Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 504
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ласи, чак сега ти дочетох онова със ситните букви...Имай милост друг път - не стига, че не виждам, ами и докато си спомня къде са ми очилата ooooh! Старост - нерадост...Е, накрая вложих и малко акъл (най-вече от мързел, де) - пейст-нах в Уърд-а (извинете, но нещо не ми се включва латиницата, за това пиша така) и увеличих шрифта.  Peace

Ще се съглася с Хелън за дупедавството, но от мен ще добавя и гъзолизството като характерни черти на бг-курортистите. Особено ако тия г***** пускат евро ...

А за оня грък с  цигарата...хващам се на бас, че от воле би разбрал фразата "Абе, х*й сплескан, разкарай се с тая цигара веднага", изречена на чист български, но с подобаваща осанка и интонация. Моя мъж е ненадминат в този род комуникация Wink Особено както няма навик да се бръсне, докато е в отпуск (казвала съм ви вече, че е 1,90 м / мин 140 кг, нали  newsm78)

Лошо време ли? Намерете си друго оправдание да висите пред комп-овете...Ако вдигнете глави, ще видите, че даже слънцето се пробва да изгрее  hahaha

За постиженията - залевам се, като видях преди време клипа на Кръсти как лази, направо се просълзих от умиление  Peace
Сис, браво и на Дани  Heart Eyes Аз 1. Трябва да си оправя къщата преди да включа камерата, а това...идея нямам как ще стане и 2. Нямам нерви да качвам клипове ( с една дума "мързи ме" )

Абе я кажете...докато писах варих яйце. Засекох му 10 мин варене, но кога го разрязах, сърцевината на жълтъка влажна (демек не е твърдо) newsm78 Къде сбърках ???

# 211
хахахх Сисе ужасно е сладък тоз Дани   bouquet Ей сега с Габа се наредихме двете пред монитора и го гледахме!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Емма мерси за коледното настроение, и мен ме тресе таз терска Анатомията, след всеки епизод се чувствам супер! Едно ми е романтично, хубаво, малко тъжно  Hug За мистър Демпси - има страхотно излъчване наистина! На мен и Дени ми харесва. И Бърк също ми харесваше Wink
На мен аватара (снимката под името  Laughing) ти ми харесва.  Hug

Седя си аз тука - хрупам си Бейк Ролсче и пия един бебешки сок на Бебевита от грозде (поради пълен отказ на Габи да го пие), Габа ми пее и мамо-сва...абе кеф ви казвам  Mr. Green Ей сега съм решила да и постеля едно одеало на пода и да видим дали там ще може да лази, че на леглото се опитва ама и е трудно  Peace

За снимките с новия фото, под снимката на Габи има линк (ама съм много зле ощеееее  ooooh! Embarassed Embarassed Embarassed), днес снимах и на дневна светлина, после ще ги  кача. Обектива е за портретни снимки, затова снимам само Габа отблизо  baby_neutral  Пейзажите и макрото ще изчакат  Whistling

Роска идеята за картичките е супер! Аз съм "за"  Hug

cow - страхотна идея ми даде за спаначената супичка, мерси! А този сайт е най-хубавия за ревюта, спецификации, снимки и мнения!

Дидсън честит ви горен зъб  tooth  и честито "чао", и аз уча мойта от една - две седмици- ма получавам само смях отсреща  Laughing

За фантазиите- трябва да се окича с пълнени чушки с ориз и кайма  hahaha

# 212
Пуууу..най-накрая се качи и другия клип,който искам да ви покажа!На него прави крачки!Е го... ЦЪК

Майко мила,развихри ми се сексуалната фантазия /а мойта е много богата....фантазията ми/ какви неща съм му измислила на моя мъж,само да има кой да изпълнява Tired
Стига бе Ванче какво има да й чистиш на тази къща,ти ще снимаш само дребния,а качването наистина става бавно!Теб си те знам ква си мързелана!
Роска много благодаря за инфото,което си ми дала на лични!Ще се поразровя из нета и ще намеря фирма,която прави календари на нормални цени..тия от Офис 1 са кожодери ooooh!

# 213
Ей ама вие работа нямате ли бе пиленца,аз имам нищо че съм увиснала тук,да не изпусна лафа...
 И гледам една романтична тема сте подхванали,то и аз като Акварелката  трябва така убаво да се намажа с пълнени чушки,та ефекта ще е сигурен,ще ме изяде цялата моя възлюбен.Ако щете ми вярвайте снощи опука 9 чушки тоя моя хубавец,и после се чуди кво да прави че меха отпред му пречел. ooooh! ВаняМ ти пък ме разби с тая ракия Joy Joy Joy,ама то времето става няма да завъдиш много винарки.
 За картичките за празниците и аз съм навита,ше пиша ,ше трия,ше си приготвя и едно шише с вода да не пресъхна случайно.
 Сисеее ама много хубаво пълзи тоз Дански твоя,лелееее  Hug ама и прическа вадите баш като на Гацо Бацов
 И нали знаете че от утре почва да вали сняг,заминавайте навън доде е време.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 14:25 от didimora

# 214
Ейййй излязохме за малко и това същество като започна едно мрънннн, 45 минути и вече сме си в къщи. ooooh!
Забравих да кажа одеве, че нашата лиготийка каза първата си думичка - "ам-ам" Grinning

Момичета, по кой канал я дават тази "Анатомия на Грей", че и аз да съм в час и да ми стане такова лИбовно???
В тази връзка - ще правя гердан от червени чушки с ориз, ама постни, както и мазане с тирамису. Simple Smile

# 215
  • Разпиляна във въображението
Аз съм навита за картичките, но да са по пощата.

Ние сме зациклили на зеленчуково пюре и това е. Утре може би ще опитаме месно, но не съм оптимистка. Все още не се изправяме, май дупето ни тежи повече. И нямаме нито един зъби - има ли такива като нас?

# 216
Mirel - споко бе, душа - и Елица не седи, не пълзи и т.н...Споко - ние си пазим силите за по-нататък - и после кат проходим - ша ги минем всички, да знайш!!!
Ама Дани си ходи според мен  Hug
А по повод "Стойко" на ВаняМ исках да й пиша, че ние още сме "Седянка" - ама после като размислих - тъй като и още не седим дори - не знам и аз кво сме...
Елица пак заспа - след като не пожела пак да яде и аз усърдно се опитах да й напъхам каша с домашна ябълка в устата, тя ме погледна откровено с големите си очи и повърна яко на 3 пъти...според мен повръща храчки...мисля, че не бе от най-педагогическите опити да се нахраним от моя страна  Embarassed
Емма - ама ти снощи с кво се беше намзала, не разбрахме hahaha че чак пък на една страна да ходиш - аз като раждах само тъй съм ходила...ееее, ама много си хвалите мъжете бе - пак ще вземем да се караме, мерейки пишките на мъжете си сега Joy
Иване - страхотна идея за подарък за свеки - снимка с коледна шапчица - хем оригинално, хем евтино - апък и нищо не може да каже - внуче, все пак Laughing

# 217
ваня-засега ще сме в Русе.а за контейнера се притеснявам,защото целият ни живот е там-каквото сме събирали за 9 години.сисе-браво на Дани-така още повече се убеждавам,че Оливия е мързеланка,но признавам си-сега нямам време да се занимавам с нея.ние си сменихме полета и утре ще летим-сряда по обед(дано всичко е ок)сме си у дома.

# 218
добър ден   bouquet
Хелънче аз съм супер спокойна и уравновесена много ама много рядко си изпускам нервите ...........и познай къде ги изпуснах къде в поликлиниката пред кабинета на личната не бяхме на консултация бях бременна със Стефи бях с температура и повръщах Сашко кашляше до небесата пред кабинета имаше най-малко 100 човека и идва една баба и се "намушка " вътре пред носа ми докато даже не съм мигнала като "мистър Инкредибъл "беше (майките с деца знаят що е то туй тоя мистър)  Laughing и като ми запушиха ушите от носа ми излизаше огън и като излезе за един документ била така виках ,че сигурно ме помислиха за луда всички . Малко извън случката ти беше ама пак по-повод гадните поликлиники и простотията на хората  #2gunfire според мен се разбери с докторката ви  Peace проведете един разговор сериозен  Naughty Дано сте добре вече и нямате повече подобни изпитания
Що се отнася до истерясалите майки аз съм наполовина такава гледам да не се втелясвам ,че инак страшно става Сашко на 4 г. все още си изгражда имунитет (засега имаме само от годеницата му Ема ,но там е разбираемо те се "целуват " при всеки удобен случай  Crazy Mr. Green Mr. Green в началото с Пламена изпадахме в истерия сега сме ги оставили да си разменят бацилите и вече имат имунитет един към друг )  Laughing
Ласи   #2gunfire #2gunfire #2gunfire мръсен ,гнусен тъпак (извинете) ебаси хората честно да си ходят в неандерталия да си пушат цигарки ...............и тук е мястото да си похваля големия син  Grinning лятото сме навънка и Стефи спи в количката аз приказвам с една дружка и чувам Сашко а мама е казала ,че до Стефи не се пуши !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и дърпа завалията количката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  (тая реплика беше към друга майка ) много се гордея с него  Hug Hug Hug
Сисеееее  Shocked Shocked Shocked леле ние още седнали едва седим хич не му е дебело дупето щом е толкова подвижен  Hug и как си приказва  Grinning много е готин  Hug
за фантазийте аз трябва да съм ......слушайте внимателно гердан от свински хапки, две свински пържоли за сутиен ,един свински врат за прашки ,вместо фибки в косата пържени картофки , а на главата си трябва да нося буре с бира  Joy Joy Joy ще съм НЕЗАМЕНИМАААААА  hahaha hahaha hahaha hahaha
Емма за хремата и кашлицата ........заведи го пак на лекар  Rolling Eyes не чакай
аз имам с какво да се похваля ......така както не знаех какво да искам за коледа така вече го имам  Joy   http://www.album.bg/cenitelkata/images/8875877/ 
http://www.album.bg/cenitelkata/images/8875881/     
харесва ли ви? аз много си я харесах толкова ,че си я самоподарих  hahaha ама очите ми останаха ви казвам ,освен нея минахме и през Джъмбо и от там една торба с боклуци ,после в практикер и бриколаж взех си еднакви саксийки за цветята и една малка шефлерка (най-отпред)    http://www.album.bg/cenitelkata/images/8876134/         купихме си маса по-точно си я направихме сами купихме си крака и плот по-желание и си я сглобихме  Peace доволна съм от терапията имах нужда наистина  Rolling Eyes
Диди честито ви зъбче tooth
Мирка ,честит ти апарат   bouquet
извинявайте ,че е толкова дълго ама ще черпя който го прочете  Peace

# 219
Имам питане, тъй като го дават да вали сняг и температурите да спадат: При какви условия се извежда бебето навън? Аз знам - ако не вали (сняг може ли да вали, като е в количката?), няма мъгла и е над 5 градуса, и не духа вятър. Кажете вие има ли още нещо. Как ще издържаме без разходки Sad

# 220
Имам питане, тъй като го дават да вали сняг и температурите да спадат: При какви условия се извежда бебето навън? Аз знам - ако не вали (сняг може ли да вали, като е в количката?), няма мъгла и е над 5 градуса, и не духа вятър. Кажете вие има ли още нещо. Как ще издържаме без разходки Sad
може и -10 градуса да е само мъгла да няма и да вали няма проблем тъкмо ще се радва детето на снежинките опаковаш я добре  слагаш дъждобрана отгоре и айде навънка  Peace Peace Peace

# 221
 Благодаря ви момичета!  Hug Аз пък не си харесвах името.  Embarassed Даже до преди да се запозная с мъжа ми винаги се представях - Гери и точка. Той беше първия, който не ме погледна  #Crazy и да пита - "Какво е това е име?". И ми каза, че е много хубаво. А сега и вие ми повдигнахте акциите.. Sunglasses Blush

Лудрес, много ти е сладка Лидийка. Heart Eyes

nanna, колко вата ти е прахосмукачката? Питам щото и аз си поръчах от тези аспиратори за нос, дето се приспособяват към прахосмукачката, де и на кутията пише, че трябва да се използва вакум м/у 7 и 13 Аmps или 700-1400W,а нашата е 1600W. И дали има някакъв проблем?

Lassi, Vanyivan, ама вие по едно и също време сте били в Банско... Или заедно сте били? newsm78
 Lassi, ми то си е за възмощение. Ако си беше в Гърция дъртия пергиш дали щеше да не се съобрази с изискването в заведението. Ама там има закони и другото, което е нямаше да се стигне клиент да прави забележка на друг клиент. То нашите са си лабави...елем да не изпуснат чужденеца, щото представям си каква сабя са му спретнали в сметката...

roska_ps и аз съм съгласна с картичките Peace

Alokazia, все едно в написаното от теб прочетох за миналото на мъжа ми. Сега е точния типаж като твоичкия.  ooooh! И ние си поговорихме и се разбрахме, че вече нещата с традициите в нашето семейство ще стоят по друг начин. Пък да видим занапред... Crossing Arms
 Подарък иначе днес му поръчах серийката на "Мидсамър" от един каталог с многоточие, от съображение за сигурност  Wink + един ключодържател с моя и на Кръсти снимки.

За подаръци на бабите и на дядовците пък мисля да миним само с по един календар и ключодържатели със снимки на Кръсти с новогодишна шапчица /по идея на Ivane   bouquet/

sisee, много сладък тоз Даниелски. lovekiss

Лелеее, шест нови отговора..... Аз ли бавно пиша, вие ли бързо пишете? newsm78 Ааааа, щото сисето каза, че има изненада за следващата темаа....  Wink

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 15:59 от Гергина

# 222
Ох, много ми е бавен нета днес...

Та, за подаръците ... Какво да ви кажа, убедила съм се, че няма смисъл да им купувам на свекитата. Ти ходиш, отделил си от ценното си време, обикаляш, и избираш нещо, на което се кефиш, че ще се хареса, че ще има полза от него. Опаковаш го с мерак и го поднесеш с ентусиазъм и накрая какво? Вместо една подобаваща реакция те контрират с въпроса АМА ЗАЩО СИ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ? Така ли? Като се радват на снимки- снимки да са. Доскоро им ги подарявах с рамки, сега им сложа в един албум 20-30 парчета и да сияят.
А вчера едва не запалих моторетката. Свекърва ми беше тук за няколко дни и реши да си ходи точно 5 мин преди да сваля манджата от котлона. Е не се стърпях и й казах, че никога не съм си тръгвала от Кюстендил преди да стана от масата.
Наоплаках се.

Харесва ми идеята за картичките, Роска.

Ценителката, ама как си се описала само Grinning

Браво на Дани, Браво на Лидия. Супер, че Еличка се оправя. Радвам се да видя Ласи. Къде изчезна Хикси?

Акварел, ще ги извеждаме и в снега, как иначе? Друг е въпроса, че моя не търпи студа, мах 40 мин и почва да мрънка.

Толкова от мен. До по-късно.

# 223
ЕЕЕ, браво на Гергина!!! Ставаш за детектив - как ни разконспирира само! Бяхме в Банско с Vanyivan и си прекарахме страхотно!
Ето и доказателство - младите туристи: Ема и Боби
на първата снимка Ема протяга хищна ръчица към играчката на Боби, на втората грабежа е факт

Ivane Hug
Aquarielq  позволих си да разгледам снимките - Габи е прекрасно дете, пу-пу, много живо и будно изражение има! За излизането - стига да няма мъгла и ураганен вятър мисля да излизаме за малко. Опаковам, завивам, слагам под дъждобран и навън Laughing
Cenitelkata, много се смях на еротичния ти тоалет. Липсваше тук - да знаеш! Не ни изоставяй пак!
Хелън, дано Еличка е добре! Мойта докторка ми каза - болно дете не се насилва да яде! Колкото -толкова! Не я мъчи милата с каши!
Айде после пак!

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 16:23 от Lassi

# 224
Ние се върнахме от разходка. По едно време останахме само ние в градинката. А Марти спи ли та спи. Незнам, колкото е по-студено, толкова по-хубаво и дълго спи. Но три часа навън едва издържах (2 часа сън +1 зяпане). Все пак ще гледам да поизлизаме, че вкъщи не се издържа.

Я, моля, да се изкажат компетентните майки защо са толкова важни разходките? За имунитета ли? Че аз си знам, че е важно и винаги когато можем сме навън, но една майка, която излиза с детето си по един час (през лятото) ме попита и аз така и не можах да отговоря newsm78

Леле sisee колко много коса има Дани  Heart Eyes Браво за всичко, което правите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт