Laughing, иначе не съм чела много отдавна. Компа изцяло ги измести.
За 2010-ааа, ами ако дядо Коледа ме изненада с подаръка, може и да се навия  Party, но предпочитам около 4 год разлика.
Сис, и аз те подкрепям за анкетата, но също нямам представа как да стане с имената - няма ли вариант, в който всеки да си пише фаворитката newsm78 newsm78 newsm78

Добавих още няколко бебчета в колажа, ако има още закъснели също не ми представлява трудност да ги добавя. Въпреки че началото на другия месец ще трябва да събираме снимки за новогодишния  Peace

Ще бъдете ли така любезни да дадете малко инфо за овлажнителите за въздух, някой ползва ли такива в стаята на бебо, какво представляват и къде могат да се намерят? ooooh!
[/u]

и понеже мина 12.00 часа:
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКИ на вече днешните празнуващи бебоци!  bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Алокация, относно овлажнителите, сестра ми купи и едва ли го е ползвала повече от 4-5 пъти,защото се получавала страхотна влага. Така си го прибра нов в кутията,а даде за него май към 80 - 100 лв. За съжаление не мога да ти кажа марката на машинката,нито от къде е купувана,че тя живее в София.

# 62
Ей, момичета здравейте!
Сигурно две седмици не съм се включвала (не, че съм липсвала кой знае колко). Наистина нямам време. Чат-пат се вързвам, за да прочета какво става с вас, но не дочитам, а вие пишете ли пишете .... Друга причина да не пиша е, че доде се включа и вие вече сте написали достатъчно по даден въпрос, а мненията ни в повечето случаи съвпадат. Всеки е различен и има право на собствено мнение, затова не се сърдя на никой или пък не съставям лошо мнение за някой, който мисли различно. Единственото, което малко не ми харесва е когато се притеснявате за някои неща повече отколкото е нужно. Т.е., когато малко се преиграва. Но това не ми пречи да ви харесвам. Всъщност има и още нещо - когато се джавкате: хем е интересно, хем е тъжно. Поне като се случва това не се сърдете една на друга дълго време Wink. Бла-бла ...
Накратко при нас какво се случва:
на 26-ти се кръстихме и кръсника му го изтипоса в костюмче ...
после ни поникна първото зъбче
следва прегледа: 8800 гр.; 72 см
каза "мама" миналата седмица
вчера му проби второ зъбче, вече седи стабилно; по принцип си спи цяла нощ още от 4-тия месец и се храни с почти всичко без никакви притеснения около включването на каквато и да е храна
Малко прекалих, но така е като не пиша редовно
Хубаво е, че се хвалите с бебоците си и е хубаво, че си говорите за всичко, което се сещате. Завиждам ви за времето, което намирате. Работата, къщата и тримата мъже около мен ми изяждат всичкото. Не се оплаквам, но малкото свободно време си изкарвам с тях в приятни изживявания.
Сисе За анкетата - за начало  включи 20-тина имена и ако има нови предложения дописвай.
Повече усмивки не са излишни и са за предпочитане. Пожелавам ви хубав уикенд!

# 63
Здравейте момичета!
Понеже 12 мина и вече имам рожден ден,почерпете се и вие newsm38  cook newsm59 Gift На мен ще ми е най-хубавият ден-ден,защото ще е първият с бебка! Heart Eyes
Моето детенце прояде и то след като започнах да и давам други марки пюрета,явно Хипп не ге харесва! #Crazy
Емма,честно казано се озадачих от твоя пост! Първо е много странно,че ти е тягостно тук,откакто стана случката! Преди това беше доста активна! Има много момичета,които са били по-нападани от теб(щом така се чувстваш) и въпреки това са тук! Peace Освен това монетата си има 2 страни-казваш,че много момичета са спрели да пишат тук,заради тъпите си постове,но има и такива,които са спрели да пишат ,заради тъпите постове на някой друг! #Crazy Другото странно за мен беше,че казваш да си кажем нашите недостатъци,а после да се хвалим! Ние не хвалим себе си,а бебоците(ако изобщо може да се нарече хвалене) Peace Много съм съгласна и с Иване-не може всички да пишат с ефект правописни грешки и да пускат майтапи и да наричат детето си диване! Тук всеки има предпочитание към определни хора и то е нормално! Хората се обединяват и по стил на писане,по местоживеене,по страстно пропагандиране на кърменето и тн и тн! Peace
Моята беба специално с двиг развитие не е от най-активните! въпреки това аз се занимавам с нея и както каза Верчо-няма нищо лошо една майка да се занимава с детето си и да и е приятно с него! Все пак не е достатъчно да  само да сменяме памперси и да бутаме цица или шише Peace
Акварел и аз все си мисля като кажа нещо,което беба е направила дали няма да се схване като фукане! И сега напук ще се изфукам-и Милена казва мама и го повтаря като латерна! Усещането е страхотно Hug
Стефинка,честит имен ден на Фил  bouquet

# 64
reiana честит рожден ден- много здраве,късмет и сбъднати желания !  bouquet

има и такива,които са спрели да пишат ,заради тъпите постове на някой друг! #Crazy

и моите ли спадат към тъпите..........  newsm78

не може всички да пишат с ефект правописни грешки и да пускат майтапи и да наричат детето си диване!
но то не се и налага бе мила, щото всички щяхме да сме си скучни до умирачка  Peace
(ей тука познах себе си от таз вечерния ми пост  Wink  цитирам:
И сега да съ пуфаля- диването за два часа се буди 4 път, повтарям и подчертавам ч е т в ъ р т и    п ъ т !!!  Доротийните магии пак са минали покрай него или съй бил скрил под юргана...  newsm78 Ще видим тая работа, ама зарана.  Mr. Green

superuu

Хората се обединяват и по стил на писане,по местоживеене,по страстно пропагандиране на кърменето и тн и тн!
Това е спорен въпрос- да не изпадаме в подробности, а...  Crazy

А помеждудругото да подчертая, че аз пиша това, което ми минава през главата и умишлено по принцип винаги съм спазвала добрия тон, т.к. влизам във форума да се разтоваря, а не допълнително да се натоварвам! Сегашното ми излияние е в разрез с правилата, които съм си създала- да не създавам дразги, да не поощрявам такива, а да внеса малко колорит и добро настроение дали с кафе, музика или умишлено допуснати правописни грешки. Никога не съм била на мнение, че детето ми е лошо- то и коя ли майка го мисли- дори напротив, независимо от това колко се изнервям понякога. Но това е съдбата на всяка една от нас- всички се печем на един и същ огън. И въпреки всичко тъжното в случая е, че винаги ще се намери някой, на който това старание ще му се стори недобро, или не на място, или както там ви е удобно го наречете да не влизам с други по-остри фрази. Еми пък мамка му стара неможе всички да сме вечно сериозни- не върви хора разберете го! В тоя живот никой няма да ви заобича заради намръщените ви физиономии и позата вечно на нокти-кого да сръфам сега. Усмихвайте се, за да ви се усмихват, обичайте, за да ви обичат!- тази истина е стара колкото света.
Изказах се, а дали сбърках времето ще покаже....
Айде лека нощ и приятни сънища!

# 65
Искам само да напиша че трябва да предприемем нещо за да спрем с тези спорове и "хапещи" постове. Никога не сме се карали толкова дълго време. Винаги е имало едно спорче, всеки си каже мнението и оп затихнат нещата.... Някой каза че било интересно и не можело без такива неща...е вече не е.  Confused
Взе да става заплашително дълго и доста хора се опитаха до последно да държат добър тон и да помиряват обстановката, но не издържаха, което е абсолютно нормално. Просто ви казвам :ТРЯБВА  ДА СПРЕМ!!! Stop Чудя се дали просто да не се извиним и да си поискаме прошка, да се опитаме да намерим начин да не се дразним едни други. newsm78 Не искам да влизам в ролята на миротворец, и аз доста хапах с постовете си, нищо не съм спестила на никой. Аз съм доста редовна (ще кажеш че не сте го забелязали ), но просто не се издържа тук вече така.  Stop

Нека се опитам, пък каквото стане:

Емма, Петя и всички останали който съм подразнила или обидила- ПРОСТЕТЕ! Praynig Аз съм такава каквато съм с вас, мнението ми няма да се промени, не съм сигурна че ще успея да съм по-забавна или по-сериозна, или ще спра да се радвам и хваля на детето си! Стана ми страшно криво и обидно за хората на които държах много.Няма начин да се харесвам на всички и това е нормално  Peace Просто аз "излизам" от спора, защото ако не го направя трябва да спра да пиша, както направиха доста мами (в никакъв случай не искам това да ви звучи като заплаха, знам че на едни ще липсвам на други не), просто ми е супер кофти, тва е  Hug

ПП- А ако знаете колко любимки имам сред вас  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Съотношението е 10:1 в полза на момичетата които харесвам  Hug

Лека нощ!  Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 02:19 от Aquariel

# 66
baloniЯнче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! baloni

Да си жива и здрава и много щастлива. Пожелавам ти цялото щастие на теб и Миленка! И знай, че когато се почувстваш сама или предадена, само погледни в очите на дъщеря си и ще видиш най-голямата любов и целия свят събран там!

# 67
reiana, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, много щастлива! Много прекрасни мигове с бебка! newsm59  bigdance2 Tada newsm18 newsm38  Gift  party023

Уфффф, и аз ще се изкажа по тия спорове - ама айде вече да се спираме, а!? Какво толкова има да делим тука, че не го разделихме!!! Има и по-хапливи мами, има и мами, които са по-кротки - като в реалността!
Дайте го по-ведро, идват празници, дайте да мислим за такива едни хубави неща! Crazy Mr. Green Peace Hug

АквариелчеHug

За 2010 засега не съм на линия, много ме ядоса диването Twisted Evil, вижте кое време е и чак сега я приспахме след като се събуди в 12.00!!! ooooh!

# 68
здравейте.честита месечинка на всички бебоци днес! reiana, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, много щастлива! честито и на всички именници днес!  bouquetние сме луднали да оправяме багажи,бремето не стига,а Оливия за сметка на това не спира да мрънка по цял ден-побърка ме Tiredтази сутрин станах в 3ч. и така и не заспах-само се притеснавам с това пътуване и тоя контейнер. Sadда ви питам-накоя от вас смени ли вече беберонките на шишетата и залъгалките.аз днес и дадох новата,ама се дави-голяма и е,а после като се храним ще видя как яде.лек ден,че пак изчезваме по задачи ooooh!

# 69
Reiana, честит рожден ден!

Какъв имен ден има днес? newsm78

Ася20, аз биберони и залъгалки няма да сменям, защото мисля да ги махам от употреба.

А ДОБРО УТРО! Ето ви нещо и от мене 2 в 1!цък

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 08:04 от Ivane

# 70
  • Някъде на път....
Леле, колко сте задълбали......  Rolling Eyes
Отстрани като ви чета ми е малко странно, не знам защо.......  newsm78

Я кажете сега, снощи някой друг (освен мен де)  Laughing беше ли на благотворителния концерт в НДК за подпомагане на децата, болни от диабет?

# 71
  • Варна
Добро утро и от мен! Ще пиша по-късно , ако остане време, искам да попитам сега Варненските мами, виждам че Alokazia е на линия- в колко часа отваря ДЕПОТО???

# 72
Добро утроооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
 Хайде с(п)ираме,махнете един път с ръка и да се свършва вече.
 Ивеин ама много ме радва тази песничка,ного ти благодаря,брех как ме повдигна  bouquet
 Реяна честит рожден ден да си жива и здрава и само хубави моменти ти пожелавам   bouquet

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 09:19 от didimora

# 73
Хайде сираме,махнете един път с ръка пред лицето и да се свършва вече.
Диде, "о"-то си забравила бе душа....
Рейана, честит рожден ден, пожелавам ти много щастие и най-вече късмет в живота   В твоя чест днес няма да пиша простотии, а за напред-прескачай бе жена, каквото не ти е на сърце-не го чети и не се ядосвай!
Честито и на малките рожденници, да растат здрави и усмихнати дечица!!!!
 Честито и със закъснение на Фил, хареса ми пожеланието на Сис за него, та и аз се присъединявам към него ако може.
Сиска, недей така с тая анкета, жив човек няма да остане тука.....

# 74
Опииии добро утро.  Hug
Ivane благодаря- хай наздраве  Coffee Не я бях чувала тая песничка- много е гот.  Peace
Дороти да знаеш съкровище, че юргана на Течо бил много дебел   Stuck Out Tongue Winking Eye хич не го е стигнало твойто орисване.... Май ще трябва да мина на фаза сплашване  Misc Ghost
Пак ме спохождат тия мисли, че са зъбките отгоре.  Thinking Ама то пусти да останат не излизат бе инатлии се оказаха- вече месец и горница венеца му е цъфнал като майска розичка, а няма ни едно връхче да прозира.  ooooh! Ако някой знае рецепта за стимулиране на растежа на тия зъбци и ако е пък и безболезнено, моля веднага да я сподели ще съм му признателна доЖивотно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт