Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 487
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
Сисе благодарско!   bouquet  bouquet  bouquet 
Бисе пак мерсаж за страхотния колаж- всеки път като го видя в нова темичка ми се пълни душата!!!   bouquet  bouquet  bouquet

И аз уж влязох да надзърна за нова тема, пък ей ма на пак щракам по клавиатурата  Laughing Ама нейсе кат не се стърпявам и да не поблагодаря на Емма - благодаря мила  Hug  bouquet трогната съм, че се поместих в топ 5 не съм очаквала най-вече защото не съм с вас от началото, а съм пришълец в по-късен момент.  Wink По тоя повод искам да споделя, че когато започнах да пиша във форума най, ама най-много ме кефеха твоите и на ВаняМ постове!!!  hahaha Така яко да се зарибя по форумосподелянето не съм очаквала, ама вие сте виновни да знаете! Joy Joy Joy Винаги толкова свежарски постове пускате, ама в последно време май нещо поолабихте бая фронта...  Thinking  newsm66
Cow леле ужасссс - аз полудях само докато четях, а хич и не мога да си представя как си се почувставала при тая гледка.  Shocked #Crazy #Crazy #Crazy
Дороти, душко тая твоя магия нещо го пропущила мойто диване снощи.  newsm78 А дано тъз вечер пък да не й избяга  Praynig

smile3538 П.п. Честит ти именник Стеф- да е жив и здрав сладкия Филип и много да ви радва!!!   bouquet

# 46
asja честити ти сини гащи Hug Ех, как ми липсват бременните трепети,но само да ви кажа tanzen мен не ме бройте за отбор Априлки 2010 Peace аз мааааалко по- късно!Ха...моя огромен корем в 9-тия месец се е запечатал в съзнанието на някой Mr. Green дано не ви е травмирал много,че Даниелски малък мъж ли излезе от там /аз все още не мога да си обясня как това човече изкочи из между краката ми ...въхххх като се сетя и изтръпвам/ Rolling Eyes
Честит имен ден на Фил!Да порасне голям и луд като майка си Grinning
cow  Shocked майко милааааа....аз щях да откача,но се радвам,че Лили е добре!Да я пазиш ей,слагай коланите винаги!Можеш да триеш вече поста /и от главата си най-добре/!
gerrito2903 напиши ми кога си родила,мерки и теглилки на бебо и ще те впиша на 1ва страница!Условието е обаче /аз като автор на темата да си кажа тежката дума Grinning/ да пишеш всеки ден по минимум 1 пост-пълен отчет!Ако си мислиш само да те има в списъка,а да се скътаваш няма да стане Naughty
aquariel еми време беше да я чуеш тази дума/яко е нали?!?/...все пак ти даде идея за заглавието Grinning
Аз също си искам старата Ваня Hug спукваше ме от смях!Аз не фигурирам ли в нечий списък бе хора newsm78 егатиииии!И аз си имам Топ 3 за най-готини съфорумки,ма няма да ви го кажа..ей така да ви е гадно Mr. Green

# 47
  • Пловдив
cow Shocked ужасна случка  Confused
По въпроса за ортопедите- и двете деца сме водили преди навършване на 2 месеца, на 6 месеца (тогава се гледа дали са се образували ядрата вече) и на годинка (тогава се гледа цялостно двигателно развитие). Не сме били при д-р Хазбун, ние сме при д-р Янакиев.
stefinka, не знаех, че има такъв имен ден. Да ти е жив издрав синът!
Aquariel, честито "мама" Grinning

# 48
За Sisee:веднага отговарям.Родих на 18 Април в  София.Бебето се казва Десислава с мерки:3630гр. и 50см.Simple Smile

# 49
За Sisee:веднага отговарям.Родих на 18 Април в  София.Бебето се казва Десислава с мерки:3630гр. и 50см.Simple Smile
готово Peace

Мацки да ви питам първо съгласни ли сте да направя една анкета от сорта на - Коя съфорумка ви кефи най-много? newsm78 и понеже анкетата е анонимна предполага се,че всеки ще си каже Grinning според мен ще е интересно?Кажете си и вие  Peace само незнам как ще впиша 100 и .....имена Whistling ако има вариант да се отсеят...очаквам предложенията ви Peace

# 50
От обяд се каня да потретя за днес с постче,ама на ,нали съм свръх ,гига,мега заета домакиня и майка чак са смогнах.
 Та Емма намират се бе душа,такива дето са останали да те аресват и съм съгласна за тегавото отношение тук във форума,не може да се проодължава така, ако ли не -викам да вземем да си спретнем един транс галактически кеч накрая да се изпопребием ,да си направим по няколко суплекса и те така да се приключи работата.
Та по тоя повод у мен няма слаби страни ,все са дебели ,от къде ме барнеш  все е меко( имаше една приказка по тоя край "къде я барна все ц..а"),ама вие се радвайте че не съм ви у къщата дет се вика.
 Абе никито ти ме счупи с тая замразема кърма  hahaha Joy hahaha
УУУ Стефла щях да забравя и нашия кандидат жених Фил,честит имен ден,да си жив и здрав и все тъй хубав да растеж.
 Коу( що си се кръстила крава  newsm78?) направо онемях егати ,то бива бива да сме хаймани ,ама ние една друга се надпреварваме коя от коя по-голяма простотия да направи,майтапа настрана радвам се че леко сте се разминали.
 Анилинда то в ясно моя ник откъде иде затова няма да ти отговарям,ддето вика Русото Еленче дидимора-кикимора.Иначе имам още няколко дето са ми произлизали на предишни работи: Дидоня и Братчето(ааа не можете да се сетите отде идват нали).
 За априлки2010 не ме чакайте,мисля да почакам малко.
 Я да ви фрасна няколко въпроса:
Какво искате да ви донесе Дядо Мраз?
 ИИИ коя е последната книга която прочетохте(това като на някой конкурс за мис,ама Ваня М е виновна,щот и аз съм в нейната група)?
 и какво мислите за породените деца? с една година и помалко разлика,питам щот една мацка дето роди след мен май месец е пак бременна и пак за май месец ,даже по-рано.
 Айде че днес прекалих малко повечко.

# 51

Мацки да ви питам първо съгласни ли сте да направя една анкета от сорта на - Коя съфорумка ви кефи най-много? newsm78 и понеже анкетата е анонимна предполага се,че всеки ще си каже Grinning според мен ще е интересно?Кажете си и вие  Peace само незнам как ще впиша 100 и .....имена Whistling ако има вариант да се отсеят...очаквам предложенията ви Peace
newsm10 newsm10 newsm10

# 52
Не знам защо, но много ми се иска да ти отговоря, скъпа Емма. И не заради спор, а просто изпитах потребност. Не е странно, че твоите фаворитки са такива и на мене и на много други. (Аз обаче имам и още няколко). Хора всякакви и не можем да искаме всички да бъдат така одухотворени, така словоохотливи, така забавни и майтапчиски настроени като тях и теб. И ако не си забелязала има немалко опити да се имитира твоя начин на изказване, което показва, че си харесвана. НО! Все пак това са отчетни теми и те са според мене точно за това - на първо място да се споделят радостите и тревогите около децата ни, а между това да върви останалото. Да, забавно е да се обсъждат и други неща, не само наакани памперси, и благодаря ви (айде, пак се почна - имам чувството, че аз подкарах модата на благодарствените завършеци, но да не си приписвам неща без да съм сигурна), че ви има, защото това майчинство е коренно различно от предишното, изпълнено е с много трепети, защото страшно се вълнувам от всичко, което става тук. Е, да де, аз съм прясна и още не съм претръпнала и не мога да си позоля лукса да се лиша от това си забавление. Затова извинете, МИЛИ ДАМИ, ако поради липса на дар слово ви отегчавам моите постинги. И все пак мисля, че е по-добре да похваля детето си, вместо да мрънкам колко пъти съм станала през нощта. Прощавай, Емма, но някак си би ми се искало и от теб да чуя как Самуил е направил нещо хубаво или пакост, а не че само те е ядосал. Всички бебета мрънкат, включително и моето. И аз имам кошмарни дни, но тях ви ги спестявам.  Да оздравявате и по-ведро вече!
Ваня М, ти пък ме изненадваш. Бива ли при толкоз опит, трето дете, да се депресираш, че някое пропълзяло, друго изпротовоконституци... и т.н.?
А и още нещо, (май доста ми се е насъбрало напоследък) - няма значение дали е първо или второ дете. Сега се кефя на всички новонаучени неща от бебето ми още повече, защото се чувствам по-осъзната като майка.
Айде сега да се извиня, че подклаждам стари дразги. Но доста време си мълчах и ... ето го резултата.

# 53
незнам какво и става на Бети но досега е пищяла по такъв начин все едно и бият ваксина.направо ревнах с нея.много  ми стана мъчно.на всичкото отгоре и утре отивам на курс в софия за събота и неделя и само ще я мисля сега .явно са зъбите защото на долния венец е подуто.дадох и панадол мазах с паносарал и нищо.по едно време започнах да си мисля че нещо и има.офффффффффффффф как може да плаче толкова жално.направо ми къса сърцето-личи си кога реве защото нещо се глези и кога наистина и има нещо.най накря заспа
 а за мъжете................... ако трябва да кажа нещо в момента ще свърши темата то бива то може ама това е простооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ох спирам че то стане еднооооооооооо.мислих да се разведря малко ама явно не ми е минало още
това е за всички вас

# 54
Стеф да ти е жив и здрав именника! newsm51  baloni baloni cheers Gift ura  newsm76

И мен не ме бройте за 2010- рано ми се види и аз като Сиса се чудя как го измъкнаха туй човече от корема ми.Сис знаеш че съм съгласна за анкетата  Peace

Дидсън (ето я една от мойте любимки, (ЛУРДЕС ти си другата  Heart Eyes))  тва за където пипнеш все ц**а, ме накара с глас да се хиля  hahaha Отговарям ти:

1.Искам един Канон 350Д (Миленка на тебе стария май ти беше такъв нали) - харесала съм си го на старо + 2 батерии и два обектива (единия е хубав), утре ще взимам да го пробвам как щрака....и ако е рекъл дядо Мраз да ми го подари , ще съм мн хепи! Иначе мислим с васко да помолим дядо Мраз за еидн общ подарък- миялна машина- ВанчеМ, харесахме си - Бош, малка-ето тази, да не е подобна на вашата? - Цък

2.Последната която чета в момента в парка е " Среща с Рама" на покойният велик Артър Кларк!

За породените деца- ми направо страх ме хваща, аз с едно едвам се оправям а да съм бременна ида я гледам и после и двете , направо не се виждам. Ама ако е рекъл Господ ще си ги гледам. Макар че искам сега да се отдам изцяло и единственно на ГабитУ!

Сега видях че си писла  Ivane - напълно съм съгласна с това което си написала!  Peace

Веси ако и утре е така, по-добре да се обадите на педи, виж дали не са ушичките.  ooooh!

# 55

Сисе и аз подкрепям, ама идеи не давам..., щото първо трябва да ги патентовам!  Twisted Evil
cenitelkata много тий постно влючването слънце- само толкоз ли заслужаваме тука простосмъртните......  Confused Ела изгрей ама в повече, че да ни стоплиш.  Praynig Hug  bouquet
И сега да съ пуфаля- диването за два часа се буди 4 път, повтарям и подчертавам ч е т в ъ р т и    п ъ т !!!  Доротийните магии пак са минали покрай него или съй бил скрил под юргана...  newsm78 Ще видим тая работа, ама зарана.  Mr. Green

няма значение дали е първо или второ дете. Сега се кефя на всички новонаучени неща от бебето ми още повече, защото се чувствам по-осъзната като майка.

Peace

Айде лека и с матрака по-полека!  Crazy

# 56
Тъй, прочетох всичко , е почти всичко или най-точно казано,това,което знаех,че ще ми е интересно Simple Smile Ето и аз съм искрена !
1. Емма,много си готина,мой човек си определено! Heart Eyes
2.Стефинка, честит ти именник, да ти е жив и здрав и много да те радва !  bouquet Hug
3.Сисе, съгласна съм с анкетата, само наистина не знам как ще изтипосаш 100 и кусур имена  Laughing
4. Васи, в тоя студ душко не си показвам носа от нас, затова не съм звънкала  Hug
5. Магията за спане и кротуване е за всички бебоци- спинкайте спокойно и кротко до 10 часа и бъдете мнооого послушни,че мамите ви и те заслужават да поспят ! babydust7  angel008 afwitch Айде ,Стефчо,спинкай !

# 57
Ааааа при нас действат (за сега  Praynig) Дороти златна си с твойте магий и абри-кадабри.  Crazy Hug

Всъщност не само нейните магий и позитивни мисли ми помагат, вече и намерих цаката на Габа, преди заспиваше  към 7-8 за по  1 час и след това чааак в 12, сега я оставям да спи 10 мин (колкото да си вземе съня) и я будя и така заспива после в 22 часа и съм сигурна че и за нея и за мен е по-добре така. Знам че не е хубаво да я будя, но се надявам сама да се откаже от този лек сън, който разваля големия след това  Peace

# 58
cenitelkata много тий постно влючването слънце- само толкоз ли заслужаваме тука простосмъртните......  Confused Ела изгрей ама в повече, че да ни стоплиш.  Praynig Hug  bouquet
не мога ..........само мога да жестикулирам.... в Етрополе сме и клавиатурата много щрака а малкия спи зад мен и не мога да пиша  Crossing Arms

# 59
Ааааа при нас действат (за сега  Praynig) Дороти златна си с твойте магий и абри-кадабри.  Crazy Hug

Всъщност не само нейните магий и позитивни мисли ми помагат, вече и намерих цаката на Габа Peace

Ей това е много вярно !
Аз например още преди да забременея си казах,че и на докторката казах - Идвам да ми направите бебе и си отивам. А тя милата ей така  Shocked #Crazy Сега на всички ме разправя каква луда оптимистка съм Simple Smile
По време на бременноста разправях на моята беба, как ще е най-доброто,умно ,красиво и послушно дете на света и ей го на , такова е Simple Smile За сега сме установили само красотата и послушанието, но и ума няма да закъснее  Flutter
Айде стига съм писала,че се улях съвсем .

П.П. Ирка, драсни някой ред, бе жена !

Общи условия

Активация на акаунт