Хеленблонди, Ласи - напълно съм съгласна с мненията по вашите въпроси. Аз също имам прекрасни спомени от моето "червено" детство и ако трябва да избирам пак бих върнала онова време, когато с 2 лв си купувах четири сладоледа, с 50 ст се наяждаш на воля в сладкарницата, можеш да си позволиш дори две почивки /на море и планина/ със семейството, без да се притесняваш как ще напълниш резервоара и тем подобни.... нооо да се надяваме че за нашите деца ще настъпят много по-добри времена, от тези, в които живеем сега.

Малвина спи по боди потник с пижамка, и отгоре тънко спално чувалче. Някой път й мятам тънко одеалце отгоре. При нас се чува едно маааааааааааа само когато ревем. Иначе още не изговаря по-конкретни срички, чат пат се чува "ба"

Оная вечер на по една, две ракии си говорихме с мъжо надълго и нашироко за неговите операции от изразяване на емоции, усет за правене на изненади, чувство на романтика, и тем подобни... Вий какъв подарък бихте подарили на мъжа си за Коледа или НГ, ако той не се радва въобще на такива и сам си го казва, и твърди че на нищо не може да се зарадва повече от това, да чуе че детето му и жена му са живи и здрави