Хайде всички да дадем по една виртуална прегръдка и целувка и да забравим каквито и да било спорове. Може да ви се струва невъзможно, но нека бъдем малко по-толерантни една към друга и да внесем по-ведро настроение във форума

Нека всички продължат да пишат и да не се лишаваме от присъствието на никой.
helenblondy, с гадже не съм късала от миналия век, но ще се опитам да си спомня как се правеше.
Честит имен ден на Фил на Стефинка с малко закъснение.
Честит рожден ден Рейана! Нека всичко лошо е останало зад гърба ти оттук насетне само положителни емоции.
Пролетната фея, да ти е жив и здрав рожденника!
hrisi-pisi, много хубаво разказче

Уф, имаше и някакви въпроси
Това, което се сещам е, че последната книга която прочетох беше една бебешка докато бях бременна, тогава четях и Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния, но така и не я довърших. След като родих не съм чела нищо За НГ още не знам какъв подарък да си избера, но вие ме подсетихте че моя мъж скоро не се е сещал да ми подари бижу така че
За готвенето съм на моменти, понякога ям за да живея, друг път живея за да ям и тогава разбира се ми доставя удоволствие да готвя и да аранжирам ястията с много любов. Скоро май не ми се е случвало, просто защото нямам толкова време да се вихря в кухнята.
За ника, на мен по-близките ми хора ми казват Биби или Бибо, но понеже само така бяха заети вече, се наложи да дублирам и стана Бибобибо

(не вярвам
...или поне със сигурност не мечтае за по-голяма
А ако все пак му е неудобно да дойде с празни ръце - нека донесе малко акъл на мъжа ми, та белким надвие селската си чест в името на децата и се съгласи да се преместим в апартамента, който майка ми и баща ми строят с толкова мерак за нас
Понеже това е единствения шанс да заживеем в нормални условия 
Ето тук можеш да видиш някои от тях
ИЗВИНЯВАМ ти се най-искренно и вярвам ,че ако е имало за теб приятелство то да повярваш ,че е преминало през някакъв тест(звуча като пълен фанатик
) мисля ,че стана така поради страшно голямо недоразумение,объркани и неподредени думи ..............МОЛЯ ТЕ ДА МИ ПРОСТИШ 

плаче за мен беееее знае ,че съм му майка 
айде сега да си кажат и другите чалгаджийки вкл=чително и тея дето НЕ слушат а на маса кат пийнат и кършат снаги
за Стефи ще има играчка за Жоро .....нямам идея
Едната продължава да твърди, че не е нужно; другата казва, че ако досега не е било нужно, вече е задължително да ги започна за есенно-зимния сезон, щом фонтанелата не се е затворила. Изписа ни Диавит по една капка сутрин - някакви отзиви за този медикамент
Браво, страхотно изглежда всичко!
)