Очакващи ЮЛИ! Тема №3

• 13 967
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Благодаря на всички ви за подкрепата! На свой ред давам кураж на всички , които се притесняват и очакват да чуят сърдечен ритъм на малкото си ембрионче. Hug Всичко ще бъде наред момичета, просто повече търпение и вяра. Hug Hug Hug
djidjito това с ЧЕЗ плаче за комисията на потребителите! Проучи въпроса и не ги оствяй да им се размине, аман от легитимни крадци в тази държава!!! #Cussing out #2gunfire #Cussing out
 Nad1_Nad1  добре дошла мила! Hug  bouquet Hug
Светли не се притеснявай , щом лекаря не е споменал , че това го безпокои, значи може де е рано , при всеки е индивидуално. Успокой се, зная какви притеснения изживяваш ,до вчера и аз си ги имах. Когато започнеш да си мислиш за това с отрицателен заряд ...тананикай си любимата песен и така ще изпъдиш лошата мисъл. Аз вярвам , че всичко ще е наред, ще видиш! Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 21:05 от Fortune

# 226
Мамета, по принцип не съм човек, който си внушава.
Обаче от вчера яко ми се вие свят, и едно леко и странно ме боли корема. Отделно се гледам в огледалото, ми по-различна ми е физиономията. По цял ден не спирам да подхапвам, а вечер не ми се яде толкова и се чудя колко по-рано да се намъкна в леглото.
По време на първата ми бременност пак ми се ядеше и спеше, но само тези неща.
Опитвам да не се настройвам. Като цяло не мисля за това, но интуитивно се усещам как си пазя корема от бюрото. На моменти през деня в мислите си съм убедена, че съм бременна.
Май полудявам.

# 227
Пинтишпунта - не знам какво да ти кажа...изчакай си закъснението и ако уринен тест не показва, отиди на кръвен Praynig
Джиджи - големи емоции си имала, наистина, съжалявам за всичко...ако ти се занимава - съди ги, аз съм на принципа че трябва да си търсим правата. Разпитай дали имаш законово основание и действай.
Светли - в коя седмица би трябвало да си?

Аз да дам отчет - видях точката Embarassed По време на прегледа прокървих леко, всъщносто ехографът се зацапа, но сега нямам нищо, само леки болки. Утре съм на хиляди изследвания (освенб рутинните, трябва да пусна и няколко специфични). По=спокойна съм сега, само не знам как ще изтрая 3 седмици още - тогава ме вика док, за да чуем сърчице и други работи...
Прегръдки за всички ви, благодаря за палците Hug

Вижте какво изнамерих:
Какво да ядем при сутрешното гадене
Хранене на бременната жена
И пак за храненето по време на бременност

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 22:05 от .:.Stef.:.

# 228
Стеф радвам се за твоята точица Hug

Със сигурност няма да оставя нещата с ЧЕЗ така - аз не платих сумата!! Вкъщи още няма ток - досаждам на една приятелка Wink Утре съм си отделила повече време и ще отида отново и ще потърся някое по-компетентно лице!!! Но, ако нещата се проточат ще се наложи да си платя таксата, а после ще продължа да действам с търсенето на правата си!!

# 229
Пинтишпунта - аз също си направих първия тест на едното предчувствие без да имам дори никакви признаци като прималяване, умора, гадене. Беше около датата когато трябваше да ми дойде цикъла и показа само една черта т. е. отрицателен, а всъщност съм била бременна. Една седмица по-късно вече се видя и втора бледа. Така се е получило с първия, че този хормон който кара втората чертичка да се оцвети се натрупва при различните жени с различна интензивност и ако е в малки количества в началото е възможно да даде този фалшив отрицателен резултат. Дано да е такъв случая и при теб. Съветвам те да изчакаш още ден-два и да си направиш още един тест, най-добре с първата сутрешна урина, където хормонът е най-концентриран.
След това гледай за втора макар и бледа черта, та дори да се появи на 10 -тата минута. Стискам ти палци!

# 230
Здравейте момичета  Hug
Много се чудех дали да се запиша в темата толкова рано. Днес си направих тест и е положителен. Но в крайна сметка каквото е писано това ще стане, така че се престраших Wink При мен е втора бременност, но това не ми пречи да се чувствам ужасно объркана и притеснена. Все си мислех, че втория път паниката няма да ме завладее, но съм се лъгала  Crazy Още не съм си запазила час за преглед, но мисля да го направя чак другата седмица. Дай Боже всичко да е наред. Живот и здраве термина ми е за 26.07.2009. Гледам че .:.Stef.:. е пуснала няколко полезни линка, които вече прочетох, защото много ми се иска този път да кача по малко килограми ( 17 кг. предната бременност).  Rolling Eyes Единствения ми симптом са болките в зърната, много се радвам, че на този етап нямам други неразположения  Praynig Пожелавам на всички една красива и лека бременност   bouquet

# 231
  • USA
Здравейте на всички, smihesorryсъжалявам че се случват такива абсурдни неща в нашата държава,  smile3554но ние не трябва да стоим със скръстени ръце, а да си търсим правата.А относно кървенето,когато ходих на доктор ,той ми каза че имам много малка брадавичка или нещо такова, и заради прегледа ме предупреди че може би ще прокървя, и ако стане така да не се притеснявам.Не прокървих така или иначе ,но може и така да е станало в този случай.Доколкото знам докторите са длъжни да обяснят всичко за което са попитани. вчера сготвих манджа щях да си изповръщам всичко,толкова зле ми беше.Преди това повърнах.Но гаденето не отминава.Момичетата без тези симптоми са просто късметлиики.Това е засега от мен,леко бременеене на всички.  Hug Hug Hug Hug

# 232
Радина, добре дошла при нас Hug
Стискам ти палци да дочакаш 10 дни, за да видите точица - знам, че си много притеснена, но някак трябва да мине това време и се надявам тук да ти е приятно и да се разтоварваш Hug

АЗ уж днес исках да ходя да пускам изследвания, но като станах в 5 и хапнах малко Embarassed Ако ги пусна към 10, ще е ок ли или не е трябвало да ям нищо, дори в 5?

# 233
Добро утро!
 Наде, Радина, добре дошли HugЛека и безпроблемна бременност!

Ех, Джиджи страшни преживявания!Не ги оставяй да им се размине на тея тъпанари!Всеки гледа да те прецака!

Стеф, честита ти точица и много да си я пазиш! HugМисля че не трябва нищо да ядеш!Много си ранобудна!Да не си бременна? Joy Joy Joy

Светли не се притеснявай миличка!Другата седмица всичко ще се види!Сега може би още е рано!

Аз вече нямам никакви неразположения, дано е на хубаво!

# 234
Добро утро!  bouquet

Стеф, изключително много се радвам за Точицата!  Hug Да си я пазиш много! Мисля, че трябва да изчакаш до утре да направиш изследванията!  Peace За някои даже и вода, кафе, чай не трябва да си пил! Ще устискаш! Wink

Nad1_Nad1, Radina, добре дошли!   bouquet Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам! Тук има вече  доста момичета, на които ни е втора бременност и наистина притесненията са същите! Wink

Fortune, радвам се за твоето ембрионче с пулс!  Hug Ти май ще си първенец по термин! Wink

tan, и аз онзи ден си хапнах малко луканка и после чак се замислих, че всъщност е сурово месо!   Embarassed

Celica, стискам палци всичко да е наред с теб!  Съжалявам, че този доктор така те е изплашил! Sad

sanitamm, вярвам, че и при теб всичко ще е наред, както са писали момичетата това зацапване е нормално, все пак следете го!

Emily_, честито ти зрънце, както сама си се изразила! Wink При мен в твоята седмица се видя сърчицето, но както съм казвала и друг път, вероятно е въпрос и на апаратура. Следващия път!

inedica, аз също смятам, че не е проблем използването на вагинален ехограф, разбира се като се внимава!  Peace

svetly_, успокой се само и си мисли за двете чертички! Може да си имала по-късна овулация. Вярвам, че в понеделник ще видите каквото трябва!

djidjito, миличка, земетресения, липса на ток, хайде да са последните екстремни изживявания! Hug И да пуснеш тока, докато си дойде любимият, че все пак наближава, пък свещите отново могат да присъстват. Wink

ПиНтИшПуНтА, чакаме те с положително тестче!  Praynig

dzimbi, разбира се, че на хубаво, все така добре да се чувстваш!!  Hug

На всички, които им е лошо да си мислят само за хубавите моменти, които предстоят!  Heart Eyes

# 235
  • София
Привет и от мен мами, много сте изписали и аз да ви похваля Simple Smile
Наде и Радина  Hug хубава бременност и здрави бебчета  bouquet

Честити сърчица и точици на видялите ги.
Джиджито , екшъна при теб май е пълен.... не ти скучно , как така  ще скучаеш, какво като си бременна  Grinning

Светли, ще се намерите с бебока следващия път.
Пинтишпунта, и ти със следващия пост да имаш вече EFP
Дзимби - блазя ти за липсата на симптоми   Blush Wink
Параскева, ти само с парацетамол ли излекува болното гърло, че мен от вчера ме е погнало.... а този компрес като си го помисля само и  Sick

Хубав ден от мен  bouquet

# 236
Благодаря ви момичета   bouquet

.:.Stef.:.   по добре остави изследванията за утре. Или преди това говори с лаборантката и й кажи, че си хапнала малко.
Сиси ♥♥ доста имам да наваксвам с четенето, но на пръв поглед виждам, че доста ще сме майките с второ детенце.
djidjito в много неприятна ситуация си попаднала, дано нещата се наредят.
svetly_ с първата бременност бях така. Отидох на лекар и нищо не се видя, бях се побъркала от притеснение. Оказа се че съм била с късна овулация. затова този път не бързам да ходя. Знам че е трудно, но имай малко търпение и ще видиш как всичко ще е ок.
dzimbi чудесно е, че нямаш неразположения  Hug
Честито на всички, които са си видели точиците и са чули вече сърчицето  Heart Eyes

Има ли от вас момичета с обица на пъпа? Аз преди няколко години си я сложих и сега ми е много терсене, че трябва да я махна  Confused Дали продават някъде силиконови, знаете ли нещо по въпроса  newsm78

# 237
Много ви благодаря за отговорите, май наистина ще го оставя за утре.
Адски много ми се спи и ми е студено..и въобще, не ми се мъда никъде, днес ще спя славен сън Crazy

Радинка - не мога да ти помогна за обицата, дано някой се включи Grinning

# 238
Здравейте!! Добре дошли на вси4ки нови бременни!! HugДано вси4ко да е наред!
Гале, сму4их голиа актив и пих яко 4ай от лайка с мед и много лимон! Парацетамол не съм пила, нямах температура.....това е!
Целувки!

# 239
Смейте ми се ако искате, но аз вчера пак си направих тест. Слава богу е положителен.
Като не съм видяла още ни сърчице, ни сакче взех да си мисля дали не се превземам със слабите симтоми дето имам?!  newsm78

Говорехте за килцата - много лошо вече съм качила 1,5 кг. И си е само от ядене, знам си аз. Ама като все съм неистово гладна. Не се засищам... Ламя направо. Исках да кача и аз по-малко този път. Предният бяха 15-16 и последните 4 свалих чак когато бебо беше на 7-8 месеца.  Embarassed И то още кърмех, та просто спрях да вечерям. Явно и сега ще трябва да взема мерки. Уф!

Radina, добре дошла и от мен!  Hug
Аз не разбирам, но защо смяташ че трябва да махнеш обицата? Смяташ че ще ти пречи или просто дупката се измества от разтягането?

svetly_, с предишната ми бременност овуто ми беше на 26-тия ден. На снимката от първия преглед док с химикалка нарисува маааалко кръгченце, където очакваше да се появи сак. На следващия преглед след две седмици вече се видя и сърдечната дейност така че спокойно!!!  Peace

Стеф, и аз съм на същото мнение. Дори малкото хапване се отразява на резултатите от изследванията. По-добре ги отложи.

djidjito, големи са гадове тия монополисти!  #2gunfire #Cussing out
И аз съм си патила от нашите ЕОН. След като ни сложиха електромера не ни отчитаха в продължение на 6 месеца. Един ден просто видях залепена бележка на вратата на входа, добре че се заключва, че днес ще ни спрат тока за неплатени сметки. Тичах до касата за да платя близо 700лв на куп, за да не ми спрат тока през ноември с бебе в къщи. И си ти спират тока и ги съди колкото искаш. Докато не излезе решението или не платиш нямаш и ток?!  #2gunfire И до ден днешен ни отчитат когато си искат, а бележки за дължимата сметка никога не съм виждала. Тичам до касата всеки месец за да питам - "този месец имаме ли задължения?"

Общи условия

Активация на акаунт