Светли, моите съболезнования.
Петя Б, радвам се, че на Мики му харесва яслата. Тая докторка, що не си гледа работата. Дано сега да е от зъбите неразположението.
Лионес, добре че само с температура сте се разминали с този вирус. А на Любослав, да му зараства бързо белегът.
Мерси много за информацията за памперсите. И аз съм се разтърсила на някакви по-евтини. Днес купих един голям пакет на Еви Бейби да пробваме. То ние се изривахме по едно време от всички наред, но засега има затишие. Като ги свършим ще пробвам тези на Била.
А днес една леличка как ме ядоса. Видя пакета с памперсите и - ти няма ли да го отказваш вече...Аз и казвам - той от 6-месечен е на гърне, обаче като пикае през 15 мин. И тя - ама как тъй през 15 мин. И аз - ами тъй, не мога да му смогна. И тя, и аз 2 момчета съм имала и не са били така. Аз - да, ама моят е така, опитай ти да го свариш на 15 мин. И тя - ами ти като ходиш при твоята лекарка, питай я така, между другото, може да има нещо..
. Абе нито си ми в къщата, нито знаеш какви трагедии се разиграват и как реве това дете по 2 часа преди всяко спане и спи по 10 мин. Нито нощем стоиш при него. Тъпа работа.Хайде, че ви досадих много.
Приятен ви ден и от нас
надявам се да не сте ни забравили,че не съм писала цяло лято
.
Дано не пратят половинката ти да пази корабите, че страшничко ми звучи.
,на зъболекар и аз трябва да ходя ама пусти страх
.Дано на Ели да й минат сърбежите че са гадна работа,на Симона и минаха и аз не знам от какво надявам се повече никога да не й излизат.Ели е станала голяма сладурана пу-пу много ми се струва пораснала,моето зверче все си е една и съща цяло лято не е мръднала на килограми няма 9 кг.още но пък иначе няма спирка пълна е с енергия.Шоши честита ти рожденничка да ти е жива и здрава
.Ели браво на малкия че се справя добре с яслата,като си помисля че трябва да пускам и аз госпожицата и сърцето ми се къса.Айде чао за сега лека вечер на всички.
Обаче да "успокоя" всички с годините по-зле става.Като станат на по 10-11 год. и се съберат да празнуват тогава трябва да се наеме и външна охрана,чиято функция е да опази ,както "разрушителите"(празнуващите) живи и здрави,така и къщата, в която се намират,нооооо имате много време до тогава!!!
"Има но еми"-имало едно време...."дедеее" (откъс от "Дядо вади ряпа"

.
Как е Ели помагат ли капките?