Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 533
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
Мирка ти си на висок етаж във висок блок ,как сте ??????????????????????????

леле добре ,че не сме в София ,че щяхме да спим в колата насред някое поле сигурно каквато съм страхлива  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

# 136
  • Бургас
Тенкю  за мненията за капките Hug Ще ги взема значи и аз започвам да давам на дърти години /месеци/ Mr. Green
Музика слушам почти всякаква - имам цялата поредица класика /с "Дневен труд" май беше" newsm78/ и си пускам по някой диск от време на време, но честно казано въртя предимно Бах и Бетовен. Най-често слушам евъргрийни, но и поп-фолк харесвам в доста ограничен обем напоследък, че се навъдиха едни странни екземпляри... Rolling Eyes Та, за последния беше приказката, де Blush - харесвам много Десислава, но само като певица, защото като човек не ми е особено приятна - много е лигава и лицемерна /или поне беше, сега не знам/ Rolling Eyes Харесвам доста песни на Преслава и обожавам повечето от песните на Ивана - някакси тая жена успява да изкара нова песен в синхрон с душевното ми състояние във въпросния период Thinking Имам един диск и слушах само него докато шофирам /това преди да ми откраднат касетофона, защото още не сме сложили новия Embarassed/. Сега винаги като шофирам си пея някоя песен от този диск Embarassed Embarassed Embarassed
Лурдес, не съм давала по 1-2 лъжички, направо цяло бурканче, но аз бях давала преди от йогуртчетата на Хумана и не сметнах за нужно да правя захранване Rolling Eyes То нали всъщност е плодово пюре с млечен крем, та аз смело подходих като си знаех, че нямаме проблем с млякото Blush
За работата - аз и сега имам доста служебни задължения вкъщи, покрай работата на мъжа ми. От липса на работа не мога да се оплача, подобрявам си английския в една доста специфична сфера и ми е интересно; занимавам се и с други дейности, за които и през ум не би ми минало, че ще се сблъскам с тях, ама гледам да съм му полезна, че все не му стига времето Tired Но ужасно ми липсва контакта с хора и взаимоотношенията с колегите. Не бих могла да остана да работя от вкъщи Embarassed Чувствам се адски раздвоена и адски виновна, но не мога да се преборя със себе си. Искам да се върна на работа ужасно много, но вече е очевидно, че скоро няма да се случи Confused
Пак да питам - някой пости ли Blush newsm78

# 137
да ви питам-накоя от вас смени ли вече беберонките на шишетата и залъгалките.аз днес и дадох новата,ама се дави-голяма и е,а после като се храним ще видя как яде.

Аз сменям шишетата и бибите на 2 месеца някъде!  Peace

Хриси писи, сега видях, че си дала линка на форума Гответе с мен! И там са страшни кулинари!! Crazy Simple Smile

Хелън, как е Еличка? Мина ли й Т? Прочетох и за тия ботушки, бе какви са тия боклуци дето продават за деца?? Crossing Arms #2gunfire

Аааа, да се оплача от свекито!! #Sniper #Sniper #Sniper afwitch Misc Ghost Иска да дава мед на Лидия! Сутринат ядеме мекици с мед и свекито топи пръста в меда и едвам я дръпнах за ръката, че искаше да й дава мед! И ме заклейми каква съм била, нищо не съм давала на това дете! Направо ще се гръмнаааааааааааа #2gunfire Sick

Роскааа, браво бе, гледай каква си майсторка! Супер! Peace Hug

Пете, ама и ние не пием много вода, и аз се притеснявам, ама не иска и това е Thinking

Дидиморче, и аз така готвя обикновено - доста импровизирам, но има и неща, които ги правя само по един начин. Но пък не съм готвила от месеци!  ooooh!

Голди, мерси! Hug На въпроса ти за постенето - не съм по тая част. Embarassed Rolling Eyes

# 138
Добър вечер,

Ей и аз го усетих земетръса, докато хранех Дари и стената зад мен се разскърца. Викам си ей сега се срути панелката.

roska_ps, останаха ми очите в твоите кулинарни произведения  newsm10

cenitelkata, и Дари не пие вода, със зор успявам да я излъжа с по 20-30 мл. на ден. А иначе си хапва всичко детето  Thinking

Goldie, аз давам Вигантол, не много често се случва да го  забравям  Embarassed

Helenblondy, свали ли Еличка температурата?

Дари и тя днес цял ден е топла, все около 37 се върти Т, и е много неспокойна. Второто ли зъбче пробива не знам  newsm78

Хайде лека нощ от мен и сладки сънища  newsm46

# 139
Хриси-писи - и мой Иван след земетресението нахълта в стаята и точно я бях приспала и той я взе и тръгна да излиза...а аз - със сатенена нощница - да го съблазнявам един вид - викам - чакай бе, човек, та си обух памучните дълги чорапи (страстоубийките) и взех дрешки и излязохме...то и на мен ми е смешно, ама той винаги така реагира- и така и трябва - все пак има риск от вотрични по-силни трусове - изгаси всичко много бързо, изгаси и бушоните и слязохме долу в колата...ама то доста силно се усети тук при нас...
Елица ту вдига, ту сваля Т - днес спа само от 13,30 до 15,30 и чааааак сега, току що заспа Cry Не спря да мрънка и д аплаче - направо ми се свива сърчицето...сега ще ходя да хапна нещо, все пак и ще заспивам (и аз без бой си признавам)...

Целувки на всички, момичета и лека!!! Без земни трусове - само любовни!

# 140
Здравейте момичета!
Влизам само да ви благодаря много за красивите пожелания,хубавите картинки и за всичко! Много ви обичам наистина! Hug  bouquet
Ема,няма да ти отговарям нищо-само-нещата не се решават с детскоградинската реплика-не чети,щом не ти харесва! Отговарям ти с  Hug
Хиксита не премай нещата така лично! не си само ти тук и въобще на света! Ето и за теб една  Hug
Милени  newsm51
Да ви се похваля-моето момиче прави чао-чао от днес! Маха с ръчичка-не можах да повярвам-от толкова време я уча и нищо,ама явно е зацепила!
Верчо,специални благодарности и много много Heart Eyes! Не спирай да пишеш тук!

# 141
Здравейте...Брех че ни разстърси тая вечер  ooooh! Ние бяхме на гости и тъкмо станахме да си тръгваме и сме пред вратата на хола- аз с Габи на ръце, домакинята и тя с бебе на ръце и мъжа и. И като почна всичко да се люлее и ние стоим 4мата и се гледаме като котаци- никва реакция братче. Чак като спря се окопитихме и те ни изпратиха, прибрахме се и не сме слизали пред блока, макар че имаше доста хора из София, пред блоковете наметнали по едно яке само  Rolling Eyes Казват че ако не се повтори до 24 часа- няма страшно  Peace

Пете все едно нищо не се е случило за мен. Нямаше как да не ми стане кофти и гадно, ако не държах адски много на тебе и ако не те обичах! Приятелки!  Hug Hug Hug

От както родих, почнах да готвя редово, Васко каза че съм се научила и съм майсторка вече.  bowuu

Хриси страхотен разказ и на Васко го показах- разчувствахме се   bouquet

Роска ти си направо кулинарна фурия бе. Браво!!! Искам да ти кажа че прочетох в блог-а ти , разказът "Бялото"- поплаках си....просто е невероятен! Все едно описваш селото ми и баба  и дядо. Имаш дарба... други разкази имаш ли? снимката е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еленче дано утре сте по-спокойни и да избива де  що има, че да не се мъчи детенце  Praynig

И аз предлагам вода, но не иска. Днес ходих до Шъркела (по съвет на bbub - много е зареден с пюрета, сокове и каши -има доста марки) и купих разни плодови и зелечукови и едно сокче от грозде, утре ще я пробвам. Нали едно от малкото неща които яде е гроздето  Peace

Ние си останахме на Либерото- супер са!  Peace

Габа също и се гади от по-големите биби за над  6 месеца, че и купих нови и от малките (и аз като ЛУРДЕС ги сменям на 2 месеца  Peace)

Голд казаха по новините че на бременни, кърмачки и болни е простено от църквата да не постят  Peace За туй и аз не постя, макар че имах мерак, ама като още кърмя няма как  Peace

Давам Вигантол по 3 капки всеки ден, защото сме дундави в кълките и дупата и качваме по 700гр и педи каза че и се потят ръчките и да не ги спирам  Peace

танзен запазила съм си линка с онлайн книжарницата където ги продават и само да се видя с малко парички си я поръчвам първата част, ако ми хареса и др после!  Hug

Да ви се похваля: Днес се сдобих с Canon 350d, с battery grid с две батерии и два обектива. Ужасно съм щастлива!!! Нямам търпение да идва утре и да щракам из парка, ще ви покажа снимките! От пробните съм много доволна, доста по-добър е от моя сегашния, все пак е огледално рефлексен.Чакам отзиви от Миленка, нали го е имала!  Hug Уф олях се -  сориииии  Outta Joint

П.С- ника ми идва от Archangel Aquariel Peace

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 02:00 от Aquariel

# 142
  • София
Здравейте...Брех че ни разстърси тая вечер  ooooh! Ние бяхме на гости и тъкмо станахме да си тръгваме и сме пред вратата на хола- аз с Габи на ръце, домакинята и тя с бебе на ръце и мъжа и. И като почна всичко да се люлее и ние стоим 4мата и се гледаме като котаци- никва реакция братче. Чак като спря се окопитихме и те ни изпратиха, прибрахме се и не сме слизали пред блока, макар че имаше доста хора из София, пред блоковете наметнали по едно яке само  Rolling Eyes Казват че ако не се повтори до 24 часа- няма страшно  Peace

Повтори се....умирам от ужас Sad

# 143
Момичетааа пак разлюляяя, преди малко към 7 ч, аз се събудих, щото всичко дрънчеше и се люлееше. Беше бая силно  #Crazy Васко днес е на работа  и цял ден ще съм на тръни...някой друг усети ли го? Shocked Shocked Shocked

Ванче сега видях!!! Три пъти за 10 часа си е много!!! Ще се побъркам от страх!!!  #Crazy

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 07:34 от Aquariel

# 144
Ох, и аз не спя, много гадно пак разтресе, но май беше по-слабо - не че се успокоявам де Confused

И мен не е страх, но дъщеря ми от снощи е много разтроена Sad

# 145
  • София
Момичетааа пак разлюляяя, преди малко към 7 ч, аз се събудих, щото всичко дрънчеше и се люлееше. Беше бая силно  #Crazy Васко днес е на работа  и цял ден ще съм на тръни...някой друг усети ли го? Shocked Shocked Shocked

Ванче сега видях!!! Три пъти за 10 часа си е много!!! Ще се побъркам от страх!!!  #Crazy

Къде четеш за "3 пъти"?  Shocked Shocked Shocked

В къщи май аз съм най-разстроена...

# 146
  • София
Добро утро, не че ми е много весело де Sad

И аз ги усетих, това сутреншното ми се стори по-силно, аз тъкмо хранех Ради Sad Така се уплаших разтреперих се и той усети, може би заради шума и ме загледа уплашено... Стори ми се и снощи към 12 и нещо че май пак раздруса, ама не съм много сигурна защото бях вече в леглото Sad
Ох много ме е страх от такива неща, дано няма повече... Sad

Аз не съм писала отдавна, ама напоследък нямам почти време. Иначе ние сме добре, Ради вече папка кухня (поради нежеланието да яде каквито и да е пюрета и млека) и да не кажа голяма дума май яде, пу пу Heart Eyes Нещо беше понастинал миналата седмица и водихме голяма борба със сополите но вече е добре, много се радвам, че се разминахме без антибиотици  Hug

Хубав ден ви желая и повече трусове да няма  Praynig

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 08:16 от doly_dog

# 147
  • София
Леле, Доли ...колко е пораснал Ради  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наистина отдавна не си се вясвала  Hug

"През следващата седмица се очакват вторични трусове. Нормално е да има такива и те ще са от степен под 4 по скалата на Рихтер, уточни Ботев. Той допълни, че тези трусове вероятно няма да бъдат от голяма част от гражданите и ще бъдат регистрирани единствено в института." Емил Ботев, ръководител на секция "Сеизмология" в Геофизичния институт към БАН.

# 148
Леле, пвторили се е и потретило!! аз нищо не съм усетила, но си спах...ужас, голям страх, и като се вземе предвид, че отдавна не е имало силно земетресение в района..
Вода и Дари не пие, мъча я с лъжичка, но без особен успех.
Бибите, пък и шишетата съм ги сменяла вече поне 3 пъти.
И на мен ми се работи, само да е нещо интересно и приятно, но пък и не ми се пропускат всички тези уникални моменти с бебка Simple Smile

# 149
Момичета, много ви благодаря!   bouquet Не мислех, че ще обърнете внимание, много се радвам, че го направихте! Не мисля че съм кой знае какъв майстор, но пък много обичам да готвя  Hug Тук във форума има страхотни рецепти!
Aquariel, радвам се, че разказчето ти е харесало!  Peace Писах го преди няколко години. Тук има мои неща, някои от тях са разкази (например "Теменужката и слънчогледа").

http://www.hulite.net/modules.php?name=Authors_Text&sa=show_ … ame=Sladkata_Rosi

Всички съм ги писала преди да се запозная с мъжа ми, оттогава не пиша толкова редовно, нещо, което трябва да променя! Това май ще бъде едно от новогодишните ми обещания!

Имам въпросче, ако на някой му се е случвало нещо подобно. Вчера леля ми дойде на гости и се заигра с малкия. По едно време той подскочи, тя помисли че ще падне и го хвана здраво. След това видях че без да иска го е одраскала над окото (с дългите си нокти). После забелязах, че има червени точици вътре в окото, на бялото. Сега е леко зачервено и точиците стоят. Аз ще го заведа днес на лекар, но понеже знам че ще ми кажат "ами то ще се оправи само", да ви питам дали на някой му се е случвало нещо такова?

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 10:00 от roska_ps

Общи условия

Активация на акаунт