Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 541
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
roska_ps , Ivane   bouquet
я да питам ........... абе Стафан не иска да пие вода днес с голям зор му набутах 50мл сок от круша ,че акаме гремки  smile3550 иначе яде почти всичко ......има ли и други дето ядът всичко а не пият течности малко съм притеснена
Ivane и аз се назлъндисвам  Joy знам я тая дума ,знам и още даже ....ти от къде си бе душа?
от няколко дни сме на памперс 6-ца ,защото с 5-цата цепката на дупето ни беше все навън и вечно опикан  Thinking мислих ,чудих се та накрая Жоро като се обади кой номер да вземе викам бе я направо 6 -ти ,много са различни от досегашните и се бъзикам със Сашето ,че били за ученици ,защото целите са в моливчета и буквички или цифрички  newsm78 абе все с ученика свързано  Laughing иначе Стафи не е дебел ама нали знаете на хората с голям корем как всичко им пада под него (като на мен ) Embarassed Embarassed Embarassed та така с памперсите падат под коремчето му и се свличат  ooooh! сега тея са му точно на кръста  Peace
исках да питам нещо ама забравих  ooooh!

# 121
  • София
Прекарах чудесно и не спирам от тогава да мисля за работа .. ами работи ми се бее !

Видя ли  smile3521 А толкова се кахъреше предварително...даже май за малко да не отидеш!

Петя, моя Косьо грам вода не пие ...не че аз много му предлагам, де  Embarassed. Но в редките случаи като му дам шишето (било със сок, било с вода) той не знае какво да прави с него  Rolling Eyes Стиска го с венците и дърпа, в резултат на което се опръсква целия, но не може да пие  Thinking

# 122
Пак към hrisi-pisi, но и към ЛУРДЕС:
Давахте ли вече на Марти и Лидия от тези фините овесени ядки? Аз днес купих. Но още се чудя.

Ivane, aзвсе още само аз си ги хапвам, даже утре едни мъфини с тях ще направя, но много ми се иска и на Марти да давам. Но ние още не сме въвели глутена и лично аз ще поизчакам още малко.

Роска, благодаря ти, ще се възползвам от предложението  Hug

Ваня - и на мен ми се работи. Но и с Марти искам да съм си. Ако има вариант на половин работен ден или някак си от вкъщи, май най-добре. Ще го измислим.

Пете-   bouquet

Мами, срам не срам, без бой си признавам, че отивам да си лягам...Лека от мен!

# 123
Дишайте спокойно, анкета няма да има Peace
Цитат
Позаслабнах де, но нямах никакви сили (тогава бях балерина и спешно трябваше да отслабна).
това истнина ли е?Ехаааа намерих си колежка във форума,аз танцувах 12 години Grinning класически балет /това завърших/
roska_ps ммм,всичко изглежда много вкусно!Аз съм с 2 леви в кухнята  Blush и незнам кво ще ядеме на Коледа newsm78 ще постим Grinning
cenitelkata ето ме,показвам се  wavey и аз слушам чалга и не само на маса и хич не ме е срам!Преслава има невероятен глас,харесвам също гласовете на Десислава,Емилия Peace Аз също съм музикален пумияр...мога да слушам с часове класическа музика /това от балета ,няма как/ така и чалгия!

# 124
УСЕТИХТЕ ЛИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО? Shocked

# 125
  • In someone's dreams
cenitelkata защо не пробваш друга марка памперси? На Хриси слагам само Либеро от както се е родил и досега да сме имали най-много 3-4 мокри инцидента. Все още сме на 3-ката и лепенките му се прехвърлят една върху друга.

Иначе за отчетния протокол: Хриси е вече 8400 гр и висок 70 см. В петък, т.е. вчера бяхме на консултация и имаме зелена светлина от педито за детска кухня. От другия месец почваме кюфтета  Laughing Някоя мама беше питала за вит. Д, на нас ни казаха през ден по 2 капки. То всъщност сме така от 4-тия месец.

hrisi-pisi с тия мъфини ми потекоха лигите вече. Врънкам мъжо сега да ходи да купува, щото ще ги сънувам тази вечер.

# 126
cenitelkata ето ме,показвам се  wavey и аз слушам чалга и не само на маса и хич не ме е срам!Преслава има невероятен глас,харесвам също гласовете на Десислава,Емилия Peace Аз също съм музикален пумияр...мога да слушам с часове класическа музика /това от балета ,няма как/ така и чалгия!
ммммм да и тея имат гласове  smile3521 newsm10 и мен ме кефят и аз съм така с музиката слушам почти всичко  Peace
на тема кухня .......не се хваля ама правя всичко много вкусно само дето в повечето случай не прилича на нищо на външен вид ,ноооооо то не може всичко да е перфектно едното за сметка на другото  Mr. Green
ценителката идва от това ,че ценя всико хубаво ,добро,красиво и т,н.  Heart Eyes
току що ми писаха  Confused иначе аз съм в Етрополе и тук не се усети засега нищо дано и да няма ,че ще умра от страх  Praynig Confused
cenitelkata защо не пробваш друга марка памперси? На Хриси слагам само Либеро от както се е родил и досега да сме имали най-много 3-4 мокри инцидента. Все още сме на 3-ката и лепенките му се прехвърлят една върху друга.
не искам да си правя експерименти ,защото така преди бях направила на Сашко дупето на решетка беше с мокри рани сумати и време и ужасно трудно се излекува  ooooh!

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 22:27 от cenitelkata

# 127
я да питам ........... абе Стафан не иска да пие вода днес с голям зор му набутах 50мл сок от круша ,че акаме гремки  иначе яде почти всичко ......има ли и други дето ядът всичко а не пият течности малко съм притеснена

Аз колкото и странно да е му предлагам водата с лъжичка и така има по-голям интерес към нея. (и към водата и към лъжичката  Joy) Е, да изпива около 20 мл така на един прием, но все е нещо.
Но не съм и особено притеснена. Днес пил, вчера не. Ако се сетя му давам....

Ivane и аз се назлъндисвам  Joy знам я тая дума ,знам и още даже ....ти от къде си бе душа?

Ямбол

# 128
Ivane аз съм от Плевен от там я знам  Laughing а ширма, мерудия,мамул ????????????
сори ,че не е по-темата
я вище коментарите под статията  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=583421

# 129
И аз давам водата с лъжичка, кога пийва, кога не...
За памперсите - ние сме на Либеро 5-ца.
И аз харесвам всякаква музика  Hug
А ето и любимата ми песен:

http://www.youtube.com/watch?v=bKg7LCRgwoQ

Не е от най-слушаните в момента...  Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 23:02 от roska_ps

# 130
Ей мами, много силно залюля, дано не повтори...
а аз сега гледах филма The Memory Keeper's Daughter - леле супер е, обаче се скъсах да рева..

# 131
Ха добър вечер!  Grinning
Ей добре, че Сисе подчерта че анкета няма да има та се разприказвахте нормално...  Mr. Green То такава    newsm50  бе настанала, че ми идеше само да  yahoo_49  Sob Sob
Анилинда мерси за включването   bouquet Hug Още утре тръгвам да проверявам аптеките.  Peace
ВаняМ, Ценителката е радвам се, че отново сте тук  Hug
И аз давам Вигантол, дори по съвет на нашата доки трябваше и лятото да капя по 2 капки всеки ден... Ама аз нали съм си кукумицин де давам де не давам, къде всеки ден, къде през ден-два, абе когато се сетя...  Embarassed Ама сега ще трябва да стана по-редовна.  Thinking

П.п. Пете и в Търново тия думички се използват.  Wink Peace

# 132

Отложи се моето лягане:) Усетихме, да. Храня аз детето и изведнъж нещо се люшка. Седя и разсъждавам тая една бира дето я изпих чак толкова ли ме е хванала Laughing. В тоя момент мъжо нахълтва в стаята взима ми Марти от циците, вика "земетресение" и тръгва по пижама и с бебето на ръце да излиза  Joy А бе смешно ми е, но добре че се размина неусетно.

sisee, с модерен балет съм се занимавала, но сравнително малко и започнах късно. Приеха ме в основния състав на балет Дива (когато бях на 15), имах необходимите качества, но нямах основата. Необходимо ми беше много време за да наваксам и накрая трябваше да избирам между балета и училището. И дотам с танците Sad Сега да видим как ще потръгне с народните танци.

Пете- тук са още по-цветущи коментарите. И вече са близо 400  Shocked

http://www.dnes.bg/article.php?id=60926

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 23:02 от hrisi-pisi

# 133
Пак към hrisi-pisi, но и към ЛУРДЕС:
Давахте ли вече на Марти и Лидия от тези фините овесени ядки? Аз днес купих. Но още се чудя.

Ivane, аз първо дадох овесена вода с АМ няколко пъти, после дадох овесена каша! Иначе и аз купих овесени ядки, но все още освен овесена вода за друго не съм ги използвала. Със сигурност ще правя и аз нещо като каша от тях, но по-натам. Мисля да ги правя като въведа маслото, за да бъдат по-хранителни. Засега ще давам една овесена каша с ябълки и круши на Милупа. Peace

Моля мамите въвели глутен да кажат как точно процедираха, също и след пилешкото кое месо да давам вече??? newsm78

Голди, мила едно въпросче и за тебе - тия плодови дуети как ги даваш? Първият ден 1-2 лъжички, или направо цялото бурканче?? newsm78

# 134
Добър вечер
брей много неща сте говорили ,не мога да ви смогна,ама и днес не мога да се оттърва от гости и нямах капчица време.Така е като си правим планове с милото някакви ии всичко се обърква,не че се оплаквам от гости,напротив много обичам,ама явно не трябва да си правим планове.
 Хриси -писи много ми хареса разказа   bouquet и този последния и той -хахахахахаха
 Пролетната фея да ти е жив и здрав таткото ,най -вече ,много да ви помага с децата и много да ви слуша   bouquet
Азваси ти пък я не му се ядосвай на тоя твоя мъж,малко ли задачки-закачки си имаш та и с него да се ядосваш Stop.
 Роска страшни неща си сътворила,златни ръце имаш smile3501,ама ми е много интересно как се прави тая къща и тортата си я набелязах за коледа да я сътворя,та ако може и рецептата да ми дадеш.
 Голди аз не съм преставала да давам Вигантол (или Диавит),доколкото знам е едно и също,все е витамин Д едното внос,другото бг.
  Вени Б ама не разбрах хубаво ли беше на срещата(че имаше една тъжна усмивка),Аз също си мисля постояянно за работа,и  също като Хриси ми се ще ако може или на половин ден или от вкъщи,ама няма как да стане,пък и доста промени станаха напоследък във фирмата  и вече незнам даже какво да мисля.Егати как го казах  newsm78
 Ивейн какво заметресение бе човек  #Crazy ние сме малко по -далеко,но нищо не се усети >и аз като Ценителката я знам тази дума и ще да  питам от къде си?Ти си отговорила,вече де,лелеее ама многов ие люшкало бе
  За японското чудо да кажа едно наблюдение,не съм я правила,но една съседка,ми се присмя за дюкана и по едно и също време започнахме диетите,е тя сега освен че си върна всичките свалени 5 кг ами и е с още 5 поне отгоре>същото мога да кажа и за зелевата супа,ефекта йо-йо е в кърпа вързан,питай ме мен,питай за диети и всякакви експерименти с телосложението,но един отговор имам глад братче.
За подаръци -аз казвам като на една реклама" искам всичко" devil,,ама отсрещната страна и тя знае тая реклама и ми отговаря"аз да не съм................" Иначе сериозно мислим да се обзаведем с нова кухня,че както съм ви разправяла,сегашната е от онези класически бели шкафове,дето са продавани барабар с апартамента,та ако и шибна един шут ше се сгъне сама. smile3555 На Калина незнам какво ще и подарим,най-вероятно играчка,освен истински дядо Коледа,който вече сме уредили,дано да не се уплаши само.а и когато търся подарък за някой обикновено го избирам на принципа дали на мен би ми харесал.
За анкетата,аз вече казах на Сисето че не е добра идея,и освен че ще е малсо в огъня и е излишно,не е редно и т.н ,моето мнение е че не сме се събрали тук с такава цел да се оценяваме,класираме ,номинираме....,и тем подобни. Не ща да пиша повече по тоя въпрос.  Stop nono
 За готвенето- аз съм абсолютен аматиор в кухнята  cookедно ядене ,никога не може да се получи със същия вкус,освен ако не е по книга,уф даже и това не е опция,за мен мярка е окото,а въображението готвача.Е имала съм и няколко несполучливи опита,ама карай,милото  ми не се оплаква.
 Брей ти да видиш 7 нови отговора  Joy бърза съм като костенурка .....

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 23:17 от didimora

Общи условия

Активация на акаунт