Новите ви книги - 2 част

• 66 999
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Моята книжка от днес  smile3508 !

# 316
Последно прочетох "Майките" на Теодора Димова.
Сега чета "Хайка за вълци", поръчах си я заедно с тези трите

И тази си я купих с "Майките", но е в списъка за изчакване.

Между другото, докато си чаках поръчката, си купих това
 , но не можах да се насиля да я довърша  Stop

# 317
Запис Simple Smile
И, за да не ми е офтопик мнението - започвам да чета "Еднорогът" на Айрис Мърдок. Подариха ми я. Като я свърша, ще кажа какво е положението Simple Smile

# 318
  • София
Димна завеса на Сандра Барун
и
Кеворк проговаря-първата книга

# 319
Някой дали е чел "Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни? Споделете впечатления, защото се колебая дали да си я взема!  Rolling Eyes Нищо не съм чела от този автор, а доколкото чувам е много добър.

# 320
Някой дали е чел "Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни? Споделете впечатления, защото се колебая дали да си я взема!  Rolling Eyes Нищо не съм чела от този автор, а доколкото чувам е много добър.

Хич не се колебай, ами направо я взимай, много е хубава. "Хиляда сияйни слънца" също.
Разрови назад в темата, доста е обсъждана.

# 321
  • гр.София
"Ловецът на хвърчила" и "Кеворк проговаря" ме чакат на нощното ми шкафче, но още не съм стигнала дотам. От Халед Хосейни прочетох "Хиляда сияйни слънца"-подтикната от коментарите във форума. Последната не ме впечатли особено-чете се лесно, интересна е, но не се покрива с представата ми за истински качествена литература, която докосва и ума, и сърцето. Не е книга, която се помни две седмици след прочитането. Но за "Ловецът на хвърчила" има повече положителни отзиви, така че ще видим.

# 322
Да ви кажа за Вещицата от Портобело на П.Куелю..Много тежка книга,поне за мен,не ми се четеше точно такъв тип,но рядко оставям книга,а и тематиката е интересна.Набожната част ми идва в повече Rolling Eyes

# 323
"Замък в Гората" на Нормън Мейлър...всъщност няма ни замък, ни гора...но ми хареса един пасаж, цитирам по памет "...тя си остана девица, но той редовно посещаваше "миризливата дупка"..."....секси, а? Наслаждавайте се.

# 324
Между другото, докато си чаках поръчката, си купих това......, но не можах да се насиля да я довърша  Stop
Разбирам те. Аз почнах "Беки Б. очаква бебе" с огромен ентусиазъм, и пряко сили я довърших, просто защото не оставям недочетени книги. Толкова ... празна, поне да беше забавна.

# 325
  • Варна
Как да печелим приятели - Джером К. Джером
Истинският живот на Себастиян Найт - В. Набоков

# 326
Близо до бебето на Василена Доткова. Много е добра!

# 327
  • на село
 В момента чета две книги. Едната е  Духless, другата  30 неизвинени .
 Първата ми харесва доста, втората не особено.

Отделила съм и  една книга на Орхан Памук . Не съм чела нищо от него, дано да ми хареса.

# 328
Уникална е "Моето име е Червен", изобщо не си сбъркала.

# 329
  • на село
Уникална е "Моето име е Червен", изобщо не си сбъркала.
Избрах я с леки резерви, но понеже този автор се коментира тук / може и да не е точно в тази тема/, си отметнах да прочета нещо от него.
Не знам за вас, но аз чета тези теми с един тефтер подръка и записвам препоръчвани заглавия и автори.
Рядко пиша, но пък често се възползвам от препоръки.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт