Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 521
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Добрютроуууу, ей в тая София само екстри имате значи, то не бяха взривове, то не бяха земетресения.....тц, тц.
 Понеже нали говорите за първи думи на децата и други първи неща, да споделя, че Самуил НЕ говори, даже няма и бегъл намек за дума, но когато това стане съм сигурна, че първата му дума ще е .....черен циганин (да, две са, ама вървят в комплект). Защото това е най-често повтаряното словосъчетание в нашата къща. Ами така стана още от как беше бебе, нали всички като го видеха и се скъсваха да му повтарят че е дрисльо, пикльо, мръсно дете и прочее такива цветущи епитети и аз като млада булка не знаех за какво иде реч и що така аджеба всички ми обиждат детето, даже по едно време вече ми идеше да налитам на бой, ама добре че мъж ми се влючи с обяснението, че му викали така, за да не го урочасат и една баба му беше казала "черен циганин" и той като го чу и реагира малко по-буйно и от тогава взехме да му го повтаряме и туй като взе да се хили като ненормален и до ден днешен е тъй......а втората му дума ще е маймуна мръсна (поради горепосочените причини).
 А относно музиката....срам, не срам, ще кажа че поп фолк не слушам(опитвала съм ама не става)-не се правя на голямото добрутро и съм толерантна към музикалните вкусове на всички, като изключа слушателите на оная "мазна" чалга дето едно изречение се повтаря по 68 милиона пъти. Също не случам и техно и хаус и метъл. Слушам стари песни, ама то от годините ще да е. Ей ся ще ви пусна едно парче дето особено сега ми е много любимо-три-четири: jingle bell rock bobby helms.
 А сега стискайте палци, че си харесах вчера едни обувки и снощи не можах да заспя до 100 часа да ги мисля. Обаче са ми малко скъпички, обаче на мен обувките са ми....фетиш ли беше думата? нещо като Кари Брадшоу  Laughing и не ме интересува, станат ли ми-вземам и бягамммммм

# 151
Емма имай милост моля те  Crazy рано сутрин си се развихрила .......и на Стафан му викат така ама не мръсен циганин ами малко по-меко циганче грозно   hahaha а той гледа е така  http://www.album.bg/cenitelkata/images/6765120/    hahaha hahaha
за земетресенията   Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick умирам от ужасссссссссссссссссссссссссссссссссс не ми се прибира в София  ooooh!
а сега нещо ужасяващо 3 дни някъде преди труса предчувствах всичко това  #Crazy виждах го ,представях си го абе всичко свързано с него  #Crazy още повече ме е страх ,друг път все не ми се пътува нали съм велика бъзла тоя път хем знаех ,че и мъгла има на магистралата и пак давах зор да тръгнем  #Crazy ,много са ме влечали тея мистерий ама сега вече не  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

# 152
ВнчеМ три бе душа- един в 22 ч, един към 12-1 ч (него не съм усетила ), и един в 7 часа  #Crazy За една нощ 3 пъти люля! Аз съм непрекъснато нащрек, да хващам Габа и Грую и да бягаме на двора  Peace http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1252602 - тук пише че са 4-ири  Shocked

Роска гледах тИ Вотка-ТА !  newsm20 страшен сайт си ми пратила, те първа ще чета!  Hug

Доли много порастнал Ради и се е разхубавил!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 11:04 от Aquariel

# 153
Леле, Роска, страхотни са!!!
Нямам думи да изкажа как ме равълнува.
Прочетох избирателно десетина, на случаен избор.
Много, много силни!

Емма, тичай за ботушите. Знам какво е да не мирясаш, докато  не са на краката ти, но вече твои.
Мерси за песничката. Тотално ме настрои на празнична вълна.  People Santa

Ценителката, мамул и мерудия знам какво е, но я ме светни за ширма, дори си нямам идея какво трябва да е newsm78

А за земетресението...доста ни разтърси. Ама аз не съм паника. Нали свеки е тук, като взе да се вайка...Не обичам да мисля за най-лошото.

Добре, и аз ще почакам с овесените ядки (Хриси и Лурдес). Макар, че въведохме глутена. Но имам чувството, че моя вече иска и стабилна закуска и се чудя какво да му давам. Не сме почнали още млечните, за да му давам попара.

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 11:02 от Ivane

# 154
  • Варна
Мами Софиянки, дано всички сте добре и по-спокойни днес. Ужасни са тези земетръси, не може ли без тях да минем newsm78 newsm78 newsm78

ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА ДНЕШНАТА НИ 7-МА МЕСЕЧИНКА. ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ СЛЪНЧИцА! Снощи я отпразнувахме до към 3 часа, несъзнателно, щото днес си викаме ма то детето има празник, как сме знаели кога да заседнем:

Аз също съм от Плевенския край и знам думичките без "ширма"  newsm78
roska_ps, съжелявам не знам какво да ти кажа за оченцето. И аз ще се радвам ако споделиш някои от вече набелязаните неща, които ще готвиш за празниците. Наистина си голяма майсторка Peace

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 12:49 от Alokazia

# 155
Алокация, честита месечинка на сладката Малвинка!   Heart Eyes Hug  bouquet

Добре, и аз ще почакам с овесените ядки (Хриси и Лурдес). Макар, че въведохме глутена. Но имам чувството, че моя вече иска и стабилна закуска и се чудя какво да му давам. Не сме почнали още млечните, за да му давам попара.

Хм, и аз се чудя каква закуска да давам! Повечето неща обаче съдържат глутен и ще го почваме и него. А вие как въведохте глутена, Ivane ?

Леле, тия земетресения са ужасни, повече да не се случват! Praynig Praynig Praynig Софето си е на доста земетръсно място, направо ужас! #Crazy #Crazy

# 156
Alokazia, честита месечинка на малкото ти слънчице!   bouquet  bouquet  bouquet

Жики още се учи да яде пюренца (от два месеца се опитвам) и вече има някакъв резултат, но сме далеч от мисленето за закуска. Веднъж пробвах да му дам попара, но на него не му хареса. Бавно, но славно ще напредваме  Peace
Ей, момичета, днес ме накарахте да се почувствам като звездичка  Hug Много, много ви благодаря за хубавите думи! Страхотни сте!   bouquet
На тези, които са се замислили вече за празничната трапеза, предлагам тези два линка към темите в Готварския, дано са ви полезни!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346860.200       - сладкишите

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346884.new#new      - ястията

А за нещата, които аз ще приготвя за празниците ще споделя след няколко дни, че още ги мисля Simple Smile

Да не забравя - Aquariel, честит ти нов фотоапарат!

# 157
Хм, и аз се чудя каква закуска да давам! Повечето неща обаче съдържат глутен и ще го почваме и него. А вие как въведохте глутена

newsm62 педагогически. Ами с трошички хляб. Като сме на масата все иска и той да яде и другото като не става за ядене му давах хляб. Скоро взех и бисквитена каша на Милупа (с глутен), пробвах да му давам и бебешките бисквити и малко по малко...

# 158

Вени Б ама не разбрах хубаво ли беше на срещата(че имаше една тъжна усмивка),Аз също си мисля постояянно за работа,и  също като Хриси ми се ще ако може или на половин ден или от вкъщи,ама няма как да стане,пък и доста промени станаха напоследък във фирмата  и вече незнам даже какво да мисля.
Ееее хубаво беше да се срешнеш с хора дето не си видял 10 г. / някой/ а си прекрал 6 г. заедно!
А тъжната муцунка беше относно невъзможността ми да започна работа! И то поради 2 причини- 1- първокласник с домашни , 2- кърмаче пристрастено към цицата!  Crazy

Дано не ви тресе повече в Сф  Praynig / добре че сте вие та да науча новините/

# 159
Тази нощ беше кошмар - вдигна 39 С и пак й слагахме свещички и я ъърках с мокри кърпи, слагах студени компреси - а то, горкичкото, цялото гори - почтионе е спала - само мрънка жаловито...днес извикахме една др докторка на домашна визита и тя каза, че е от гърлото...а вчера (сутринта) нищо й нямаше - добре, че се разбра от каскво е де...ама то и аз мааалако прекалих с разходките - в петък никой нямаше в ЮП - само аз (и Галя илиевас по-късно) - то чак пък толкова май няма нужда...миличкото, дано се оправи по-бързо...иначе свещичките й действат много добре, но тази температура просто я довършва...не съм ви ела де, ама да ви се оплача исках...целувки, момичета...

# 160
Здравейте, момичета!
Вече и да чета нямам време... Търсим бавачка за преди обяд в дните, когато съм на бач, ама е много трудно. Не знам кой да питам, а ми се иска да е проверен човекът, не по обява....
Хелън, дано малката да се оправи! Съчувствам ти. Марта също, когато се  разболя, температурата много я омаломощаваше. Сега Теди от 3 дена е с Т (не висока) и днес го водихме в Исул, където срещу 20 лв. му гледаха само гърлото, което било зачервено и му изписаха Стеримар и някакви противоалерчгични капки. Направо нямам думи - дори не го преслушаха, а той и покашля. КАква е тая държава, да няма къде да заведеш детето си на адекватен преглед през почивните дни?!!! В рамките на месец това ми се случва вече за трети път!!!
Ох, аз влязох, за да питам нещо - как приготвате кисел с дюля?
После ще наваксвам с четенето... Blush

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 14:20 от Тодоран

# 161
  Goldie, аз също давам от един месец Вигантол. Преди това не съм давала.  Peace А за постенето, баба ми каза, че щом съм майка може и само последните три дни да постя. Мислех да изкарам целите пости, но още първия ден без да се усетя хапнах парче щоколад.  Embarassed Rolling Eyes

cenitelkata, пизнавам си без бой и аз слушам чалга.  Crazy И на мен ми харесва много Преслава, но и Ивана. Пълни ми душата тая жена.

Лудрес, аз не знаех, че има някаква схема за въвеждане на месата.  Embarassed Embarassed Embarassed Дадох първо черен дроб по заръка на педито. И след това ги въвеждах по мой вкус.  Rolling Eyes

roska_ps, събра ми очите бе жена... Браво!  bouquet

helenblondy, Тодоран, бързо да оздравяват Еличка и батко Теди.  Praynig Praynig Praynig

# 162
   Лудрес, аз не знаех, че има някаква схема за въвеждане на месата.  Embarassed Embarassed Embarassed Дадох първо черен дроб по заръка на педито. И след това ги въвеждах по мой вкус.  Rolling Eyes

Анилинда, ти ли си това бе жена? Blush Hug Heart Eyes Ами четох, четох че се започва с пилешко и пуешко, че са слаби алергени, после другите меса. Днеска въведох ангешко - мммммм, щерката много го хареса! Crazy Mr. Green

Вече стоим изправени!!!! От петъка още, изправи се детенце, много й е интересно да го прави. Сега освен че сме на ръце, трябва да се крепим и изправени! И пълзи яко бързо вече Mr. Green

# 163
Спахме с Елица 3 часа и сега е без Т – давам й парацетамол (панадол и Ефералган, редувам ги) на всеки 6 часа, въпреки че е без Т...иначе малко живна – приказва и дори ми се усмихна веднъж. Дано няма земетресения пак, че мой Иван, какъвто е, пак ще трябва да излзиаме навън в този студ...Абе ВаняМ, вие по много неща май си приличате с мой Иван Лурдес – значи вече се е вертикализирала малката Лидия, а? Гергина – това ми беше др  вариант за женско име (освен Елица), ама Иван каза, че нямало такова...Тодоран – абсолютно си права за почивните дни и лекарите...Роска_пс - ей сега ще почета и аз твоте творения, мила!

И един въпрос от мен - с какво ги обличате за лягане през нощта и с какво ги завивате - че аз всеки път се чудя дали боди без, с къс или с дълъг ръкав да слагам newsm78

# 164
Лурдес браво на Лидийка!!! Чакаме снимки и от двете постижения- лазене и изправяне!

Аз честно да ви кажа луднах от 2-3 дни, то мойто не се спира бе, нон стоп се хвърля както стои седнала и скача напред, катери се по мене, лази аама си сурне коремчето. Направо се изтощавам покрай нея честно!

През ноща я слагам да спи с едно тънко боди с дълъг ръкав и зимно чувалче без ръкави. Не я завивам Peace При температура 18-19гр вечер, не съм забелязала да и е горещо, даже сутрин са и студени ръчичките  newsm78

Радвам се че Еличка е преборила температурата  Hug

Гергина много хубаво име наистина!  Hug А анилинда от къде произлизаше?

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 19:36 от Aquariel

Общи условия

Активация на акаунт