Новите ви книги - 2 част

• 67 000
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 810
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Тези две книги си заредих в електронната книга, на английски:

Спонтанно реших да си взема тази книга, надявам се да ми хареса, обичам българските автори.

Пат Конрой много харесвам, чела съм "Принцът на приливите", с интерес ще погледна и тази, която препоръчва вселена

# 811
LemonDesi, sсподели после за Димо Райков

# 812
Над това се напъвам в момента, да видим дали ще удържа до края.

# 813
Имате ли отзиви за Номад на четири континента на Илия Троянов? Същият стил на писане ли е като в Светът е голям...?

# 814
Незная дали тук е мястото, но вижте - http://news.plovdiv24.com/86315.html
Нека всички, които са от Пловдив и околността заповядат!
Приятен ден!

# 815
  • Слънчевия дом
Много се зарадвах като видях този форум, защото аз съм любител на книгите откакто дядо ми преди много години ми прочете Андерсенови приказки  , и след като се научих да чета , чета и до сега всичко до което се добера . Нямам предпочитания към определен жанр , стига книгата да ми грабне интереса . Обичам и да препрочитам книгите , последно четох Амазония на Джеймс Ролинс , и Танцът на боговете . За мен книгата е най- любимото занимание , радост и удоволствие , и се радвам че е така и за толкова много други.   
 Heart Eyes

# 816
  • Кацнала на едно дърво.
Последно:
http://helikon.bg/?act=books&do=autor&autor=MTM4ODY=& … fac96b5b16b73ced2
Хм, не е лоша.
Приключих я днес, това е новото ми четиво:
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-515/id-19280/sluchajnostta-ali-smit.html

# 817
А някой зне лиии нещо за книгата на Дейвид Блейм...?

# 818
  • Belgium
Ох, напоследък почти нямам време за четене  Tired

Но все пак свърших Марк Леви "Децата на свободата"

Много разтърсваща книга за децата, взели участие във френската съпротива през Втората световна война. Изградена е върху документални факти и наистина не се чете лесно.

Сега малко ще се разведря с

# 819
  • София
Вчера започнах тази и много ми харесва.

Ходих на кино и гледах филма, който ме грабна с лекота, но книгата направо ми разказва играта в момента - влюбена съм  Heart Eyes

Следващата, която ще прочета е:

Някой чел ли я е?

# 820
White_tulip ако Здрач те е грабнала толкова много ще искаш с нетърпение да разбереш какво се случва по нататък с Бела и ще прибягаш до книжарницата да си купиш продължението Новолуние  Wink

Аз вече чакам да излезе третата и четвърната от таза поредица

# 821
  • София
Tasha, чела съм резюметата на всичките излязли книги и New moon ми изглежда най-интересна.
Между другото 3 и 4 книга ги има в нета за нетърпеливите.

# 822
Tasha, чела съм резюметата на всичките излязли книги и New moon ми изглежда най-интересна.
Между другото 3 и 4 книга ги има в нета за нетърпеливите.

Изчетох ги и четирите + 12-те глави на 5-тата"Midnight sun" на български,днес започвам да ги препрочитам на испански  Grinning.

# 823
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
"Тропическо животно" на Педро Хуан Гутиерес ... в момента я чета и страшно ми харесва

# 824
За почитателите на библейския критицизъм и изследване, излезе поредната книга на Bart D. Ehrman - Jesus, Interrupted: Revealing the Hidden Contradictions in the Bible (And Why We Don't Know About Them)

Увлекателно написана, като всички останали негови книги.

Общи условия

Активация на акаунт