Баба Зима наближава, ЮНЧЕ в къщи полудява!

• 11 473
  • 214
  •   1
Отговори
# 165
Svetli кака ви са тия памперси заинтигуваме.Аз и вземам папмперс гащи от по-ефтините 0,35 ст.бройката.Защото на памперс са 0,68ст.бройка  Whistling.Много скъпички ми се виждат.Така ще съм ти благодарна да споделиш каква марка са тия памперси.
Днес пак мина добре на яслата.В понеделник ще я оставя цял ден.Щели да имата дядо Коледа на 17 дек.,предполагам че ще и  е интерсно.Предлагат и календарчета да направим пак и така.Дано се адаптира по-добре.Но определено виждам разлика ,в тая ясла е по спокойна и като я взема.Явно  зависи и от подхода.

# 166
Относно памперсите - В момента сме на Canbebe - турски са и ги купих от Турция на една промоция, излязоха ми 64 бр. 17 лева, като са точно копие на българските Памперс и по тая прична не ги препоръчвам (но ги продават и в БГ). Нарочно казвам българските, защото Памперс България се гаврят с майките, плащаме луди пари са остаряла версия на Памперс, без ластички и тънка лепка, които са страхотно неудобни на децата (поне на моето) и откакто Мира напправи 1 година и 2 месеца не съм дала 1 лев на Памперс - не заслужават  #2gunfire  #Cussing out. От Турция обаче бях купила Хъджийс, които са едни зелени и са с големи фигурки, а не както тук едни бели с малки фигурки. Та тия Хъджийс много повече попиват от българските и съм по доволна, тукашните пропускаха яко.
Обаче сега ми препоръчват Evy Baby били с ластичка и много добре абсорбирали и излизат пакета 64 броя около 22-23 лева. Ще пробвам и ще докладвам.
Пробвала съм ЛИберо няколко пакета - супер са без съмнение, но и на тях им завишиха цените, така че им търся сега заслужил заместител  Crazy
От типа гащички не съм пробвала, но мисля че излизат по-неизгодно  newsm78
Хайде че ви спамосах яко!  ooooh!

# 167
Аз купувам едни памперси 10 броя в жълти пакети с надпис Pipi.Излизат ми 25-26 стотинки бройката.Мисля че са френски,само дето ги пакетират в България.Доволна съм от тях.

# 168
jujata, а тези памперси които си вземала от Турция на Хъджис имат ли някаква разлика от вън с тези които са в БГ.
А гащичките на Либеро са супер , макар че излизат по- скъпи от другите гащи-памперси. Но в крайна сметка е важно и на детето да му е удобно Peace
И вече се съмнявам се ще намеря заместител на Либеро.  Rolling Eyes

# 169
  • Варна
Ние сме на Еви бейби от доста време насам и съм супер доволна. Пакетът струва 21,70 за 60 и няколко броя. Кан бебе съм ползвала с Вики и бях доволна, но то беше преди сто години  Mr. Green.

# 170
Здравейте, момичета, вписвам набързо.
Ние сме добре, децата са здрави и палави.
Памперси ползвам евтини, ще им се невиди и дрисливите истории, няма ли да се научи да си казва вече?  Close
Поне напредъкът е, че си казва СЛЕД като се изака в памперса - почва да го дърпа и да вика "а-а, а-а".
Друг напредък - опитва се да яде сам (с лъжица и вилица. Иска и нож да ползва, ама тука си има спорове с мен), къде успешно, къде - не. Понеже нямам време да бърша пода в кухнята всеки ден, познайте в какво състояние е в края на седмицата  Sick, но великите неща се постигат само с опити.  Laughing
С говоренето още сме наникъде- бърбори много на Максимовски.  Rolling Eyes
Това от мен, телеграфно, но съдържателно.  Mr. Green
Ако има болни - да оздравяват. Ако има злояди - да прояждат!  Heart Eyes  Hug

# 171
  • София
Здравейте малки и големи  bouquet!

За мен безпорен фаворит при памперсите са Хъджис Peace- ластика на кръстчето ги прави супер удобни, а и попиват много. Случвало се е Алекс да изкара с един памперс повече от 8 часа  Mr. Green без той да пропусне. Но наистина трябва да се внимава какви се купуват, защото съм попадала и на ментета Stop- лесно се разпознават, защото опаковките им са синьо-зелени и са с произход Турция, а оригиналните са в синьо-жълти опаковки и на тях си пише, че са произведени в UK. Когато Алекс беше бебе за известен период ползвах Либеро и бях много доволна от тях, но ми бяха малко дебелички и така пробвах с Хъджис и след това не съм и помисляла да ги сменям. Един-два пъти ми се налагало да си купувам на бройка и съм вземала на Памперс и изобщо, ама изобщо не ми харесаха. Докато бяхме на Хисаря пък купих Еви бейби и те също много ми харесаха - същите са като Хъджиса, а доколкото разбрах от продавачката даже са с крем /миришат наистина хубаво/. Тук обаче никъде не съм ги виждала.

За гледането на ТВ - за сега Алекс не проявава особен интерес, ама и ние не сме много по гледането де - телевизора се пуска главно вечер. Иначе свалих доста от филмчетата на Baby Einstein  и малкия уж се заглежда, ама повече от 10-15 минути не може да стои на едно място и да гледа.

Маслинка, радвам се че Ивка добре се адаптира в новата ясла. Казват, че интуицията не лъже, а пък майчината е много силна, така че сигурно всичко ще е наред и няма да имате повече проблеми.
Светли, моите съболезнования Hug.

Днес, на сутрешната разходка, се засякохме с Гери и Ели - отдавна не се бяхме виждали и ми стана много драго. Ето ги и двата пампаяка: 1, 2, 3.

Слънчев следобед ви пожелавам Hug!

# 172
  • Варна
Ето етикета на памперсите и един от тях:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9126232
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9126231

Памперс-гащи спрях да ползвам, че с тези навлечени дрехи са ми по-трудни за преобуване.

# 173
  • Пловдив
Привет от нас  Hug Ние сме при мама в Пловдив и ще останем до неделя. Тук поне успявам от време на време да изляза без Вики. Оставям я на мама и беш да ме няма  Whistling Децата играят, ходим на разходки и така. Днес успях да скокна и до службата за малко да си видя колегите  Hug Heart Eyes
Светли съболезнования мила.
Вики е с памперси на "Памперс" от самото начало, не съм ги сменяла  Peace
Вики и тя се заглежда по детските филмчета по тв, но гледам да не свиква още от сега  Sick Гледаме Айнщайн за сега  Peace
С гърнето сме на "Вие". Правих няколко опити преди време, бяха неуспешни и от тогава не съм Thinking малко да порасне още и пак ще пробваме да се учим Peace
maslinka Дано Ивка с чувства по-добре в новата ясла и с новите деца и госпожи  Praynig Да я нацелуваш  Heart Eyes
Алекс и Ели са големи сладули  Hug
Ставам, че тримата са на спалнята и сестра ми не може да ги оправи  #Crazy Crazy

# 174
Здравейте, момичета!
Не съм писала отдавна, но този път не съм и чела  Embarassed Обещавам при първа възможност да наваксам.
Светли, съболезнования  Hug Баба ми почина в събота, разбирам как се чувстваш... Много я обичах  Cry
Децата иначе са добре. И на работа се адаптирах вече. Много неща искам да ви разкажа, но първо ще се опитам да наваксам с четенето. Много ми липсвате всички. Нагушкайте и нацелувайте сладките юнчета  Heart Eyes

# 175
Привет и от нас Hug
Йоана вече си хапва сама,проявява голям интерес към нови вкусове,иска от всичко да опита.Вечер внимаваме с татко й какво хапваме,че като види храна и първа се намества да опитва.Онзи ден й дадох варени кестени ,не можах да определя дали са от групата на ядките,но така или иначе тук много се ядат и е трудно да я опазя.Много й харесаха.Порових се в нета,оказа се,че са много богати на витамини и желязо,поне не яде изкуствени храни Heart Eyes
С гърнето нямаме проблем,но не си казва,ако я сложа сутрин след млякото,си ходи,но не й пречи да си върши работата в памперса LaughingПолзваме Pampers от началото,не съм сменяла.Лятото й слагах памперс гащички,но ми се сториха по трудни за смяна и се върнахме на обикновенните Wink
Йоана се заглежда по детски филмчета,но не много,най-обича детските клипчета с музика,особено на Хипо и Дог,обожава ги,върти дупето с тях  Laughing
Вчера й взех пластелин,интересно й е,но й е трудно още сама,все ми носи аз да й правя фигурки.Същата работа е и с пъзелите,уж лесни,един дървен със животни има,но не умее да ги улучи на мястото им,пак аз играя.Добре,че не е умряло детето в мен  Party Най-обича книжки,имитира ситуации и гримаси,абе занимаваме се.И тук с една линейка кола се бутаме Laughing,постоянно експериментирам и й купувам нещо нова,току виж се заиграла сама,но още не съм намерила подходящата занимавка.Надеждата ми е сега през празниците Wink
И тук дойде зимата,стана доста студено
Моите съболезнования на всички загубили близък човек.Това е кръговрата на живота,мъчно е,тежко,но трябва да сме силни Praynig

# 176
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте и от нас с Никола.  Hug
И ние се изгубихме тези дни, но то е, защото не ме оставя малкия пред ПС-то, все той да е там и да гледа Бейби Айнщайн. Асето ми прати някоя серийка, ма само тази за фермата признава, другите не ще да ги види.
Светли, Йойя - съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
Аничка и Маслинка, дано  нещата продължат и занапред така в яслата - успех   Peace
Момичета, аз мнного дълго време ползвах Еви бейби, но от както им махнаха ластичната лепенка  - спрях. Иначе са чиста имитация на Хъджиса, и да наистина са с крем. Момчето в магазина, от който купувам памперси ми предложи други и от 1-2 ползвам тях, че са и по-тънки. От Памперс се изрина още първите дни и взехме Кан бебе, с които изкарахме първите 3-4 месеца, докато открия Еви-то.
Никола не спира по цял ден да бърбори и да вършее из къщи. Баща му всеки ден му носи нова играчка, но нищо не може да го заинтригува. Засега спасяваме положението с филмчето и и с една магнитна дъска за рисуване. Другата му слабост са всякакъв род шишета, туби, флакони и кутии от кремове. Вчера в един магазин изпадна в екстаз напрово на щанда с препарати. Продавачката щеше да умре от смях. rotfImbo
Ми, до скоро от нас   love001

# 177
Hug Hug Привет на цялата дружина  newsm51
дано не сте ни забравили  Embarassed , че малко се бяхме позагубили  Embarassed Embarassed
Четях само като имах свободни минутки , но сега ще влизам в крак - обещавам  Mr. Green
Добре сме с малката тя много е пораснала и ще ви разказвам , ама да наваксам с четенето малко , че да не се излагаме пред чужденците  Mr. Green
Всички да сте здрави и щастливи
Светли, Йойя - съболезнования      Flowers Rose
до скоро от мен и торнадцето Рая   girluu

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 00:13 от elfy

# 178
Светли,Уоуа,съжалявам за загубата  Cry

# 179
Здравейте момичета!Да ви се похваля утре ни е първия ден на ясла,и сърцето ми се е свило от притеснение,дали на малкия ще му хареса.Надявам се да не плаче много.Аз няма да мога да го заведа ,защото съм на работа от 7,и то всеки ден.Утре ще го води татко му и майка ми,моля се да е спокоен.Утре ще ви пиша как е минало,като се прибера от работа.Лека вечер,и извинявайте че ви занимавам с моите проблеми.До утре.Чао

Общи условия

Активация на акаунт