Растат в мамини тумбачета ЮНСКИ пеленачета!!! Тема № 5

• 14 345
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Здравейте на всички бъдещи мами.
Най-накрая и аз се престраших да пиша. Малко ме беше страх, защото имах една неуспешна бременност в началото на годината. Надявам се всички да се радваме на здрави бебчета на финала. Моят термин е на 14.06. Аз съм от Бургас.
Чета че всички сте си купили дрехи за бременни. Simple SmileАз все още се побирам в старите дрехи.Но пък и преди да забременея си имах коремче Embarassed Може би е заради това.
Гаденето при мен продължава по цял ден. Особено вечер е много зле.
Хубав ден ви пожелавам.

# 181
  • София
Добро утро мили мами!
Ivi_81, надявам се неразположението ти да отмине съвсем скоро.
Ayas, и аз така съм го замислила,пазаруването на бремелински дрешки преди Коледните празници.За  сега още влизам успешно в старите дрехи.
Франческа,извинявай би ли ми пратила паролката за албумчето.Благодаря предварително!
Хубав и успешен ден от мен момичета.

# 182
  • София
edno_momiche, аз вчера си купих дънките и наистина са много удобни.
Аз си взех и резултатите за токсоплазмозата. Много моля ако някой е запознат да ми каже какво означават. Значи за Igg 4.2отрицателна, това пише на изследването т.е. не съм боледувала от токсоплазмоза(така си мисля де).Това, на което се чудя е резултата от  Igm 0.502, за референтни стойности са посочени(от 0.499 до 0.590). Прочетох  в нашия форум, че до 0.490е отрицателен и от 0.60 е положителен резултата. А граничните стойности се наричат сива зона, в която попада и моя резултат. Някой знае ли какво означава тази сива зона?

# 183
Здравейте и от мен  Hug  bouquet
Гледам, че сте се заговорили за килограмите  Rolling Eyes Хубаво е да пишем от колко сме почнали да качваме, защото когато има "запас", качването на кг. влияе различно.  smile3503 Аз като забременях, бях 53 кг. (при височина - 166 см.), а сега на моя кантар, който е за смяна, съм 54 кг. Иначе видимо си имам коремче  preggo, но все още си влизам в повечето дрешки с разкопчано копченце  Embarassed

Може ли някой, който е доволен от кантара си, да даде съвет, какъв кантар да си взема !?!?!?!?

Лек ден от мен (нас) и много   love001

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 11:20 от baby12

# 184
Относно килцата, хубавото ми телце отива по дяволите, направих един колаж, преди  и сега   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305500&pid=8969043 много добре се вижда разликата в корема Crossing Arms  Стартирах от почти 53 кг при 1.70м височина, вече съм 55кг и се чувствам като прасчо.Надявам се всичко да  е ок до края и веднага след раждането се заемем с упражнения и диети,че няма човек който да не ме казва, че ям като разпрана, ама като ми се яде непрекъснано- днес реших да мина малко по-диетично и съм на прясно мляко с корн флейкс- голяма смешка съм в офиса пред компа с чиния мляко! smile3534

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 11:30 от somebody

# 185
  • София
Момичета, вчера си накупих доста дрехи от Мамма Дона. Не успях да ги снимам, за да ви ги покажа, защото се прибрах късно.
Не знам, дали сте ходили вече, но много ми допадна. Намира се на ул. Цар Самуил 33. Има и официални дрехи. Много по-елегантини и по-изчистени ми се сториха от тези на Рени Стил. Е, и по-скъпи Simple Smile Нуждаех се от по-официални дрехи. Купих си два панталона и две блузи.
За килограмите - качила съм само 2 килограма, но се чувствам като кит. И отдавна имах нужда от спициални панталони, всички ме стягаха още през втория месец Shocked

# 186
  • Germany
Здравейте и от мен.
Аз за съжаление от вчера съм доста болна Sad Гърло, хрема и болки във врата и гърба. Много съм се уплашила как ще се отрази гадния вирус на бебето и от вчера съм и една ревлива... Лекарката ми каза че мога да смуча разни хапченца за гърлото и да пия Фервекс, но на мен от всичко ми се гади и вече не знам от повръщането ли ме боли гърлото или от болестта... На всичкото отгоре малкия има рожден ден в понеделник и как ще празнуваме така не знам. Уф, нажалвах ви се, ама имах нужда да споделя.
Хубав ден на всички!

# 187
somebody с коремчето повече ми харесваш Wink

# 188
edno_momiche  можеш да си купуваш биодомати и краставици на Гимел, те нямат пестициди, но са по-скъпички. Има ги в големите супермаркети. Иначе аз наблягам на ябълките, тиквите и портокалите, че им е сезона. От зеленчуците моркови, червено цвекло са ми ок.

и аз съм качила май някъде към 3-4 кг. Но на мен хормоните ми влияят много, преди като пиех противозачатъчни и бях качила 5-6 кг. Още удържам на старите дрехи, нищо че ми стават само половината.

Moni аз бях болна като теб в 6 седмица, не се притеснявай, толкова ме беше зле, че имах чуството че няма да се оправя, но всичко премина. Не се притеснявай толкова, оптимизма помага на по-бързото излекуване.

Да ви се похваля днес бях на ранния скрининг и си видях хубаво бебчето Simple Smile Simple Smile Доктора освен да замери там каквото трябва ми го показа даже на 4D и снимки ми пусна и от 3D и от 4D. Видях краченца, ръчички, пръстчета, а на 4D цялата главичка - ушички, носле и очички. Беше се обърнало много подходящо, само да го снимат. Казаха ми, че още е много рано да се каже със сигурност, но май вижда момченце.
Много хубаво изживяване беше. Около 15 мин. трая прегледа, мен доста дълго ми се стори. После ми взеха кръв и след една седмица ще имам резултат.

# 189
Здравейте  Grinning
Аз вчера бях на лекар-оказа се,че направлението ми не е за ЖК...само ме прегледа на видеозон.Бебо бил по-малък отколкото трябвало,но слава богу всичко ни е наред-имаме добри пулсове  Heart Eyes Размерите му отговаряли на 9г.с.(сега не знам в  кой месец съм newsm78).
Това,което ме изненада е  ,че лекарката ми каза да си запиша час след нова година за изследвания и всичко.Не е ли късно?
И исках да ви попитам-вие ли си искате снимките от видеозона или ви ги дават,защото аз не си поисках и сега си нямам снимка  Rolling Eyes

Преди да забременея се борех да сваля 5кг-не успях,а сега незнам-преди 2 дни бях 56,днес съм 55,т.е. същите килограми,с които "тръгнах".

Ще помоля варненските мами да споделят при кой лекар ходят и какви са им отзивите.
Благодаря  Simple Smile

# 190
На мен часа ми за ж.к. за изследвания и УЗ е също чак след Нова година. Снимка винаги ми дават. Всъшност с тази снимка трябва да се запишеш на ж.к. - при мен поне така беше.

# 191
Предполагам все намирам неподходящи лекари  newsm78 :
Ще трябва да си искам значи или да си сменя лекаря... отново smile3515

# 192

Може ли някой, който е доволен от кантара си, да даде съвет, какъв кантар да си взема !?!?!?!?

ПРеди месец си взех от Кауфланд един електронен кантар беше на промоция за 30лв, марката е някаква Sapfir, но да ти кажа мери точно, доволна съм от него, още повече, че само на него се меря!! Peace

# 193
Geraldine, няма страшно щом си в референтни граници. При мен беше така:

Токсоплазма IgM - Отрицателен
Токсоплазма IgG IU/ml - 7.2 - (референтни граници : 0 - 8.0)

Моята доки ми каза, че изследванията са ми наред. Както виждаш, също като при теб цифрата се доближава до горната граница, но щом е вътре, значи всичко е наред.

# 194
toni_81 , добре дошла!  bouquet
Включвам те в списъка веднага!
Съжалявам, че сега те виждам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт