Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 507
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Добрутро, майчета и бебчета! Peace Heart Eyes Grinning

Хеленблонди, Ласи - напълно съм съгласна с мненията по вашите въпроси. Аз също имам прекрасни спомени от моето "червено" детство и ако трябва да избирам пак бих върнала онова време, когато с 2 лв си купувах четири сладоледа, с 50 ст се наяждаш на воля в сладкарницата, можеш да си позволиш дори две почивки /на море и планина/ със семейството, без да се притесняваш как ще напълниш резервоара и тем подобни.... нооо да се надяваме че за нашите деца ще настъпят много по-добри времена, от тези, в които живеем сега. Confused

Малвина спи по боди потник с пижамка, и отгоре тънко спално чувалче. Някой път й мятам тънко одеалце отгоре. При нас се чува едно маааааааааааа само когато ревем. Иначе още не изговаря по-конкретни срички, чат пат се чува "ба"  Close

Оная вечер на по една, две ракии си говорихме с мъжо надълго и нашироко за неговите операции от изразяване на емоции, усет за правене на изненади, чувство на романтика, и тем подобни... Вий какъв подарък бихте подарили на мъжа си за Коледа или НГ, ако той не се радва въобще на такива и сам си го казва, и твърди че на нищо не може да се зарадва повече от това, да чуе че детето му и жена му са живи и здрави newsm78 Тези всички неща ги обяснява с факта, че докато е живял  с родителите си /до завършване на 11 клас/ той никога не е празнувал рожден ден, празник според традициите, или да е получавал подарък Cry и едва ли не сега въобще не се трогва от каквито и да е подаръци. Аз съм му правила много опити за поднасяне на изненади, но виждам че той наистина не се очарова особено... Е да, ама аз му викам, че заради мен ако не може да промени тези си недостатъци, трябва да го направи за дъщеря си, и да не допуска грешките на родителите си, защото тя ще попива всичко от нашето поведение. Та ще чакаме да видим кво ще стане?!? Както споменах веднъж, забелязах за Великден промяна в него по отношение на празника, дано така продължава, въпреки че той казва че не можел #2gunfire

# 196
Снощи хвърлих едно око на чужбинския форум и ми стана толкова мило като видях, че ще си разменят картички за празниците. Преди години беше толкова приятно да си отворих пощата и да намелриш картичка от приятел или близки. Дори и в училище си разменяхме Laughing

И ние можем да си разменим картички! Ако някой има желание, можем да си направим такова файлче като това, в което пишем данните на бебоците и там всеки, който иска картичка да си напише адреса! А всеки, който иска да изпрати, да го направи!  Hug Някой навит?

# 197
Снощи хвърлих едно око на чужбинския форум и ми стана толкова мило като видях, че ще си разменят картички за празниците. Преди години беше толкова приятно да си отворих пощата и да намелриш картичка от приятел или близки. Дори и в училище си разменяхме Laughing

И ние можем да си разменим картички! Ако някой има желание, можем да си направим такова файлче като това, в което пишем данните на бебоците и там всеки, който иска картичка да си напише адреса! А всеки, който иска да изпрати, да го направи!  Hug Някой навит?
Party

# 198
Роска, Ваня - страхотни идеи за подаръци! Това с рамката май е идеалния подарак за свеки, която припада на всяка снимка на Марти и даже ми призна, че редовно си говори със снимките Laughing
Роска, извинявай, а ти в БГ ли живееш? Ако да къде ще ги правиш календарчетата?

Ласи, аз имах подобни размисли и страсти и за нашето море Sad И май ще го отказваме в полза на гръцкото. Тъжно, но факт.

Хелънче - радвам се, че е добре Еличка. И те подкрепям за "онова време". Мен най ми е мъчно сега за родителите и бабите и дядовците ни. Цял живот са бачкали като луди и сега...Баба ми е инженер, със сума ти международни награди, студенти и т.н. Сега чисти входове и гледа една болна жена  Cry

Alokazia , моят мъж е същия:( Лятото майка ми му беше взела три тениски, много хубави и той като се ядоса...и как си имал и не му трябвали...Не че не си ги носи, де, ама...За изненада - май най-много се радва към скорошните ми кулинарни опити. Един усмихнат става и доволен Simple SmileХихи сетих се, някой път аз ще се понамажа със сметана и разни работи, пък да видим как ще се приеме:) Ох...сега се сещам, че не обича сладко  Confused

И Марти се изправя на крачета Simple Smile Но май "мама" няма скоро да ме огрее. Но "баба", "тата" и "гей" Blush казваме много добре:)

# 199
Lassi – дупедавци май е точната дума за тези, за които пишеш...няма смисъл да коментираме за природата – за морето, за планините...и съжалявам, много непатриотично (а аз уж съм патриот) – но като минавахме през Солун, Кавала и Драма си мислех – добре, че не е останало това българско, че така щяхме да го о___ем...Емма – ама ти май здраво си ни подхванала с Коледата, а? Е, аз за разлика от ВаняМ пък си падам по голи мъже – така че новият ти аватар (абе няма ли синоним таз дума) е страхотен...то и на ВаняМ й харесва, щото нали мЪжо й е в командировка. Роска_пс – да, навита съм – ама не разбрах къде точно да си напишем адресите – и нормалните, аналоговите адреси ли да си напишем??? Май да...Алоказия – пожелавам мЪжо ти да ви направи страхотни подаръци на теб и Малвина!!! Коалка – какво е уокър??? Проходилка да не е?

Аз вчера се вдъхнових и правих домашни пюрета - картофи, моркови, лук, магданоз, копър, карфиол, броколи, домати...стана свръхвкусно...10 бурканчета!!! Нооооо - Елица прави физиономия, все едно всеки момент ще ги изповръща - тъкмо така й видях гърлото - все още е червено...та не ги яде това диване...само дето с толкова любов бърках манджи...дали щото е болна??? Ако довечера им сложа сол, черен пипер и гореща вода и ги поднеса на моя любим - мислите ли, че ще се усъмни, че това са неядените пюрета на щерка му Joy Има и малко останал алабаш ан сънвал (свръхгаден) - ако добавя и него??? hahaha

# 200
Добър ден!
Аз искам да ви се  оплача,защото мойто ей сега ми вдигна нервичките Crossing Arms
Уж ще го уча на обяд да яде месно/зеленчуково пюре..е как ще стане тая работа като той първо трябва да се научи да стои седнал и да кротува в стола пък после да му бутам лъжицата...егати борбата с едната си ръка го озъптявам докато той се катери по стола,блъска по масата и се надвесва над него /пак иска да си строши главата/ ,а с другата си ръка се мъча да му нацеля устата и незнам защо никога не ми се получава Close когато реша да го вържа с коланите настава един писък,затова се мъча без тях!Ако знаете какви крокодилски сълзи ми ронеше досега,как хлипаше и буквално пищеше от яд!!!Някой път ще му направя клип и ще ви го покажа,защото съм убедена,че такъв инат досега не сте срещали!Ядосах се и прекъснахме опитите за ядене на пюре,заспа уморен на цицата ми!Утре на консултацията сериозно ще питам педито как отсега да се опитам да изкореня този инат от него!То не се трае бе......и по този повод от известно време насам  му казваме Шефе! щото всички около него му играем по свирката!

За Коледа съм измислила подаръци за баби ,дядовци и т.н календар с лика на шефа PeaceПървоначалната ми идея беше аз да си направя сама горната част /снимките/ и исках календара да има 12стр. с 12 различни снимки отгоре!Ходих в Офис 1 и споделих идеите си и момичето ми каза,че за осъществяването им ще ми трябват около 40-50лв на парче Shocked Тея луди ли сааааааааа newsm78 Та тъй де това отпада,пак ще е календар,но само с 1 основна снимка горе и тва ще е подаръка!На мъжа ми май ще му взимам едни Адидас-порше си бил харесал,ама все не може да се накани иде да си ги купи,не ми се мисли нещи по така....ще му взема тях,поне знам,че ще му хареса Peace

Провокирана от споделянето на някои от вас /Лурдес,Ваня М и т.н./ за новопостиженията на децата и на мен ми се прииска да споделя с вас "хватките" ,които мойто /днес няма да му спомена името...ядосана съм му/ Crossing Arms умее ! Цък

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:23 от sisee

# 201
Хриси - намажи се със солена млечна каша Хип в бурканче - много е вкусна - и не е сладка...ще му кажеш, че е ТВОЕ ново кулинарно-сексуално хрумване...ще си оближе пръстите (да не кажа тебе), вярвай ми hahaha
Мой Иван нали почти не яде нищо от животински произход (сещате се какс е готви без заливки, мляко, яйца, месо, освен риба, сметана, кашкавал...тиквички и моркови, щото му били меки и т.н. Sad). но пък обожава маслини - ако се намацам с маслинена паста с босилек newsm78

# 202
Хриси - намажи се със солена млечна каша Хип в бурканче - много е вкусна - и не е сладка...ще му кажеш, че е ТВОЕ ново кулинарно-сексуално хрумване...ще си оближе пръстите (да не кажа тебе), вярвай ми hahaha
Мой Иван нали почти не яде нищо от животински произход (сещате се какс е готви без заливки, мляко, яйца, месо, освен риба, сметана, кашкавал...тиквички и моркови, щото му били меки и т.н. Sad). но пък обожава маслини - ако се намацам с маслинена паста с босилек newsm78
Joy Joy Joy

# 203
Ако някой има желание да изпрати коледна картичка на друг спокойно може да му иде в профила и съответно ако онзи другия не си е скрил ел. пощата да му прати Peace Моята например не е скрита!
аааа и на мен много повече ми харесва новия аватар /Хелън не свикна ли вече с тази дума/ на Емма ама някакси има и други по сексапилни части от мъжкото тяло ,които грабват женското око.....аз лично не бих избрала такава "поза" да си изтипосам като аватар..Емма дай нещо по-хард Grinning този ми се вижда много нежен!

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 14:15 от sisee

# 204
hrisi-pisi, в България съм, а календарчетата ще ги поръчам по интернет. Само че се притеснявам да напиша сайта тук, за да не кажат модераторите че е реклама. Ще ти го пратя на лични! А иначе - има много сайтове на фирми, които правят картички и календарчета по поръчка, аз този който ще ползвам го намерих в гугъла.
helenblondy, ще видим къде ще си напишем адресите, аз питах дали има съгласни, е след като има трябва да измислим място за адресите, предложението ми беше да си направим такава страничка, като тази на която пишем данните за бебчетата... А иначе, да, за нормалните, пощенски адреси става въпрос - идеята е да си изпращаме истински картички  Hug
sisee, така е, много пари искат за такъв календар, аз попаднах на фирма, която прави стенни календари 12 листа, а ако поръчаш 5 идват по 12 лв някъде, ако поръчаш десет - около десетина лева парчето. Има много такива фирми, в гугъла се намират лесно! А за Варна специално, има едно студио, където работят евтино!  Мен затова ме е яд че не съм от Варна и не мога да отида да ги видя! Пращам ти на лични! Peace

Момичета, рано е още да си изпращаме картички, но:
Ангажирам се на 1-ви декември да дам линк към място, където всеки, който иска да получи картичка може да си напише адреса! След това всеки може да си избере на кой да изпрати картичка и да го направи!  Hug Идеята е да се изненадваме, и да не знаем от кой и кога ще получим картичка!  Peace

# 205
  • София

О, Хелън...маслини с босилек нямат отмирисване...пък и отмиване! Моята работа е далеч по-лесна...достатъчно е да се облея с ракия и да поставя тук-там доматче, тук-там краставичка ...

Роска, коледни картички, ама почти валентинки, а Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:50 от ВаняМ

# 206

О, Хелън...моята работа е далеч по-лесна...достатъчно е да се облея с ракия и да поставя тук-там доматче, тук-там краставичка ...

Опасни сте, ей  Joy

Роска, мерси предварително за фирмата!

# 207
ВаняМ, благодаря за идеята! Много съм пр...та - как пък не се сетих за Т..........маркета-а? newsm78

Момичета, скъсахте ме от смях с тия кулинарни фантазии!
Явно лошото време и седенето в къщи развихря страстите!

ПП Добре,че се намират смелчаци да споделят постиженията на децата - много се умилявам и ми е много приятно да чета за тях. И може ли човек да не се възрадва на Сисин Дани като подмята дупарата пълзейки Joy

# 208
Понеже и моя не яде сладко, ще заменя сметаната с кетчуп, горчица и майонеза и ще видите как ще ми се нахвърли като обезумял. Като се замисля и идеята на ВаняМ ще му допадне. Може да му направя първо, второ, трето  Laughing

roska_ps, може ли и на мен на ЛС линк към фирмата за календари? Благодарско   bouquet Страхотна идея  Peace

# 209
Ама много сте зашморцани, ми синоним на аватар е "снимка в профила"...ей ако не съм аз да ви отворя очите.....не знам!
 Сиска....хич не съм аз по хард-а (въпреки че оная вечер имахме едни креватни....по скоро "земни" изпълнения с моя мъж и от вчера ходя на една страна...) обаче съм в едно романтично настроение последните дни.......и за това е виновна изцяло Акварелка-та (, тя ми възобнови интереса към Анатомията на Грей и май съм Флюбена.... в Патрик Демпси и не стига това, ами мисля да стягам багажа, опаковам Самуил и беж към Хамериката, там ша му са представя и той кат' ма види, ша остави и жена си и всичко и ще се оженим и ......мале съвсем изкуфях. Ама това със сериала е много страшно и как съм ревала вчера, направо.....съм се пристрастила. Ей каква любов има по филмите и какви мъже.....а моя саде ходи и ми се хили!!!
 Jul, и сняг има бе, до коленете, надникни през прозореца.
 Doly_dog, днес пак от твоите макарони ще правя, станахме им големи фенове в къщи!
 и ВаняМ, аз много харесвам такива мрачни, черни, гадни.....неща.

Общи условия

Активация на акаунт