Новите ви книги - 2 част

• 66 666
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 630
Амидала, мисля, че да. Написана е забавно, но има и доста поука в нея, Без, обаче, поуката да е натрапчива. Засегнати са доста проблеми от тийн ежедневието-и за диетите, и за приятелките, и за ранния секс, и за "модите", и .....за проблемите между собствените ти родители. Щом аз успях да се върна в моите тийн години.......

Мисля, че ще и допадне. Ако искаш-пиши ми ЛС.  bouquet

# 631
Аз пък вчера прочетох книгата на Юлка-Тина и половина. Леко и забавно, но , въпреки хепиенда, накрая ми беше някак тъжно. Щото това не е единичен случай, а даже в реалността нещата се развиват и много по-драстично.

Пъзелче, на моята тийн-ка дали ще й хареса, че съм я заплюла да й я купя  Grinning

Между другото искам да питам, дали някой знае кога ще издадат на български "Ангели и демони" на Дан Браун?
Че нали май месец излиза филма, а аз предпочитам първо да прочета книгата.

Мисля че Ангели и демони е подзаглавието на "Шестото клеймо". В момента карам на спомени, ама съм 99 % сигурна. Аз имам първото и издание, но сега е в една позната и не мога да проверя Simple Smile

# 632
  • София

Не успях да я разгледам, но съм любопитна.
Интерес имам, дали тя е интересна, исках да попитам?

# 633
  • София
Мисля че Ангели и демони е подзаглавието на "Шестото клеймо". В момента карам на спомени, ама съм 99 % сигурна. Аз имам първото и издание, но сега е в една позната и не мога да проверя Simple Smile

О, да, сега го видях, значи съм я чела, мерси    bouquet
А коя е тогава новата му книга, продължението на Шифъра?

# 634
Няма такава на български език.
Хронологията е следната: Метеоритът, Цифрова крепост, Шестото клеймо и Шифърът на Леонардо.
Дочетох Сири Хуствет- този път не ми хареса.
Отнасям се безбрежно и носталгично с Ема http://www.book.store.bg/c/p-p/c-3/id-1193/ema-dzhejn-ostin-jane-austen-.html Изненади не се очакват, както и разочарования. Зная прекрасно какво ще чета.

# 635
# 636
Лу сподели после отзиви за Болейн,защото я гледах в една книжарница ,но нямах възможност дори да я разгледам.

# 637
  • Belgium
Лу сподели после отзиви за Болейн,защото я гледах в една книжарница ,но нямах възможност дори да я разгледам.

Разбира се, но ще е след известно верме, че съм наредила 2-3 книги за четене преди нея  Wink

# 638
  Заради 13-годишната си дъщеря/ужасно настояваше!/, днес купих - "ЗДРАЧ" и направо потънах в нея...Ако някой преди време ми беше казал,че ще чета книга за вампири и невъзможната им любов,щях доста да се посмея!Но е факт - чета,размишлявам... и не мога да спра!

# 639
  • София

Страхотна!

# 640
И аз за "Здрач" да кажа - също ме учуди че потънах в тази книга и я изчетох на един дъх. А моят мъж ми се смее, че книгата е номер едно в класацията за детска литература. Какво пък, аз не съм пораснала още....
Относно Сири Хусвет и "Мъките на един американец" - и аз я мъча сега, не съм очарована....не съм чела от нея друго преди, но май няма и да прочета...А когато я почвах се двоумях между нея и "Мастиленият лабиринт", но избрах първо Хусвет...пък да видим

# 641
Не знам дали е представяна преди но:

горещо препоръчвам това. Животи описвани в страничка и половина. Кратко, но силно. Сентенциозно, но и изчерпателно. Само за чувствителни!

# 642
Колин Фалконър - 'Харем" исторически роман...  Heart Eyes

# 643
Снощи почнах тази:
http://i43.tinypic.com/2w1xksz.jpg

Прочетох пет-шест глави и ми се стори интересна.Да видим как ще е нататък  Simple Smile
Хубава е, на мен ми допадна.
Интересно преплитане на съвременната история с художествената измислица.
Наистина е хубава Simple Smile Сега, както не бяхме на училище няколко дни, имах повечко време да я прочета.Иначе кой знае колко време щях да се мотам  Crazy Увлекателна е.Вечер не усещах как чета с часове.Не ми хареса обаче това, че на места се изпада в големи подробности Simple Smile

# 644
Летящата крава -   bouquet!

Благодаря за препоръката - точно от нещо такова имам нужда сега  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт