Новите ви книги - 2 част

• 66 994
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 600
  • Berlin
ох, къде са отзивите ви за "18% сиво", знам, че се обсъждаше в някоя от темите. много й се чудя, засега по-скоро негативни мнения прочетох в интернет, и то основни заради вулгарния език.. а аз лично не обичам особено много подобни неща.

# 601
ох, къде са отзивите ви за "18% сиво", знам, че се обсъждаше в някоя от темите. много й се чудя, засега по-скоро негативни мнения прочетох в интернет, и то основни заради вулгарния език.. а аз лично не обичам особено много подобни неща.

Хм, вулгарен език! Доста ме изненада! Не съм забелязала вулгарен език, може и да е имало, но в рамките на приличието. Ако това те спира, то явно си била подведена. Книгата е задължителна!

# 602
  • Berlin
честно казано, да. Simple Smile в мненията това беше основната критика - вулгарен език.

# 603
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Ей това по препоръка на една приятелка си го купих...Вчера я започнах...май е обещаваща! Laughing

# 604
  • София
Ще чакаме отзиви.  Wink

# 605
  • София
Книгата е много добра!!! Прочетох я на един дъх. Задължителна е, наистина.

# 606
  • ул. "Мечтание"
"18% сиво" определено си струва! На мен много ми хареса.

Подхванах "Майките" на Теодора Димова. Странна ми е, но за сега съм доволна.

# 607
  • София
Zolla, ще чакам отзиви за Дъглас Адамс.
В момента съм на "Ловецът на хвърчила", след нея ме чакат и "Слънцата".
И сигурно след това ще ми трябва малко отдих с нещо забавно.

# 608
Дъглас Адамс, разбира се, е страхотен! Радвам се, че има ново издание. Малко е особен, не би допаднал на всеки. Мъдростта и чуството за хумор на този човек просто ме сразяват Simple Smile

# 609
Здравейте и от мен.Вчера си купих "Краят на кръга",мисля че ще ми хареса.Много добри коментари има за нея

# 610

Хм, вулгарен език! Доста ме изненада! Не съм забелязала вулгарен език, може и да е имало, но в рамките на приличието. Ако това те спира, то явно си била подведена. Книгата е задължителна!

В качеството си на каква я определяш като задължителна?
Мен вулгарният език изобщо не ме притеснява, а и не ми е направило впечатление да изобилства. За мен книгата е скучна, изказът е плосък и безинтересен. Това е моето лично възприятие, не ангажирам никого с него.

# 611
На мен също не ми хареса. Не ме докосна никак, беше мнооого далеч от мен.

# 612
  • Countryside
Не ми се рови в темата, някой ще може ли да ме светне за трилогията на Свобода Бъчварова "По особено мъчителен начин". За какво става дума? Нещо като "Хрониките..." на Ст. Цанев ли е?

# 613
Амии...хм...автобиографична, но има много история също. Да речем сродна.
На мен не ми допадна- писано е отдалеч за наши неща. А г-жа Бъчварова почти не е българка вече...затова.

# 614
  • София
Лу, благодаря за информацията за Монталбан!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт