Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 511
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
Анилинда, ти ли си това бе жена? Blush Hug Heart Eyes Ами четох, четох че се започва с пилешко и пуешко, че са слаби алергени, после другите меса. Днеска въведох ангешко - мммммм, щерката много го хареса! Crazy Mr. Green

Вече стоим изправени!!!! От петъка още, изправи се детенце, много й е интересно да го прави. Сега освен че сме на ръце, трябва да се крепим и изправени! И пълзи яко бързо вече Mr. Green[/b][/color]

Аз съм, аз съм  Crazy Hug Innocent Реших да си смена ник-а, щото отдавна ми бърка в очите. Този ник ползвах когато ходих по интернет клубовете да си чатя/18-19 годишна/.Тогава трябваше да измисля много бързо ник, за да ме регистрират / щото аз незнаех  Embarassed/ и моята приятелка тогава беше с ник "линда" и аз без да му мисля казах анилинда, щото ми се видя много звучно. Ето и моята история за предишния ми ник. А "Гергина" - новия, така се казвам. bowuu За тези, които не знаят е име на цвете  Blush ей, това на аватара  Mr. Green

Е, значи горе-долу съм спазила схема  Rolling Eyes След черния дроб дадох пилешко, след това риба, пуешко, телешко, свинско и сега ще въвеждам агнешкото и заешкото след това.... Друго има ли?  newsm78

Браво и на малката Лидийка.  smile3501 lovekiss

helenblondy, дано вече да се маха тази Т и Еличка да е по-добре вече... Целувки и на нея...

За нощен сън го обличам с боди-потник или с къс ръкав и пижамката отгоре и го завивам с олекотено юрганче. Peace

Aquariel, благодаря!  Flushed

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 19:26 от Гергина

# 166
  • София
Дано няма земетресения пак, че мой Иван, какъвто е, пак ще трябва да излзиаме навън в този студ...Абе ВаняМ, вие по много неща май си приличате с мой Иван.

Ми то и имената ни еднакви - де е Иван, там и Ваня Wink Само се моля по прическа да не си заприличаме скоро с твоя Иван, че както напоследък ми капе косата  ooooh! ooooh! ooooh!

Тук е мястото да си призная, че макар привидно да е така, моето име не е свързано ни с Иван, ни с Иванка. То и за това не черпя на Ивановден (Поздравления и подаръци приемам обаче  Peace).... Нося първите 3 букви на баба ми Вангелия (Гергина, корените ми са от вашия край. Като дете там съм си карала ваканциите. По-точно в Кърналово  Peace)

Хелън, много се радвам, че се оправяте с Еличка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Айде сега и другата Еличка (Емма ) да се похвали за същото !

Тодоран, ако търсиш наистина бавачка, пиши ми на лични. Има една мамка на 3 деца (2 големи момичета и един малък разбойник) от нашия блок, която си търси работа като такава. Предварително ти казвам, че ако очакваш да ти учи детето на езици няма да стане, но може да гледа деца (в смисъл храни, облича и т.н. естествени нужди)  Peace

# 167
  • Бургас
Хелън, надявам се, че Еличка се е оправила напълно Praynig За спане ми е много трудно обличането Embarassed - слагам боди с дълъг ръкав и отгоре памучна блузка, чорапогащник и в чувала. Ако през нощта ми се стори студено мятам и една памучна пеленка, но рядко се налага, тъй като чувалчето е доста плътно като материя /но без ръкави/, леко като ватирано стои Thinking Много ме е страх да не я претопля или простудя вечер Embarassed
Тодоран, кисел от дюля правя по същия начин, както от други плодове. Понеже баща ми ми донесе мноооооого големи дюли, та с половин дюля правя кисел 2 порции. Обелвам, изчиствам от семките, режа на кубчета, сварявам с кафява захар и около 400мл.вода и пасирам на котлона; после добавям размитото в малко вода нишесте и бъркам 1-2 мин. докато ми хареса на гъстота; това е Peace
Понеже Ваня спомена косопада, на мен ни специалния шампоан, ни ампулите ревалид ми помагат, някой да сподели изпитано средство за борба с тази гадост Sad
Толкова за днес, в един бургаски сайт плюят яко детските градини и учителките, та отивам да се включа подобаващо, че ми омръзна да наричат жените, които гледат детето ми повече от мен самата "ужасни кучки" Sick
Гергина, на мен свинско и агнешко не ми разрешават да въвеждам преди годинката, че били тежки и трудносмилаеми за бебетата Tired

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 21:27 от Goldie

# 168
  • Бургас
Акварел, честит ти апарат!!! Със здраве да си го ползваш, много нови и хубави снимки да правиш!!! Представям си как се вълнуваш и те разбирам колко те сърбят ръцете да пощракаш на воля!!!  bouquet Моят стар апарат не беше 350Д, а 300Д. Мислехме да го продаваме като купихме 40Д-то, но много им падна цената и не си струва. Ще си го пазим, пък и той си снима много хубаво, така че след време може и Мимето да го ползва за учебен  Grinning Видях, че си писала и за обективи, какви си взе? Ако искаш, пиши на лични...  Wink

Ние снощи бяхме на детски рожден ден и въобще не съм разбрала за земетресението в София. Едва днес от форума прочетох, защото имахме гости и въобще ... бях в информационна мъгла  Blush Надявам се всички да сте добре и да не се повтаря  Praynig

Хелън, надявам се Еличка да се оправи напълно възможно най-скоро и да не те плаши с такива температури.  Praynig За спането аз също много се чудя как да я обличам... До сега я обличам с боди с късо ръкавче, отгоре пижамка. Завивам я с олекотена завивка. Притеснява ме обаче, че тя сутрин се събужда и веднага се отвива, а аз докато се пробудя и стана, ръчичките й са изстинали. Май ще почна да я слагам в спалното чувалче  newsm78

Голди, аз до миналата година 7 години постех /само на коледните и великденските пости, другите някак си все ги пропусках/. Миналогодишните коледни ги пропуснах, защото бях бременна, великденските отново ги пропуснах и мислех да постя сега, ама нали все още се кърмим /макар и само сутрин и вечер/, мисля да пасувам /може би само последните три дни или седмицата преди Бъдни вечер/. Отказът от храна не ми е проблем, но понякога ми се струва, че трябва да съм по-добра и толерантна, поне по време на пости... Ще се постарая през тези пости да "постя" с повече добри дела  Rolling Eyes

# 169
Здравейте мами,

3 дни е съм влизала във форума и едвам успях да прочета последните страници  #Crazy Ама като гледам пак се караме и си скубем косите  ooooh!

Сиска, добре, че се отказа от анкета, мисля, че наистина не сме тук за да се съревноваваме  Peace Зная, че намеренията ти бяха много позитивни, но със сигурност щеше да стане някоя беля накрая  Wink

Хелън, ужасно е това с Еличка, добре, че си успяла да свалиш Т, дано да спи тази вечер и утре да е здрава Hug Може да е настинала от разходките в парка, а може и да не е това, просто малките деца боледуват....за съжаление.

Роска, Голди, възхищавам ви се какви домакини сте  Hug

# 170
Здравейте,
да споделя с вас по темата “Щом чуем “мама“ от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!“
Моето момченце от повече два месеца казва “бабаба...,какака...,дядядядя...,тататата...,айди“ и неговите разни, но така и не споменава “мама“ или “мам“ Cry Cry Cry дали ще е скоро newsm78

# 171
ttedinka и аз чакам от два един месец да каже мама обаче детенцето си вика "тата" и това е положението Joyиначе ми е залепена за полата ама това е отделен въпрос Wink
Лека нощ от мен!

# 172
П.С. Един негативен пост от мен - размисли относно преди/след 1989 - може и спокойно да се пропусне - просто отпуших малко...

Аз сега нали съм набрала...седя седя и се чудя как така се разболя Елица и реших, че това е, щото за 1 седмица ходихме 3 пъти в ДКЦ-то - в понед - консултация (чаках 2 часа!), вторник - проба Манту (40 минути), петък - отчитане на Манту (1 h 15 min) - и само едни болни деца ми бухат в лицето...така че не съм виновна аз и разходките в Южния парк (да се оправдая де)... Embarassed и сега ме е яд на всички майки, които си водят болните деца по време на консултациите - добре де, 2 часа може да изчакат, нали? Консултациите са само за здрави деца! Абе на всичко ме е яд...Майка ми нали е педиатър (ама от съвсем старите - дето искат още 4-ти, 5-ти месец захранване на детето red) - та по онова гадно старо соц време си спомням, че имаше ОТДЕЛЕН сектор за консултации - с отделен външен вход, отделна стена, отделен вътрешен вход и т.н.  и нямаше никакъв контакт на  болни със здрави деца!!! И всяко дете си влизаше в отделен кабинет за  теглене, мерене и т.н. Имаше и посещения по домовете - задължителни - идваше старшата сестра и почваше да ти дудне, че е много горещо, обясняваше как се повива, как се кърми  и т.н. и т.н. А сега четеш в интернет (което - пак казвам - помага, ама не е референция!) и ако нещо се случи през week-end-а - питайте мама Тодоран къде се ходи, нали??? То сега дори и да се спазват тъпите часове за консултация при GP- то - ами преди това са влезли болни дечица и след това - здрави...абе все...моля, не си правете изводи за политическите ми убеждения и т.н. за това, което пиша! Просто си мисля все повече как "Преди" много неща са били просто както трябва да бъдат - вижте и детските градини - сравнете една държавна ДГ с частна - не обзавеждането, не лъскавите плочки - а сградите - има си отделно помещение за кухня, отделно за спане, за игра, има си голяма градина - не е някакъв вътрешен сенчест двор и в една стая да се спи и играе и __, с извинение...и т.н. и т.н....мнооооого неща ни липсват и не са наред...

Та днес разбрах онези "истерясали" майки, които някой като се изкашля и веднага си махат детенцето от там и гледат сърдито...и си обещах да не ходя на тъпа консултация през зимата!!!

# 173
Хелън, много се радвам, че Еличка е по-добре! Praynig Hug Ние спиме с боди с дълъг ръкав и чорапи, отгоре чувалче без ръкави! Някой път слагам и ританки Peace

Гергина (свиквам в момента Blush), ами май това са всички меса! Ние сме яли само пилешко, пуешко и агнешко. Мисля да въведа и телешкото другата седмица. За рибата - малко по-натам. Peace

Голди, какви са тия сайтове бе?? #Crazy

Тединка, не се тревожи! Мойта повтаря ба-ба и та-та и да-да! Никакво ма-ма скоро време. А по този въпрос, честито "мама" на Аквариел, че забравих! Blush Hug Heart Eyes

Ето ни стоящи прави! Ама винаги сме наблизо, че още се поклаща и се килва на една страна Crazy Grinning

# 174
Акварел и Лурдес - ама САМо с боди и в чувалче, така ли??? И крачетата им голи ли са? Дори и да са с чорапки, бедрата им голи ли са - направо така ли гислагате? Явно аз малко я навличам за сън....Ако така спите -  браво на вас!!!

# 175
helenblondy накефи ме поста ти  Peace Съгласна съм с твоите размисли!
Даниел за сън го обличам с боди с дълъг ръкав+зимно,спално чувалче...без чорапи по голи баджаци!Тъй като спи при мен отгоре му мятам и олекотената завивка,която до сутринта ни е събрана /на мен де/ в гъзовете Grinning
ЛУРДЕС аз изобщо вече не го пазя Naughty Доста често го слагам на пода да пълзи и той разбирасе се изправя по мебелите и леглата,ми не мога все да съм отгоре му Rolling Eyes Абсурд е вече да стои седнал,пък за легнал да не говоря...от как разбра,че може да си стои на шишкавите крака.... ooooh!
Емма егати съвпадението Mr. Green явно това обръщение "Маймуно мръсна"
 е много актуално,щот и аз така му викам на Даниелски Grinning подвиквам му и - ей,лайненце доста честичко!

За следващата тема съм ви подготвила нещо като изненадка Grinning Направих го с много лИбоФ!

Май стана време за лягане...марш по леглата!

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 01:00 от sisee

# 176
Та днес разбрах онези "истерясали" майки, които някой като се изкашля и веднага си махат детенцето от там и гледат сърдито...и си обещах да не ходя на тъпа консултация през зимата!!!
Аз съм от тези истерясалите и си го признавам. Последният път като ходихме в ИСУЛ една жена пред кабинета се изкашля стабилно върху Габи, естественно без да си слага ръката. идеше ми да я убия!!! ДОбре че лекарката и маза гърлото после точно поради тази причина че я бяха обкашляли пред кабинета! Честно ви казвам учудвам се че 90% от хората просто не си слагат ръката, и още 90 % от майките не правят забележка на децата си че не си слага ръката като кашлят!Ама аз им казвам вече "Госпо/жо/ице или господине къде са ви ръцете като кашляте"? ГЛедат лошо много, ама на мен ми олеква поне!  Peace За "Преди" да кажа, наистина си има и  хубавите неща, които много липсват, но е естесвенно да не сме се "уредили" още. Сигурна съм обаче че за нашите деца и внуци нещата постепенно ще си идват на местата, за всяко едно отношение!  Peace

Миленка мерси!!! Много се запалих.  Crazy Crazy Crazy Сега ще ти пиша на лични за обективите Wink

Аааа ЛУРДЕС Лидийка е разкошна!!! Как стои само!Аз Габа я пробвах веднъж ма не речи нещо  Whistling Супер е! И как си я барннала в това розово долнище. пу- Пуу! Да я цункаш от леля и Мирка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хелен - да само боди и гледам да е по-тънко и в чувалчето. Нищо друго  Hug Крачетатат са голи.Даже сутрин е намерила цаката на ципа и често намирам едно краче да се подава от там.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 01:09 от Aquariel

# 177
Брех, колко бебоци по баджаци спели newsm78 Браво на вас! Хайде и Малечка-Палечка да оздравява и да я пускам и нея...тъй де, няма само Лидия и Габата да са по голи баджаци!!! Че Дани само на тях ще им се хвърля един ден!

Милена1976 - разгледах ти снимките - страхотни снимки имаш! Много си добра! Хайде и Акварел скоро да пусне снимки с новото фото Hug Аз вчера правих снимки на един детски рожден ден - всички деца са в гръб и леко размазани Joy Майките ми казаха, че децата им биха направили по-добри снимки - ама аз и не споря де - и аз, като Сиси, с любоФ ги направих...Гергина - ще кажа на Иван, че имало такова име - че втората щерка така да я кръстя (не бе, не съм бременна). и Вангелия също е много красиво име, Ванче!!! И другата Ваня-Ваняиван - я не си мълчи - как си прекарахте??? За новодошлата Гери  Hug

# 178
Здравейте момичета!
Хелън,много се радвам,че Еличка вече е добре! И точно от поликлиниката е сигурно! Аз винаги се вбесявам от това! И аз признавам,че съм от тези майки-дърпам си детето настрани,не обичам чужди хора да ми се надвесват и да я пипат! Мойте приятелки все ми се подиграват,защото точно аз дето ме е страх от тези работи-все над моята количка се провесват и точно мойто бебе избират! Даже 3 пъти са я целувяли-единият от които по устата #Crazy Честно ти казвам-правя забележки и не ме пука кой какво ще си помисли Peace
Хелън, Ласси, възхитена съм от онзи магазин просто! Днес го посетих-има невероятен избор от пюрета,памперси ,дрехи и тн! Всичко необходимо просто! Вече ще си пазарувам все там! Купих разни специални пюрета-лазаня,спагети,макарони-дано ги хареса Hug Пак смених памперсите-взех Либеро и дано ни допаднат! Но открих ,че най-хубавите мокри кърпи са на Хъджис!
Днес цял ден махаме за чао-научило нещо нова детето и го върти като латерна!
Естествино пак не се стърпях и купих панталонче с блузка и къса секси жилетчица! Обаче панталонът ни е малък-взех за 9 месеца,а си знаех,че не трябва-на Милена и стават за 1 или година и половина! Умрях от яд #Cussing out
Хелън ,най-често спим по тези цели гащеризончета с цип и одеалце! Преди спяхме с тъпко боди с дълъг ръкав и долнище на пижамка и чорапи,но си сваля чорапите и си ги навира 2 пъти в устата-единият път така се задави,че чак посиня(добре че не бях заспала) и оттогава-никакви чорапи #Crazy
Лурдес,Лидийка е много сладка! Честити ви нови умения Hug

# 179
  • София
Леле, т'ва земетресение лоша работа... Ние не бяхме в София уикенда и го пропуснахме, но пак се постреснах аз  Confused
За сън Велин го обличам с боди с дълъг ръкав и цяла пижамка, тип гащеризон. Спи в зимно чувалче, че даже го и завивам с одеялце. Не ми се струва много, защото и аз спя с олекотена завивка и одеяло. Стане ли ми студено на мен, завивам и него  Peace
Лурдес, браво на Лидийка, много рано се изправи. Може би тя ще е от ранно прохождащите бебчета  Hug
Хелън, много си права  Peace
Моят ник е идея на мъжа ми, преди доста време ме наричаше така  Laughing
За Нова година хич не съм мислила за подарък за себе си. Аз съм малко смотана в т'ва отношение и не се уважавам достатъчно. Дано ми дойде акъла в главата  Whistling За малкия си мислех за играчка тип уокър. Скоро мисля да се захвана с украсата вкъщи.
Браво на мамите кулинарки. Аз не съм от готвещите, но от 1-2 седмици съм се развихрила в кухнята и мъжа ми е толкова доволен, че все ме хвали и се моли да не ми мине   chef

Общи условия

Активация на акаунт