Очакващи ЮЛИ! Тема №3

• 13 987
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Emily малко ме успокои, че не съм единствената без сутрешни симптоми. За бисквитите си права-вчера в 14ч. при най-интензивното ми гадене изядах цяло пакетче (не беше много голямо) солени бисквити, на картинкат беше нарисуван някакъв кашкавал, но незная как се казваха и значително облекчиха гаденето, мога да кажа, че дори премина за около час, другото което установих, че ми помага са брускети марети и разбира се всячески се опитвам да избягвам миризмите които ми го предизвикват. Това разбира се не е особено възможно, но доколкото мога го правя. Tired
inedica явно и стеб сме в един отбор. Като каза за сърцебиенето, се сетих, че аз пък понякога получавам ужасна аритмия-сърцето ужасно ми прескача и бие много силно, забелязала съм, чесе случва когато съм много ппитеснена и силата и продължителността са в зависимост от силата и продължителността на притеснението. Един такъв случай беше например, когато чаках часът си да видя плодния сак. После преминава, но пак го усещам от време на време.

# 76
  • София
Емили, очаквай продължение на сънищата със свалката , може и секс да има  Joy шегичкаа Joy какво лошо има в тези сънища, а аз сънувам все някви тъпизми от рода на отвличане от извънземни, край на света или починали роднини...друго си е пубертетска свалка, ех... hahaha

днес ни лепят тапетите момичета, напредваме, искам да отида и да спя на матрак в ремонтираното , но не готово жилище...

аз си имам и сутрешни и нощни и целодневни симптоми, за около 1 ч ми няма нищо и пак.....най-тъпото е , че се будя нощем и не мога да заспя по 2 ч. а сутрин едва ставам...ох, ще изтрая още малко Simple Smile

забравх да кажа, че си имам и снимка  baby_neutral предлагам да си ги публикуваме , а? Хубав ден, аз пак съмна работа  bouquet

# 77
Въх, колко много сте изписали Crazy
Добре дошли на новите момичета, виждам че още едни близнаци има Grinning Невероятно е просто..

Фортунката питаше за болките - аз си имам, от време на време ме присвива, имам и боцкане чат пат и от двете страни - но но шпа си го пия сутрин обед и вечер, но по 1, защото все пак не ме боли чак толкова, колкото първите дни. Не се притеснявай Hug

Галенце - благодаря ти за книгите и успех с местенето на работата вкъщи, на Джиджи също благодаря:hug: Джи - искам да те питам какви точно резултати ти излезнаха от имунологичните?

За симптомите - тази вечер се събудих в 3 с гадене...ставам рано, но вечер рано ми се приспива. И честно казано постоянно ми се яде, но нищо не ме блазни Thinking

Ние имаме гости, та днес и утре няма да съм много активна, но ви гушкам  Hug

# 78
  • Zagreb CROATIA
Привет на всички,  Hug на новите момичета - само хубави мисли и емоции.
Аз боря гаденето със солети и едни таблетки за смучене EMIL ,мойто доки ми ги предписа.Съдържание : витавин В6, натриев и калиев цитрат, подсладител.Тя каза, че били мн.ефективни, но при мен един път действат, един път - не. Абе, при всеки е индивидуално.

# 79
galeto123 и аз съм така, всяка вечер се будя и се въртя, а на сутринта едвам ставам. Тази вечер пък голямо ставане за пишкане - сигурно поне 5 пъти съм станала, то сигурно е защото съм изстинала. А за миризмите не знам при вас как е обаче аз като изляза на вън и като усетя миризмата на изгорели газове от колите и ... Sick .

Ох нямам търпение нашия тати да се прибере вече, че да ходим при доки да ни види  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 14:20 от SIRIUS-F

# 80
  • София
galeto123 и аз съм така от всяка вечер се будя и се въртя, а на сутринта едвам ставам. Тази вечер пък голямо ставане за пишкане - сигурно поне 5 пъти съм станала, то сигурно е защото съм изстинала. А за миризмите не знам при вас как е обаче аз като изляза на вън и като усетя миризмата на изгорели газове от колите и ... Sick .

Ох нямам търпение нашия тати да се прибере вече, че да ходим при доки да ни види  Mr. Green
и от газовете ми се гади, вчера ми прилоша в офиса и викам аз излизам на вън на въздух, какво ти - прибрах се обратно то по-лошо стана  Joy къде да се дяна , в някой изолатор ако може  Joy

LOTUS, от коя аптека ги намери, няма ги във всички. Така, като питам има ли мами от надежда  Simple Smile

# 81
Добро утро момичета!

Добре дошли на новите бъдещи мами!Леко и безпроблемно  preggo

Галенце, честита точица и сърчице!Важното е че ти си го видяла!Много да си го пазиш!Гледам днес ти лепят тапетите.Сигурно вече приключваш с ремонта?Пожелавам то го от сърце.
За съжаление и аз днес съм на работа ама нема как!

Фортунка, и мен ме прорязва от време на време, но казват,че е нормално поради уголемяването на матката!

Стеф и аз като теб, апетит имам, но не знам какво ми се яде!Нищо не ме привлича!При мен не е сутришно гадене, а вечерно!

Джиджи,трудно ти е с тези вливания, ама е за хубаво! Вземай днес лаптопа както са ти казали момичетата, че да не скучаеш!Стискам палци всичко да е наред!

Бубаланк, моят пък мъж каза,че няма да се спира до женско! Joy Joy JoyМного му се иска!

Хубав и спокоен уикенд! Hug

# 82
Момичето, искам да ви питам, имате ли понякога такива усещания все едно ви идва. Не е болка, нито прорязване, а нещо като тежест. Нещо ме е подгонило шубето. И сама се вкарвам в някакви филми... и незнам дали от хормоните, ама на моменти много ми се реве, ей така без причина. Сега дори ми е гузно, че си сложих и лентичка.
Ох, исках да напиша нещо по-веселичко, но в момента така се чувствам.

# 83
Tan - мен ме приболява така, но шпа ми помага, ако искаш пий - даже мислих, че всички пият, дори при малък дискомфорт Thinking

# 84
и аз чувствам тежест понякога, но не бих пила но-шпа. Просто сядам, вдигам краката и малко си почивам. Обикновено след това се чувствам по-добре.

# 85
  • Sofia
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите бъдещи майчета!   bouquet
Нямах кога да пиша, защото проблемите явно край нямат. Онзи ден ми се обадиха от яслата на обяд, че малкия е с 39Т, вече трети ден не спада и незнам какво да правим, водихме го вчера при специалист УНГ, сменихме лекарствата, но все още има Т.
Аз нямам кой знае какви симптоми, днес си правих още един тест за по-голяма достоверност.  Simple SmileАз също имам парене, мисля да почна да се наливам с повече течности, защото и през първата бременност имах. Апетит кой знае какъв нямам, даже сега покрай проблемите, може да се каже, че въобще не ми се яде, но много ми се пуши,  Embarassed намалих ги, но не съм ги спряла, за което ме е много много яд, надявам се да стане като при предишната бременност - в един момент да започна да се отвращавам от тях, има ли някой друг който все още не може да ги спре?
Честити ви точици на всички момичета, които вече са ги видели, като гледам ЮЛИ месец май ще е месеца на близнаците.  Simple Smile

# 86
Априлска мама - знаеш ли на мен какво ми помогна за паренето - освен подминаве със хладка вода и сода, пих доста чай от шипка. Снощи ме болеше и единият бъбрек, което ме навеждана мисълта, че май съм се простудила. Но чайчето ме облекчи определено, парене вече нямам.
Целувки на всички, довечера ще мина да ви видя Hug

# 87
  • Zagreb CROATIA
gale , съвсем нов препарат е и може би дистрибуцията му оште куца. Във Варна го има по големите аптеки.

LOTUS, от коя аптека ги намери, няма ги във всички. Така, като питам има ли мами от надежда  Simple Smile
[/quote]

# 88
Sirius i Z.Ivanova радвам се, че се присъединявате в нашия отбор   bouquet  bouquet

Стеф не мога да ти кажа точно какви са ми били резултатите от имунологичните изследвания, защото в клиниката, когато изследванията не са спешни, лаборантите директно изпращат файловете на секретарките на Стаменов и ги прилагат към досието ти. Аз ги пуснах при първия преглед и д-р Стаменов ми каза, че ще ги погледне като станат готови. Когато отидох за втория преглед той направо ми каза, че трябва да ми влеят 40 ампули имуновинин, а аз не поисках да погледна изследванията - толкова се бях развълнувала от чутото сърчице и успокоила от неговите думи, че имам един прекрасен плоден сак, че въобще не се притесних от това вливане и не го попитах какви са резултатите, а и така и така нищо не разбирам Blush

Цветен прашец поласкана съм, че си ме запомнила  smile3525 В книгите пише, че "сутрешното гадене" въобще не е задължително да е сутрешно Simple Smile и незнайно защо е наречено така, а може да се проявява ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩТИЕТО!!! Една приятелка се справяше с проблема с айран със сол- нищо друго не й помагаше. Дано и на някои от вас помогне Wink

Гале аз също съм "за" албумче!! Може би като си направим календар с термините тогава и албумче Wink А ти не се претоварвай много с ремонтите, чееее Naughty  Wink

Дзимби и Бубаланк дано вашите половинки са се постарали да си изпълнят амбициите за момиченце и момченце, иначе пак ще се бременеене smile3503

Априлска мама дано твоето детенце оздравее по-скоро Praynig А относно цигарите не знам какъв съвет да ти дам newsm78, аз лично не съм пушачка.

Sirius и аз пишкам много често, особено вечер - снощи ги броих - ставах 8 пъти #Crazy,така че мила не от настинка, просто си бременна Simple Smile
Вълните - горещи и студени също много често се сменят, понякога направо ми се стича струйка по гърба Laughing Също така и на мен ми се приспива в много нетипични часове, а има и дни, в които се събуждам в пет сутринта много бодра. За настроенията - и при мен се сменят много често, понякога както си стоя и очите ми се пълнят  със сълзи и мога да заплача на мига. Тан това тази ненормална работа е абсолютно нормална JoyБременна му работа Laughing

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 19:30 от djidjito

# 89
Пропунах да ви кажа, че в аптечната мрежа отново могат да се намерят свещичките ЕVA Q, аз от една седмица ги търся, но нямаше внос. Това е за страдащите от запак, когато нннннииииищщщщоооо не помага Wink

Общи условия

Активация на акаунт