Понеже нали говорите за първи думи на децата и други първи неща, да споделя, че Самуил НЕ говори, даже няма и бегъл намек за дума, но когато това стане съм сигурна, че първата му дума ще е .....черен циганин (да, две са, ама вървят в комплект). Защото това е най-често повтаряното словосъчетание в нашата къща. Ами така стана още от как беше бебе, нали всички като го видеха и се скъсваха да му повтарят че е дрисльо, пикльо, мръсно дете и прочее такива цветущи епитети и аз като млада булка не знаех за какво иде реч и що така аджеба всички ми обиждат детето, даже по едно време вече ми идеше да налитам на бой, ама добре че мъж ми се влючи с обяснението, че му викали така, за да не го урочасат и една баба му беше казала "черен циганин" и той като го чу и реагира малко по-буйно и от тогава взехме да му го повтаряме и туй като взе да се хили като ненормален и до ден днешен е тъй......а втората му дума ще е маймуна мръсна (поради горепосочените причини).
А относно музиката....срам, не срам, ще кажа че поп фолк не слушам(опитвала съм ама не става)-не се правя на голямото добрутро и съм толерантна към музикалните вкусове на всички, като изключа слушателите на оная "мазна" чалга дето едно изречение се повтаря по 68 милиона пъти. Също не случам и техно и хаус и метъл. Слушам стари песни, ама то от годините ще да е. Ей ся ще ви пусна едно парче дето особено сега ми е много любимо-три-четири: jingle bell rock bobby helms.
А сега стискайте палци, че си харесах вчера едни обувки и снощи не можах да заспя до 100 часа да ги мисля. Обаче са ми малко скъпички, обаче на мен обувките са ми....фетиш ли беше думата? нещо като Кари Брадшоу