Новите ви книги - 2 част

• 66 598
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 900
  • Разпиляна във въображението
"Затъмнение" - Стефани Майер. Третата книга от сагата "Twilight"

# 901
  • София
Сексът и кралиците - Елинор Херман

Уникално четиво, невероятно систематизирана гледна точка, която не бихте намерили в учебниците. Историческо, увлекателно, образователно.

# 902
  • Разпиляна във въображението
Сексът и кралиците - Елинор Херман

Уникално четиво, невероятно систематизирана гледна точка, която не бихте намерили в учебниците. Историческо, увлекателно, образователно.

Историческа (документална) или художествена?

# 903
За мен стилът на Елинор Херман е по-скоро документален, така че бих я определила като художествено-документална. Относно историческия момент в книгата - определено го има, но все пак повечето от пресъздаденото е  в сферата на "говори се че..."

# 904
  • София
За мен стилът на Елинор Херман е по-скоро документален, така че бих я определила като художествено-документална. Относно историческия момент в книгата - определено го има, но все пак повечето от пресъздаденото е  в сферата на "говори се че..."

Добре казано.

Като доказателства се сочат запазената лична кореспонденция и разните писма на посланици, благородници и други. Дават се откъслечни сведения за нахождението на някои от тях към днешна дата даже.

# 905
Някакви отзиви за това?

# 906
# 907
Тия двете ми звучат любопитно.  Сподели като ги изкълвеш.

# 908
  • Countryside
Сега кълва още предишната и понеже супер много се зарибих си купих тези двете има и още една, но я нямаха налична.

# 909
Сега кълва още предишната и понеже супер много се зарибих си купих тези двете има и още една, но я нямаха налична.

Сега погледнах ревютата и наистина звучат зарибяващо.

# 910
  • На земята, която е всъщност звезда.
Преди няколко години по Холмарк вървеше филм за нея, в главните роли- Хелън Мирър /и тя от руски произход!/ и Ерик Столц. Тогава се чудех каква е тази уникална жена и мислителка, за която в Бг нищо не се знае. А ето, сега ударно почнаха да я издават. Simple Smile

# 911
  • Countryside
За съжаление най-големият й бестселър "Унизеният Атлас" все още не е издаден, ще чакаме.

# 912
  • Кацнала на едно дърво.
Ето това си купих пък аз:

Много е хубава, половината я прочетох вече.

# 913
Днес си купих тази http://www.book.store.bg/p30982/niakoi-osobenosti-na-salamovidni … mit.html?srchstr=александър%20маккол%20смит&s=0&sin=1&sinstore=2&lattocyr=0&latconvused=0
почетох малко докато чаках на една опашка и книгата звучи многообещаващо

# 914
  • sofia
Току-що се сдобих с прясна прясна книга на Алегзандър Маккол Смит, някак смешновато преведена според мен като "Някои особености на саламовидните кучета"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт