Баба Зима наближава, ЮНЧЕ в къщи полудява!

• 11 483
  • 214
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,

Светли, моите съболезнования.

Петя Б, радвам се, че на Мики му харесва яслата. Тая докторка, що не си гледа работата. Дано сега да е от зъбите неразположението.
Лионес, добре че само с температура сте се разминали с този вирус. А на Любослав, да му зараства бързо белегът.
Мерси много за информацията за памперсите. И аз съм се разтърсила на някакви по-евтини. Днес купих един голям пакет на Еви Бейби да пробваме. То ние се изривахме по едно време от всички наред, но засега има затишие. Като ги свършим ще пробвам тези на Била.
А днес една леличка как ме ядоса. Видя пакета с памперсите и - ти няма ли да го отказваш вече...Аз и казвам - той от 6-месечен е на гърне, обаче като пикае през 15 мин. И тя - ама как тъй през 15 мин. И аз - ами тъй, не мога да му смогна. И тя, и аз 2 момчета съм имала и не са били така. Аз - да, ама моят е така, опитай ти да го свариш на 15 мин. И тя - ами ти като ходиш при твоята лекарка, питай я така, между другото, може да има нещо.. Rolling Eyes Ей, побеснях. Ей така, като вземат да се бъркат. Свекърът, като беше Вальо на 6 месеца, и ни идват на гости със свекървата и той - ама Валери още ли е с биберон Thinking. Абе нито си ми в къщата, нито знаеш какви трагедии се разиграват и как реве това дете по 2 часа преди всяко спане и спи по 10 мин. Нито нощем стоиш при него. Тъпа работа.
Хайде, че ви досадих много.
Приятен ви ден и от нас

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 15:51 от sachun

# 196
Здравейте!Включвам се за да ви кажа че вчера и днес,малкия е бил спокоен в яслата.Изобщо не е плакъл,малко е хапвал,но в началото ще е така.От утре ще пробваме да спи там,и ще видиме дали ще стане и номера със спането,че е свикнал като заспива някой да го тупа по дупето.Доволна съм от него за сега.Щом не плаче,според мен бързо ще свикне със нещата в яслата.Отивам да готвя че нямам нищо за вечеря.Чао за сега.

# 197
Добро утро милички  Hug надявам се да не сте ни забравили,че не съм писала цяло лято  Embarassed.Отивам да ви прочитам и се надявам че като сме си повече в къщи ще имам време се разписвам и аз  Simple Smile.

# 198
Привет,
мерси за поздравленията за Диана. Лудницата мина добре, в смисъл на Диана й хареса и иска пак. Днес ще почиваме, утре ще празнуваме отново, този път с българските й приятели.
Торта принцеса
Торта "Не се сърди човече"
Ред е на свещите
Луди танци

# 199
  • София
Здравейте, момичета!
Сутрешната ни разходка днес беше много кратка (1ч.) и много ме е яд. Тъкмо се беше заиграла и заваля дъжд, а сега докато спи е грейнало слънце. Дано поне довечера  не вали, защото ми се иска да излезем преди да отида на зъболекар. Не съм се похвалила, че ходих и се оказа, че положението не е трагично както си мислех.

Шоши
, честит рожден ден на Диди (на патерица)! Да ви е жива и здрава, да расте много щастлива и умна. Снимките са много готини и супер, че рожденичката е доволна от празника.
Чоко, радвам се да те "видя". Simple Smile Пиши по-често.
Ели, дано нямате проблем със спането в яслата.
sachun, не се впрягай на дразнителите. Ако можеш се опитай да "пускаш" казаното покрай ушите си.
Асе, честити ботушки! Да си ги носиш със здраве.
Гале, радвам се, че момчетата вече са добре. Браво на Любанко, че се справя с поставянето на различните фигурки, където трябва.
Анту, супер, че децата са си при теб.  Heart Eyes Дано не пратят половинката ти да пази корабите, че страшничко ми звучи.
Маслинке, не е толкова страшно. Появяват се екземи, които са сърбящи и тормозят Ели.
Ди, браво за покупките, да си ги ползвате със здраве. Ами не мога да определя от какво се провокират екземите, може едва ли не от всичко да се появят.  Confused

# 200
Здравейте,
Шоши, много хубав празник!!! Снимките са чудесни. Да ти е жива и здрава госпожицата!
Гери80, това, че положението със зъбите не е трагично е добра новина.
Чоко, добре дошла отново.
Ели оk2, радвам се, че нещата с яслата вървят на добре. Дано и спането мине както трябва.

# 201
  • Пловдив
Красиии, виждам те  Hug драсни някой ред ... как сте

# 202
Ехо ето ме пак,Гери слушам и изпълнявам  Wink,на зъболекар и аз трябва да ходя ама пусти страх  Crazy.Дано на Ели да й минат сърбежите че са гадна работа,на Симона и минаха и аз не знам от какво надявам се повече никога да не й излизат.Ели е станала голяма сладурана пу-пу много ми се струва пораснала,моето зверче все си е една и съща цяло лято не е мръднала на килограми няма 9 кг.още но пък иначе няма спирка пълна е с енергия.Шоши честита ти рожденничка да ти е жива и здрава  Heart Eyes,като ти видях снимките се сетих че не съм си украсила елхата,и веднага я изкарах и със Симона я украсихме голяма радост с тая елха,и моето мъжле снощи имаше рожден ден да ми е жив и здрав и той.Асе готини ботушки  Flutter.Ели браво на малкия че се справя добре с яслата,като си помисля че трябва да пускам и аз госпожицата и сърцето ми се къса.Айде чао за сега лека вечер на всички.

# 203
Здравейте момичета!!!

Бях за седмица в Германия и по-точно в Берлин,после за малко да се върнем през Братислава и да пием по кафе с Босилечето,но минахме през Виена да вземем на Хриси багажа от миналата година.

Кики,много се радвам за новата къща!!Надявам се да сте много щастливи там!!
Шоши,ЧРД на Диди (малко със закъснение)!! А на теб честито оцеляване след детския купон   ura Обаче да "успокоя" всички с годините по-зле става.Като станат на по 10-11 год. и се съберат да празнуват тогава трябва да се наеме и външна охрана,чиято функция е да опази ,както "разрушителите"(празнуващите) живи и здрави,така и къщата, в която се намират,нооооо имате много време до тогава!!!

Асе,честит телефон и ботуши и на мен не се отварят докрай снимките,но се вижда,че са хубави!
Лионес,браво на Любанко за уменията.Нашия като , че ли няма такова търпение да се занимава с това.С думите обаче напредваме   umnikuu "Има но еми"-имало едно време...."дедеее" (откъс от "Дядо вади ряпа"   hahaha

Анту,не се връзвай толкова.Слухове в армията колкото искаш и никога не си сигурен за какво иде реч!Пък и ти си се доказала като мъжко момиче!

Да ви кажа, добре,че господ е изобретил рекламите та мога да отида до тоалетна сама без да се притеснявам,че ще тръгне по стълбите или ще се пльосне от някой диван в малката масичка..... baby_neutral

Жениник,много са порастнали сладурите!!!

# 204
Бях за седмица в Германия и по-точно в Берлин,после за малко да се върнем през Братислава и да пием по кафе с Босилечето,но минахме през Виена да вземем на Хриси багажа от миналата година.
Eх, колко жалко! Много щях да се радвам!  Hug Следващият път да дойдете Wink

ШоШи,  и от мен ЧРД на Дияна със закъснение! Да ти е жива и здрава и все така усмихната!  Heart Eyes

Гери, има ли възможност екземите да се появяват в следствие на опредлена храна? Може би е хубаво да следиш и това... не знам...  Thinking Стискам палци да се махат тия екземи!  Naughty

# 205
  • София
Краси,  Grinning Hug Браво за  екскурзията и, че сте взели багажа.
Чоко, а ходи на зъболекар, че колкото повече отлагаш толкова по-лошо става. Щом е здрава и жизнена, кт. не са от значение.
Момичета, пуснете по една снимка на малчовците, да подновя колажа.  Grinning Пък и ва видим колко са пораснали.  Wink
Босилече, да възможно е, но е трудно да се хване.  Благодаря ти.

# 206
Днес малкия не спа в яслата,защото сестрата е казала,още 1-2 дни да го взимаме на обяд,нищо че не плачел.Но ще гледам в петък ако оредя да отида по късно на работа да го заведа аз и да говоря да остане вече да спи,че до сега не съм го водила,нито прибирала защото съм на работа от 7 до 14 ч.Баща му го води и прабабата го прибира на обяд.Хубавото е че сестрите казват че си играе и хич не се сеща за нас.Тази сутрин е плакал малко,защото искал да вкара и татко си вътре при децата.Но след 5 мин забравил че е плакъл.Но там не казва за разлика от вкъщи когато му се пишка и ака,или казва тихо и те не го чуват.Олях се със писането,сори.Чао

# 207
  • Варна
Здрасти, мацки!

Ние сме ок - аз си ходя на работа, а Елчоне на ясла. Да чукна на дърво, вече няма проблеми. Дано само не се разболява често. С говоренето е до никъде. Когато и задам въпрос, който дори да не изисква отговор тя казва "нйъ" (дори не мога да напише съответната сричка с букви  Laughing). Това означава и "да" и "не".
Шоши, честита ти рожденичка на патерици! Да ви е жива и здрава, много да ви радва и да бъде най-добрата сестричка. Личи по снимките, че сте се забавлявали  Mr. Green.
Гери, много са неприятни тези кожни "истории". Дано помогнат капките  Peace.
Асе, страхотни ботушки  Peace.
*АнАн*, тъкмо свикна с новия ти ник и ти го сменяш  Mr. Green.

Айде, че дребната не ме оставя. Кара ме да и соча разни животни по една книжка.

# 208
Здрасти!Мъжете са приспани и аз съм тук WinkПри нас нищо ново,украсихме елхата и започнахме приготовленията за празниците.От известно време много търси бибата и то не толкова да спи с нея ами да му е в устата. ConfusedКато му кажа да я остави в кошарата или да ми я даде оставя я,но след 10 мин пак си я взима.Ох,как ще я отказваме...за приказките,когато е на кеф.Ето вчера идваха моите родители и му донесоха две колички,като млъкна това дете сричка не каза.Като си тръгнаха и взе да мамосва и бабосва,сега пак ще ми мрънкат че не говори Confused
Шоши,честита рожденичка на патерици!  bouquet
Аничкасамо така с яслата и никакви болести!
Гериизпълнявам веднага photoКак е Ели помагат ли капките?
Хайде лека вечер на всички!

# 209
Краси, благодаря за пожеланието  Hug И аз ви желая винаги да сте щастливо семейство  Grinning

Специални поздрави и за малката принцеса Диана  bouquet  Heart Eyes Нека расте много здрава, весела, щастлива, умна и с късмет!!!!  bowuu

Съжалявам, че не мога да пиша на всички, но така бързо минавам по съобщенията ви, че не мога да си синтезирам мисълта после и да напиша всичко, за което съм помислила като се има предвид, че нещо хич не разполагам с време. Ами само да кажа, че в момента е 2.15 ч... Crazy
За тези, които сложихте реваксинацията с Пентаксима - имаха ли децата реакция? Тони милия вдигна малко температура и ръчичката му се зачерви доста около убождането, но иначе не беше кисел. Спомням си, че и с Еми беше горе-долу така. При вас как мина?

Общи условия

Активация на акаунт