Баба Зима наближава, ЮНЧЕ в къщи полудява!

• 11 465
  • 214
  •   1
Отговори
# 210
Ето, че забравих да благодаря на Лъвичката и затова специално потърсих този емотикон  smile3538

Като започнах поне да откарам до 2.30  Joy
Да ви кажа доволна съм засега от живота в къщата. Остава ми в най-скоро време да намеря педиатър за децата в Банкя, че да имам и по-наблизо, ако недай си Боже се наложи нещо и да взема да запиша най-после Еми на детска градина  Embarassed Харесала съм една частна, но може и за пролетта да оставя най-накрая. Тони ще си го гледам до края на всяко възможно майчинство  Laughing , нали поработих и ми мина мерака, та не бързам особено за нова работа  Stop

# 211

Днес кафето е от мен!!

# 212
  • Пловдив
Добро утро дами! Краси благодаря за кафенцето!
Днес е Св. Варвара!  Ето и едно цитатче  Peace
Цитат
На 4 декември в България се отбелязва празникът на Великомъченица Варвара. Тази светица е закрилница на децата от различни болести и най-вече от едрата шарка. Но празникът е не само за децата, но и за животните. За този ден се приготвят пресни питки, които се намазват с мед. По стара българска традиция домакинята излиза на пътя и раздава питките на минувачите......
И за това аз днес ще запрятам ръкави и ще направя една питка. Ако се получи ще ви почерпя виртуално от нея за здравето на сладките ни юнчета  Hug Peace

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:16 от asq*

# 213
Добро утро много благодаря за кафенцето Краси  Wink.Асе браво на теб за желанието и уменията мен хич ме няма в готвенето не ми е на сърце,и после да почерпиш   chef.Кики радвам се за новата ви къща,мечта ми е да живея в къща с голям двор,цветя и дръвчета пък може и басейн  Crazy май се поувлякох.Ди и Симона като има някоя нова играчка млъква и не иска дума да обели толкова е съсредоточена,не им се връзвай  Simple Smile.Днес сме на консултация ще слагаме ваксината да видим как ще й понесе,айде лек ден момичета  Hug.

# 214
има нова тема  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт