Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 489
  • 273
  •   1
Отговори
# 30
  • Popovo
Такаа, ние се върнахме.
Благодаря на всички които ме успокоиха, оказаха се прави   bouquet. Нищо му няма на детето, има бръмбари на майка му в главата. А на ортопед не сме ходили, личната още тогава каза, само ако има проблем. Иначе Гого вече е 8.680 кг и не е пораснал на височина. От утре започваме месо и изкиснато сирене.
За попара със сухар док каза следващия месец.

tanzen, много ми се ще и едно момиченце да си имаме, но тогава общо с мъжа ми( той и аз имаме по едно момче, Гого ни е трето) ще ни станат 4 , малко ще ми е трудничко. Прекланям се пред такива майки. Но ако знам, че ще сме същия отбор април 2010, ще взема да се навия  Mr. Green

# 31
  • Варна
Емма виртуалното общуване не е като истинското, липсва лицето, изражението, мимиката и интонацията - понякога това променя всичко. Освен това има и известна анонимност, когато си скрит зад ника си е по-лесно да кажеш нещо "по-остричко" . Затова и са толкова редки споровете между майките, които се познават "на живо". Това пък поставя тези, които не са присъствали на срещите в аутсайдерска позиция (с много малки изключения). Като прибавим и това, че тук сме се събрали стотина жени е ясно откъде идва цялата работа. Нормално е едни да идват, други да си отиват - една се обидила за нещо си, друга няма време, на трета не й е вече интересно и т.н. Аз пак ще кажа, че не видях досега да се е случило нещо толкова драматично.

И на мен ми понякога доста скучно и има седмици, в които нищо не ми се иска да пиша, но пък си чета и винаги, когато имам възможност поглеждам тук. Защото ви чувствам близки, макар и да познавам реално много малка част от вас. То с най-любимите си хора спорим по n-пъти, пък да очакваме тук да няма дрязги е все едно да очакваме чудо.  Аз също съм "влизала' в спорове, но

Ох, още много имам да кажа, но пусто като не мога се изразявам точно, то в училище все математиката ми вървеше  Grinning

А на теб и Самуил пращам много целувки  Hug

а ти пак нищо не каза за Сумо, как е зетя?

# 32
Хей, привет и от мен!!! Hug

gerrito2903, мила аз също се радвам, че пишеш при нас! Много мило ми стана като ти прочетох в поста, когато доста мами ме успокояваха, че нали ви писах за беба колко често се буди, не спи, пък и на работа едвам гледам понякога #Crazy #Crazy
Ти ме беше питала дали заспива след като си цокне към 4-5 сутринта - ами не, не заспива!!! Тая сутрин я приспивах на ръце от 5.30 до към 6 и нещо, после заспах и едвам станах в 8.00 за работа, закъсняхме, абе направо #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Емма, много дълго бе душа, ще го чета после, че сега нямам време! Ей, аз си те обичкам, пък ти ако щеш! Crossing Arms Crazy Heart Eyes  Mr. Green

АсяяяHug Hug Hug да пишеш по-честичко при нас! Hug

Кокетка и нашите гънки не съвпадат, педито и ортопедът нищо не са ни казвали Thinking

Алокация, браво че чудесна проходилка си имате, а малката Малвинка е толкова сладичка в нея! Heart Eyes Hug

# 33
Привет, момичета! Изтрих стария пост  Grinning Peace

На ортопед втори път не сме ходили. Пловдивчанки, има ли някой да ходи при д-р Хазбун? Той спомена нещо за втори път на 5 месеца, ама ние вече ще станем на 7  newsm78

Браво на Габи, рано ще проговори тя!

Герито wavey

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 08:55 от cow

# 34
Емма да приемам твоето мнение и въпреки това се чувствам супер странно и се чувствам като няква фукла като пиша за радостите в живота ми заедно с Габи!

Достатъчно хора обидих и нараних в стремежа си да бъда открита и да казвам на всички, всичко което мисля  Peace- Пете съжелявам, просто трябваше да го излея, много ме мъчеше всичко между нас. Ема извинявай че съм те обидила, аз те харесвам, съжелявам ако не съм ти любимка или се дразниш от мен. Praynig

Вчера едва не натрових Габи с боя, днес си удари главата в ръба на масата и има цицина, ама някак си не ми е смешно и забавно да го пиша това, предпочитам да ви кажа че чух "мамо" . Както и да е!

cow ужасна случка! Добре че сте добре и двете!
Лека вечер!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 17:28 от Aquariel

# 35
Пак съм тук.Да Bibobibo пробвах вече я слагам седнала ама нещо не и е интересно.В моите ръце и е най-интересно:)
Лурдес питах те защото и ние си лягаме така, но ако се събуди рано я вземамам при мен и тя продалжава да спи,Иначе е кофти като се събудят рано рано.

# 36
# 37
Лурдес питах те защото и ние си лягаме така, но ако се събуди рано я вземамам при мен и тя продалжава да спи,Иначе е кофти като се събудят рано рано.

Оооо, не, Лидия много рядко да не се събуди вече, иначе аз я кърмя и се моля да заспи на гърдата, е да, ама НЕ!!! ooooh! #Crazy
Много ми е ранобудна, ей! Crazy Crazy Сега си спомням, че още като бременна в 5.30 почваше да ме рита! Ранобудно е детето, аз да му мисля! Mr. Green

cow, мила, леле какъв ужас си преживяла! Sad Добре че нищо й няма на принцеската! Praynig

Аквариелче, и тебе си те обичкам! Heart Eyes Защо да си обидила някой! Naughty Казала си мнението си! Ей, жените нямаме оправия ooooh! Mr. Green

# 38
  • София
Вижте сега какво ще ви казвам-наистина са доста майките, които са спрели да пишат заради "тъпите" си приказки(имам лично инфо за няколко броя), много ми е мъчно за което. А беше толкова хубаво ,......до скоро! Ако можех да върна времето на зад-не бих написала и моя пост, но не мога. Ама на мен отдавна ми е минало, нищо че не пиша. Въобще не се сърдя на никой за нищо, стана ми тъпо, щото аз започнах така от далече, едва-едва с едни извинения предварителни и ала-бала и после БААААМ ме направиха крива на бърза ръка. Еми голяма работа пък, станалото-станало, най-малко съм искала да се конфронтирам с някой от форума, не ми стигат проблемите с реалните приятели, познати и семейство, ами и с виртуалните такива....ама ко да прайш, съдба! Тъпо ми е също дето Aquariel уж каза че ми приема мнението, а сега след всеки пост като спомене нещо за дъщеря си и следва неизменното "Извинявам се/дано не е прозвучало като хвалба..." или нещо от сорта, извинявам се за неточния цитат. Ами не може така-нямам нищо на против да си хвалите децата (то пък коя ли съм аз че да ви казвам какво да правите), естествено, че и аз се радвам когато Самуил направи нещо ново (друг е въпроса, че аз не обичам показността така да се каже, просто съм такъв човек, и да му избие зъб не бих го казала..не знам защо, просто съм такава и може би и затова ме е подразнило)....Просто някои постове ми звучат някак си "по-така" от други, а може и да е така заради липсата на говора очи в очи....а може всичко да е в моята глава.....
Много ми е мъчно, защото още повече майки се отказват да пишат....и ние всички сме виновни за това. Сакън някой да не е на общото мнение и айййде. А ако знаете аз колко пъти не съм била съгласна с написаното от един или друг и съм му се чудила на акъла...ама не съм тръгвала да му пиша нещо на въпреки. Ми много важно пък, замълчете първия път, ако ви подразни пак-ми пишете му на лични бе мамка му, ако пак не се освести - ей тогава иде ред да го напопърджате на всеослушание.....А има толкова хубави неща за които да се пише, освен за децата. Колкото и да им се радваме, напрежението ни се отразява на всяка една и избива на най-неподходящите места. Вместо да влизаме тук с усмивка и чаша топло кафе за да се посмеем, разведрим, споделим тревогите и радостите си, да поспорим (но цивилизовано, като големи хора, без нападки, обиди и т.н.) то какво стана.....ако знаете колко пъти ми е било криво, недоспало, ядосано, мъчно, самотно и като вляза тук и прочета някой пост (сега ще изброя няколко имена, защото искам да знаят, че наистина ги харесвам и ми е много весело да чета техните писания, защото аз съм такъв човек, много ми е важно да ме разсмиват....с което не искам да омаловажа всички останали, всеки има принос тук) на Дидимора, Хелън, Хикси, Галиво, ВаняМ (ама старата), поздравите на Дороти.....и ми се оправя настроението и имам сили за деня , получавам и толкова много полезна информация благдарение на която си гледам детето и знам (или поне знаЕХ), че като имам проблем мога винаги с вас да споделя и ще получа съвет или поне малко съчувствие, когато ми е трудно, а няма с кой да поговоря.....а вече не е така! Вече е трудно, гадно, еднообразно......
 И сред всичките спорове и чудения после как да смените темата, защо никой не предложи да си напише недостатъците, да напише слабите си страни, да напише някоя смешна случка, която му се е случила и се е изложил яката, нещо което го дразни в самия себе си......ей така, за да се осмее сам себе си, па после да продължим с хвалбите.....
 Ей след тоя пост вече не знам дали ще остане човек, който да ме харесва, а аз ви харесвам. Малко или много. Просто си имам мнение и си го казвам. Кой каквото ще да мисли сега, още повече вероятността всеки да го изтълкува както на него му изнася е много голяма, така че рискувам пак да съм недоразбрана.

Мале, Емма....от целия ти дълъг (и много смислен  Peace) пост едно нещо ми извади очите.....аре с'я, молА ти сА ...и на възраст ли ще се обиждаме  hahaha hahaha hahaha

Признавам си - аз спрях да пишаза известно време, щото не съм чела много книги  Embarassed

А по повод на развитието на децата...аз няма с какво да се похваля...моя Косьо е от прогресивно изоставащите (щото другите много бързо "дърпат")....което честно си признавам мноооого ме депресираше и ме хвърляше в какви ли не лоши мисли  Rolling Eyes Не се дразня когато някой се похвали със зъбче (това е неоспорим факт), но признавам си има много случаи когато четейки за постиженията на някои бебчета се сещам за въпроса на ХелънБлонди още през м.Май (Хелън, Ако че си блондинка, много на място ги слагаш нещата  smile3501....бай дъ уей, ти натурална блондинка ли си или тва е само за камофлаш???) "Кое бебе вече е казало "непротивоконституциоснователствувайте"  hahaha

Cow, преживяла си нещо ужасно ooooh! ooooh! ooooh! Слава богу, че всичко е наред....веднага си изтрий поста и направо го забрави !

Лурдес, имам предложение - сменете държавата....за някоя през 3 часови пояса. Така Лидийка ще спи до 8:30 и всичко ще е на 6 Simple Smile

# 39
Днес моят син има имен ден и искам да ви почерпя!!!

# 40
  • София
Не знаех, че Филип има имен ден днес newsm78

Стеф, да ти е живо и здраво момчето  Hug Поне 100 години с късмет и щастие да си носи името!  Внуци и правнуци на него да кръщават и всички само с добро да го споменават !!!!

НАЗДРАВЕ ЗА ФИЛИП !

П.С. Бъгясва ми се нет-а и не мога ни емотикони (освен най-стандартните), ни картинки да сложа...не е от нежелание Wink

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 18:59 от ВаняМ

# 41
  • Добрич
Привет!

Честито име на Филип!ДА е жив и здрав!

Cow,няма такъв ужас!!!

Акварелче,а да ти е честита най-хубавата думичка!

Герито,добре дошла!

# 42
здравейте и от нас Hug
отдавна не сме писали ,но сега покрай студеното време ще наваксваме.
честито на Филип да е жив и здрав.
извинявам се ,че пиша всичко с малки букви ,но много ме мързи постоянно да ги сменям Embarassed
и аз се чудех от кога този сухар да го почваме,но май ще изчакам още малко,че ние си падаме доста алергични.
опитваме се все повече да се крепим седнали,но посегне ли за някоя играчка и веднага се катурва.
аз отношения към споровете не взимам .ако нещо не ми допада просто го подминавам Hug

# 43
 Хайде и аз да се запиша в новата тема. sisse, Благодаря!  Hug

stefinka, да ти е живо и здраво детенцето. Много да те слуша и радва.

Aquariel, честито ви "мама". Браво на малката Габка Heart Eyes

gerrito2903, добре дошла!

nikito1047newsm10

asja, успех и късмет  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За ник на Кръсти ще избера "Господинчо Динчо-Костадинчо". Одрал е кожата на баща си и така го наричам. Mr. Green

Всички бебчета да се оправят и да бъдат здравички.  Praynig

А все се питам аз... От къде идват вашите никове? Каква им е историята? и т.н.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 20:01 от anilinda

# 44
Здравейте мамчета! Щом сме на вълна мъдри действия... Thinking
Отиваме ний с половинката в Метро, където в изблик на бурен ентусиазъм освен споменатия от мен вече индукционен котлон, се сдобихме и с кошарка на Бертони, еднослойна. Горди и щастливи с новото притежание се прибираме ние от Варна в Добрич, където кашона с кошарата си седи затворен в кухнята. Разбира се организираният ми мъж сколасва, под моите "нежни" настоявания да я сглоби няколко дни по-късно. И какъв цвят кошарка очаквате сме взели на нашия синковец прекрасен... Даааам, както сте се досетили, цвета, изписан освен всичко останало и на самата кутия с не толкова малки букви, е Пинк- розов, при това микс, което ще рече не просто розов, а няколко различни нюанса на розовото. Отиваме ние на следващия ден пак да Метро Варна( само на 50км.) и там жената от отдел рекламации след кратка справка установи, че имало САМО розови. Тук трябва да отбележа, че неочаквано за нас свикналите с лошото, жената по собствена инициатива, без да я молим ни написа ордер за връщане на парите, повика управителя, който го разписа и се разминахме с розовата кошара.  NeWS20
А по повод априлки 2010, не може ли да се вместим в 2009, просто месеца да натаманим. Ако всички се спретнат и спящите им от 20ч. до 10ч. сабахлян деца ги оставят с татковците им да действат, със сигурност резултата ще е повече от добър! luvbed
Опа- Калоянче току що се опита да изяде една салфетка...ама и аз съм зяпла.....! bash
Доротейче- пиши ме в списъка и се обади най-накрая, ей!!!!!!!!!!!!! newsm17
лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт