Очакващи ЮЛИ! Тема №3

• 13 966
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Берушка, предпложих че е жълто тяло, защото понякога същото се случва и с него Simple Smile

Дзимби - давай в комбина Mr. Green

Иначе за коремния - много зависи от дебелината на коремната стена - затова не при всеки се вижда добре в толкова ранен етап.

# 211

Иначе за коремния - много зависи от дебелината на коремната стена - затова не при всеки се вижда добре в толкова ранен етап.

При мен,
определено е доста голяма дебелината на коремната стена!  Embarassed

# 212
  • Силистра
Здравйте, момичета!
 Cry ходих на доктор, нищо не видя, преглежда ме с вагинален ехограф, защото съм имала корем и с другия нямало да се види.
Гледа, мая се, пуфтя, беше мила докторка, но ми каза "Миличка, нищо не виждам, има едно бледо съмнение, но за сега няма бременност". В понеделник пак ще ходя. Исках да отида при др доктор, но попаднах на нея, сега ако в понеделник евентуално установи бременност, мога ли при друг да отида, да се регистрирам при него?
ДАно в понеделник съм с добри новини.
На вас пожелавам хубава вечер, безпроблемна и да спите добре, а аз отивам да поплача на рамото на любимия

# 213
svetly_ Недей така с това лошо настроение. Никакви сълзи. Мисли позитивно. Щом е казала, че има съмнение, може още да е малко и да не се вижда. Айде успокой се и в понеделник те чакаме с хубави новини.

# 214
Svetly, мила не си 1тата , няма да си последната върната за по-късен преглед!
Това е нормално, може би е много рано! Без сълзи!
Ще чакаме добри новини понеделник!
Само спокойно!

# 215
Светли, колко се притеснявам и аз от първия преглед - ще се види ли нещо Praynig
После предполагам ще се притеснявам за втория - ще се чуе ли сърчице  Praynig
После за третия и т.н. докъм 30-годишната възраст на детето (да речем...)  Hug
Дано на всички бебчетата ни да си растат здрави в коремчетата и не позволявам лоши мисли  Naughty
Мен вече много по-малко ме болят гърдите, придърпванията стават все по-слаби, за сметка на това започва май да се прокрадва гаденето, засега е само на моменти и много леко, но да видим Simple Smile

# 216
Ще се види Светли само спокойно я карай.В понеделник ще ни зарадваш  Hug

# 217
 Hug Hug Здравейте милички,казвам се  Надя  и  искам да се присъединя към вашият  отбор.Терминът ми  е на 17 юли Smile Това е 2ра бременност  за мен,имам момченце  на 3годинки,ще ми бъде приятно да ме приемете  във  вашата  група Grinning  bouquet Hug

# 218
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Не мога да ви изчета - толкова много сте изписали за два дни!

Първо да поздравя новите момичета - Puppy, Celica, edna ot nas, svety, Lisanka..леле колко сте много дано не пропусна някоя Simple Smile радвам се, че сте сред нас и ви пожелавам безпроблемно бременеене  bouquet  bouquet  bouquet

Сиси, както винаги много изчерпателна Simple Smile първо честито ти сърчице и също да ти е жива и здрава малката Юлиана, която вчера стана на цели три годинки smile3501 smile3501 newsm51  

Честити сърчица и на sanitamm i Fortune!! smile3525

Z.Ivanova i Celica много да си пазите точиците и скоро да чуете сърчицата  bouquet Celica явно много лошо те е наплашил този доктор, опитай да не мислиш за това, което ти е наговорил, риск винаги има, има го при всяка една от нас - почивай и бъди спокойна!

Емили попитала си как чуваме и виждаме сърчицето? Докоторът казва има сърдечна дейност и включва звук да го чуеш. Ти си вече 7г.с., не знам защо доктора не ти е споменал нищо за сърчице. При някои се чува по-късно, може това да е причината. Но спокойно и ти ще чуеш твоето Wink

Сиси мъжът ми се прибира някъде в началото на декември....драскам дните, а те не минават и не минават Sad
Да ви се оплача и аз сега .... Mr. Green Вчера от сутринта излязох и се прибрах чак вечерта към 21ч. Влизам и....вкъщи няма ток. Само в нас! Полудях направо - сама без ток...и то бременна Mr. Green!! Невъзможно беше да не е платен, защото го плащаме чрез разплащателна сметка по банков път и в сметката съм сигурна, че има пари, а ако бяха свършили от банката щяха да ми звъннат - винаги го правят!! Погледнах предпазителите на бушоните (правя се и за на голям разбирач) - всичките бяха нагоре. Взех ключа от общото табло от домоуправителя - и там всичко беше наред! Мислих да викам някой приятел да види какво се случва, но се сетих да звънна първо в ЧЕЗ. Включих си лаптопа да намеря някакъв денонощен телефон на енергото и....разбира се - батерията му беше почти изтощена и докато се зареди страницата и....вече нямах и компютър  и ток   smile3515 Обадих се на мъжа ми той да ми намери телефон - звъннах и оператката ми вика - днес ви е било изключено електрозахранването заради неплатена сметка от юли и август 2007г  В първия момент реших, че тя се обърка и я поправих - сигурно имате в предвид 2008г., а тя не - юли и август 2007г. При което аз онемявам! Казвам й първо това е невъзможно, защото плащаме по банков път и второ- логично ли е според нея да ми спрат тока без предупреждение заради неплатена сметка от преди една година и половина newsm78!!! Тя ми казва - ами не е, но нямате ток нали!! Изумих се хора, казвам ви!!! Видя се, че ще си стоя без ток - на свещи (колко романтично, но при други обстоятелства Wink ) - мислих да ходя в приятелка, но реших, че няма смисъл заради едното спане, а и сутринта трябваше да стана в 6.30, че в 7.30 трябваше да съм излязла от нас. Нощта беше просто кошмарна, сутринта също. Явно много се бях натоварила емоционално и сънувах някакви безумни неща, а на сутринта в 6.30 тъмн. На свещи не бях си слагала спирала Mr. Green и къпала и..всичко останало..... Ужас ви казвам.....И днес ...взех извлечение от банката за платения ток, но на касата ми заявиха - да станала е грешка, но не можем да ви пуснем тока без да си платите таксата -  80лв. в рамките на днешния ден, и 40 лв - до 24 часа! .....Направо бях емоционална бомба #2gunfire #2gunfire, много ме хвана яд как те правят на балък! Това е положението -ако искаш, ако не ...стой си без ток, нищо че си плащаш!  

Охххх оплаках ви се и аз! Малко разнообразих темата за гаденето Joy Joy

По този повод - на момичетата с неразположенията - дано  Praynig Praynigпо-скоро отмине това гадене и неприятни миризми и другите му там симтоми....и всички да се радваме на една прекрасна бременност Hug Hug Hug

Всичко много много ви  Hug Hug

# 219
Светли миличка успокойсе вероятно още е рано да се види - в понеделник ще ни зарадваш Hug Hug

Наде   Hug безроблемно бременеене  bouquet

# 220
Лелеее какви премеждия! По принцип е добре в такъв случай да се обърнеш към адвокат! Знам, че повечето хора си викаме да бе как не, сега още пари ще давам, но те се възвръщат, не може така да ни правят на идиоти.
Ами не знам защо нищо не ми пуснаха  #Cussing out Казаха - ето го  - прилича си точно на 7-ма седмица и това е.

# 221
Лелеее какви премеждия! По принцип е добре в такъв случай да се обърнеш към адвокат! Знам, че повечето хора си викаме да бе как не, сега още пари ще давам, но те се възвръщат, не може така да ни правят на идиоти.
Ами не знам защо нищо не ми пуснаха  #Cussing out Казаха - ето го  - прилича си точно на 7-ма седмица и това е.

На следващия преглед със сигурност ще го чуеш, а и ще видиш много повече неща Heart Eyes

А относно ЧЕЗ - по всяка вероятност нещата няма да останат така #2gunfire

# 222
Наде, честито и добре дошла   bouquet
Джиджи, ти си ги съди тия от ЧЕЗ, обаче спокойно - не е нужно сега точно да се изнервяш и то заради тъпи бюрократщини - и без това цял живот все с такива простотии се налага да се сблъскваме - човек трябва да стане пълно перде иначе няма оцеляване за психиката Simple Smile

# 223
  • София
Наде, добре си дошла. Пожелавам ти безпроблемна бременност.

# 224
Здравейте момичета,
на тези които са прокървили ще им кажа да не се плашат аз съм от две седмици така, ту прокървявам ту се оправям. Така бях и с първата бременност така съм и сега. Слагайте си утрогестона, пийте но-шпа и не се бойте  Peace Разбира се и повече лежане, а и да ви кажа, че съм забелязала, че като ям газообразуващи неща прокървявам.
Хайде аз пак отивам да лягам. Леко бременеене на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт