Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 505
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
Щях да кажа добро утро, ама навреме се възпрях.
Добър ден!

Ема, дано Сами се поправи бързо, а с него и твоето настроение, че ми липсват свежите ти писанки!

И нас не са ни пращали на ортопед след прегледа във втория месец, ама хич и не искам да ходя при онзи касапин! Толкова грубо я дърпаше и вика: "Няма ли биберон това бебе, много врещи!" #Cussing out

Ника на София е... как`Софка. Ако е послушна, може и Сонечка да й кажа, но на последък рядко й се случва!
Хайде, хубав ден и всички утре да са здрави! (Сумо, най-вече на теб говоря, моето момче)

Ася, моля се за теб, наистина!
Гери- bye И аз се записах по-късничко във форума- трябва ти само бележка от личния, че нямаш контакти със заразно луди. Удостоверение за раждане и препоръки от предишен работодател.  bouquet

# 16
Добър ден.  bouquet

Дидсън и на мен Габа снощи ми отпусна бонус джакпот- заспа в 22 (вместо в полунощ) и спа чак до 10 часа, с едно малко събуждане в 6 сутринта за цокане и за гушкане при мама.
Не ,че да се хваля,ама аз снощи точно това ви пожелах,да спят децата до 10 часа днес Simple Smile
 Flutter

# 17
  • София
Гери- bye И аз се записах по-късничко във форума- трябва ти само бележка от личния, че нямаш контакти със заразно луди. ....

Не заблудавай жената  Naughty Такова удостоверение не й трябва. Трябва копие от имунизационния й паспорт, откъдето да е видно, че е имунизирана срещу заразна лудост....Иначе контактът й тук е в кърпа вързан, дано има достатъчно силен имунитет  hahaha

# 18
Дороти  newsm51 Моля те кажи го и тази вечер  Mr. Green  Ти си нашата орисница, кажи също днес Габа да яде и заешкото дето ще и го навирам в устата към 3 часа  hahaha    bouquet

# 19
ох ще ме уморите от смях.а аз се качих само да видя има ли нова тема.
браво на сисе  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
отивам че Бети ме чака долу за разходката

# 20
Дороти  newsm51 Моля те кажи го и тази вечер  Mr. Green  Ти си нашата орисница, кажи също днес Габа да яде и заешкото дето ще и го навирам в устата към 3 часа  hahaha    bouquet
Казвам го ! Габи ще си изяде заешкото, с апетит, само трябва да я изчакаш да си го поиска, може да не е точно в 3, може да е в 3.20 Simple Smile  feeding
А за довечера то се знае, ще си спят дететата като къпани чааак до утре до 10  Peace
Абра-кадабра !!!!!! babydust7

# 21
 Simple SmileАми по принцип смятам, че общувам с нормални хора ама знам ли кой какво разбира под нормален Joy
Гледам че говорите за д-р Драганов, който е ортопед във ВМА??????????
Ние сме почти на 7 месеца трябва ли да я водя пак на ортопед?

# 22
  • Стара Загора
Ха здравейте и от нас  bouquet

Дороти, а дано стане номера и тая вечер. Аз чак не сме я да се похваля, да не чуе дявола, ама и мойто снощи като заспа в 11 и чак сутринта в 6, което си е направо супер. Да ви кажа май ми намирисва на заговор, хлапетата са се наговорили да спят всички снощи Thinking, ама дано да им е харесало и да продължат и занапред така  Mr. Green

Аз пък преди малко звънях на педи да го питам дали мога да й давам от нашите манджи. По принцип знам, че не би трябвало да има проблем ако са без подправки, но пак за всеки случай да питам. Даде зелена светлина, първо за супички, а после и другите. Ама то това мойто ще ме побърка вече...пюретата не ще и да ги помирише, ама дам ли й от моята чиния стой та гледай... облизва се като гладен котарак Sick И така... а в понеделник ще ходя да я записвам на кухня...

Приспах чавето и отивам да свърша някоя работа
Чао чао

Герито, добре дошла Hug

# 23
Оф мамита пак сам аз.Деси тъкмо заспа и сега ми е остава малко време.Има едно нещо което ме тормози от доста време.Това моето малкото въобще не иска да стои в количка от самотоо начало до сега(7 месеца).Не знам какво да правя, голям филм е и е много неприятно да носиш дете и да буташ количка.Някой участвал ли е в такав филм досега?

# 24
Ася, искам да ти пожелая една спокойна бременност и най-прекрасното бебе през април 2009. Да се пазиш много   Hug Hug Hug

# 25
Айде малко повече да се разпиша:
Мирка(Акварелка) честито ти първо мама,аз ако я чуя сигурно ще си ударя дупето в тавана.И габа е много сладка на последната снимка.  Hug
 За гънките аз пък да ви светна на едното краче Калина има ,на другото не и доки ,същият този Драганов я гледа много обсотойно и каза "ехееее много има да ви препикават довара" демек всичко е на 6 ,водихме я към 3 месеца и половина и ни каза доде не проходи да не му я носим повече.
Муси аз и давах на няколко пъти от нашата храна,и то заедно с подправките,яде боб,пълнени чушки,супи,абе няколко неща яде,и си ги хареса,най -много боба,ама после -пууууууууу нема да ви казвам колко ни беше малък памперса за творението,тя художничка и ги умее тия работи с много части на тялото си.
 добре дошла на Гериту   Wink,не бой се лаем и хапем,но цяла ще си останеш  Hug
 Сиссее ти си го упоила тоз бандит,и като не става всеки ден да му даваш от таз камомила,давай му от другата-свари му чай от лайка,да пие та да се напие.
 А  пък за старите аватари,(ей Хелън заради теб и аз взех да се чудя всеки път за друга дума и търсих в Уйкиедията ,ама там некви богове ми излизат) И аз си спомням някой,ама и случки си спомням на Стефла(стефинка)  дет се беше ззаключила в банята и беше ревала че малак била още да ражда  Joy и Ваням с големия кораб минава си я спомням,и На сисето шкембето си спомням,и таз Ценителката с нейните свежи постове.Всичките ви помня и се ядосвам че много мами спряха да пишат.Ей този форуме за разтуха да си похвалим децата да си начешем езиците(пръстите) ,да се похвалим една друга,или да се оплачем,Не искам да си ходят хора ида не пишат вече.
 Хайде чао ви за сега

# 26
Моята мома пък тази нощ не спа  Crossing Arms Бръмча си нещо няколко пъти, мрънка, но аз упорито не и обръщах внимание, даже и вода и биба не се опитвах да и давам, защото обикновено като започна да и бутам нещо в устата и се разсънва.

Така че Doroty_d ако обичаш може ли малко вълшебни думички и към нас. И да започне да спи и тя до към 9-10ч ако може, ама хич не съм нахална нали  Laughing

gerrito2903, добре дошла при нас. А пробва ли да я слагаш седнала в количката за да може да си разглежда? Иначе тук доста минаха през такива филми, че някои и цели сериали изкараха.

# 27
Вижте сега какво ще ви казвам-наистина са доста майките, които са спрели да пишат заради "тъпите" си приказки(имам лично инфо за няколко броя), много ми е мъчно за което. А беше толкова хубаво ,......до скоро! Ако можех да върна времето на зад-не бих написала и моя пост, но не мога. Ама на мен отдавна ми е минало, нищо че не пиша. Въобще не се сърдя на никой за нищо, стана ми тъпо, щото аз започнах така от далече, едва-едва с едни извинения предварителни и ала-бала и после БААААМ ме направиха крива на бърза ръка. Еми голяма работа пък, станалото-станало, най-малко съм искала да се конфронтирам с някой от форума, не ми стигат проблемите с реалните приятели, познати и семейство, ами и с виртуалните такива....ама ко да прайш, съдба! Тъпо ми е също дето Aquariel уж каза че ми приема мнението, а сега след всеки пост като спомене нещо за дъщеря си и следва неизменното "Извинявам се/дано не е прозвучало като хвалба..." или нещо от сорта, извинявам се за неточния цитат. Ами не може така-нямам нищо на против да си хвалите децата (то пък коя ли съм аз че да ви казвам какво да правите), естествено, че и аз се радвам когато Самуил направи нещо ново (друг е въпроса, че аз не обичам показността така да се каже, просто съм такъв човек, и да му избие зъб не бих го казала..не знам защо, просто съм такава и може би и затова ме е подразнило)....Просто някои постове ми звучат някак си "по-така" от други, а може и да е така заради липсата на говора очи в очи....а може всичко да е в моята глава.....
Много ми е мъчно, защото още повече майки се отказват да пишат....и ние всички сме виновни за това. Сакън някой да не е на общото мнение и айййде. А ако знаете аз колко пъти не съм била съгласна с написаното от един или друг и съм му се чудила на акъла...ама не съм тръгвала да му пиша нещо на въпреки. Ми много важно пък, замълчете първия път, ако ви подразни пак-ми пишете му на лични бе мамка му, ако пак не се освести - ей тогава иде ред да го напопърджате на всеослушание.....А има толкова хубави неща за които да се пише, освен за децата. Колкото и да им се радваме, напрежението ни се отразява на всяка една и избива на най-неподходящите места. Вместо да влизаме тук с усмивка и чаша топло кафе за да се посмеем, разведрим, споделим тревогите и радостите си, да поспорим (но цивилизовано, като големи хора, без нападки, обиди и т.н.) то какво стана.....ако знаете колко пъти ми е било криво, недоспало, ядосано, мъчно, самотно и като вляза тук и прочета някой пост (сега ще изброя няколко имена, защото искам да знаят, че наистина ги харесвам и ми е много весело да чета техните писания, защото аз съм такъв човек, много ми е важно да ме разсмиват....с което не искам да омаловажа всички останали, всеки има принос тук) на Дидимора, Хелън, Хикси, Галиво, ВаняМ (ама старата), поздравите на Дороти.....и ми се оправя настроението и имам сили за деня , получавам и толкова много полезна информация благдарение на която си гледам детето и знам (или поне знаЕХ), че като имам проблем мога винаги с вас да споделя и ще получа съвет или поне малко съчувствие, когато ми е трудно, а няма с кой да поговоря.....а вече не е така! Вече е трудно, гадно, еднообразно......
 И сред всичките спорове и чудения после как да смените темата, защо никой не предложи да си напише недостатъците, да напише слабите си страни, да напише някоя смешна случка, която му се е случила и се е изложил яката, нещо което го дразни в самия себе си......ей така, за да се осмее сам себе си, па после да продължим с хвалбите.....
 Ей след тоя пост вече не знам дали ще остане човек, който да ме харесва, а аз ви харесвам. Малко или много. Просто си имам мнение и си го казвам. Кой каквото ще да мисли сега, още повече вероятността всеки да го изтълкува както на него му изнася е много голяма, така че рискувам пак да съм недоразбрана.

# 28
Ей, на, сега почнахме като в пенсионерския клуб- кво си беше хубаво едно време....
Ай да се стягаме през кръста и така, на линия  Naughty. Пък и в това мрачно време какво друго освен да чатаросваме тука.
А иначе има една рецепта за връщане на стария хумор, нооо, всички трябва да се разпишат в отбор Април 2010 и ще видите, че ще стане. Някой навит? newsm62

А на Аси ника ще го дам само на някои избрани гуспойци  Wink

А АСЯ, голяяяямо гуш!  newsm76

ооо, Емма е писала, после ще аддна коментар

# 29
Здравейте мами Simple Smile
Емма, права си. Ами аз мога да споделя мои гафове - здавих бебка преди време с парченце диня (бях го разказвала - ужас), днес почти я изпуснах (ужас ужас), а освен това давам сухари от 2-3 седмици, а май трябваше да чакам до 8 месец..ох има и други, ама нейсе. Хм, сещам се и нещо забавно: докато още кърмех, отивам в магазина и исках да купя кайма и питам една жена от персонала - "Имате ли замразена кърма?", а тя  Shocked
да ви споделя  - моята одисея с недоказаната херния продължава. Бях на един специалист (с ехграф - високоточен), който за моя изненада каза, че изобщо не е херния тва (суопер!), обаче съм за невролог (от кръста е). Е, ще я видим тая работа.
Аз ставам да правя сладкиш с портокали, за който намерих рецепта тук във форума (btw има страхотни рецепти) . проблема е, обаче, че аз нямам право на сладкиш и ще се възползва само мъж ми Simple Smile Има ли други мами с предпочитания към готвенето? Аз например винаги имам желание да готвя десерти, но не и основни.

Общи условия

Активация на акаунт