Новите ви книги - 2 част

• 66 641
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 690
Новата ми книга е "Не пуша вече" на Алън Кар.Препоръчвам я на всички, които искат вече да не пушат,както и на тези, които никога не са пушили,но искат да помогнат на близките си пушачи.Прочетох я за няколко часа,изключително приятна и интересна книга.

А спря ли да пушиш?

# 691
  • Пазарджик/Лондон
Новата ми книга е "Не пуша вече" на Алън Кар.Препоръчвам я на всички, които искат вече да не пушат,както и на тези, които никога не са пушили,но искат да помогнат на близките си пушачи.Прочетох я за няколко часа,изключително приятна и интересна книга.

А спря ли да пушиш?

За krem84 не знам, но аз спрях, разбира се бях много мотивирана, но мисля, че и книгата ми помогна.

# 692
Да спрях ги.И наистина ми помогна тази книга.

# 693
Снощи свърших книгата Харем и искам да споделя с вас че на мен лично много ми хареса  Peace

# 694
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
  Дъглас Адамс  http://i.helikon.bg/129710z.jpg  Препоръчвам я с две ръце..прочетох я ,страхотна книга типично в стила на автора Simple Smile ..тази е просто върха.... Simple Smile Страхотна фантазия има тоя човек!

# 695
Исках да прочета първо книгата- The Reader , преди да гледам филма.
Мнението ми е доста противоречиво, вероятно очаквах повече.Някой да я чел?
Любопитно ми е какво мислите.Върнах доста страници назад,
но не видях да е коментирана...извинявам се, ако вече е...

Днес от сутринта й се каня, но сега ще я почвам за приспиване.....не съм гледала филма Sunglasses
ще сподеря опсле, обещавам Peace

# 696
Момичета,само више може да ми помогнете.Искам да си купя книгата "Да убиеш присмехулник",моля ви помогнете!От къде?
поръчах я,благодаря

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 12:41 от stefani6

# 697
# 698
  • Кацнала на едно дърво.
"Светът е пълен с чудеса" на Тони Парсънс. Хубава книга  (ще си потърся и "Мъжът, момчето").
Препоръчвам я, сигурна съм, че ще ви хареса.

# 699
  • Варна
Василисе, "Мъжът, момчето" даже е по-хубава.

# 700
  • Кацнала на едно дърво.
Василисе, "Мъжът, момчето" даже е по-хубава.
Уха, потрих алчно ръчици.  Laughing
 Hug

# 701
  • Варна
Забравих - има и "Мъжът, жената".

# 702
Приключих с "Моята измислена страна" на Алиенде. Хареса ми, при такъв богат речник и интересен начин ан изразяване, няма как да не ми хареса.
Сега започнах "Панаир на суетата", а междувременно се снабдих с "Дона Флор и ...." (мързи ме да видя точно продължението) на Жоржи Амаду.

# 703
Не ми е нова книжката, ама не устоявам на изкушението да ви я препоръчам, така и така имате време, пък сигурно и помрънквате от време на време:  Mr. Green

# 704
И аз се сдобих с тази

Много съм доволна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт