Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 113
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Jeni_vr добре дошла  Hug и леко раждане, момичетата вече са ти отговорили, искам само да допълня, че след постъване в болницата попълваш и декларация, че на никой нищо не дължиш ( поне аз съм попълвала такава миналата година).

# 32
Мами, да ви разкажа днешната ни случка. Днес към обяд като изгря слънце и облякох Мишето и я гушнах да се разходим по улицата. Едно кученце почна да ни обикаля и да върти опашка и от време на време излае радостно (май на Миша се кефеше) и мен ме притесни, че лаенето може да е стресне. Тя никакъв звук не издаде 10мин- само го гледаше и не го изпускаше от поглед. По едно време се заприказвах с майка ми и Миша като почна да се хили с глас на кучето. Цвърти, писка, смее се, а кучето както лаеше забрави да лае. Laughing Така се хили много време и после явно й омръзна и продължи да си го зяпа само.

# 33
и аз наскоро раждах не съм плащала за нищо даже и за стая доволна съм от обслужването дано ти е леко раждането и скоро да гушкаш бебе
МиШеНцЕ нашия малкия от давна се смее с глас но когато започна аз да лая като куче, ама смях та чак се забравя много са интересни в такъв момент

# 34
Jeni_vr Добре дошла и от мен.

# 35
Мами, здравейте и от мен  Simple Smile
Регистрирах се във форума преди известно време, но нямаше кога да пиша. Вече една седмица, откакто съм излязла в болничен преди раждане, и влизам по-често. Следя какво пишете  Simple Smile
Jeni_vr , и моя термин е на 25.12.2008г. Може да се случи да родим едновременно  Hug
Хубава вечер на всички!   bouquet

# 36
Има две зодии: Скорпион и ухапан от скорпион. леле бейби колко си права  Hug
Добре дошли на новите мами -
Jeni_vr Доколкото и аз съм запозната с раждането нищо не се плаща , дори и за престоя ( освен ако не е за ВИП стаята ) така че не се притеснявай за това. Лека бременност до края и също и на Meryl . Между другото прекрасна дата за раждане   bouquet
Лека вечер  Peace

# 37
и аз наскоро раждах не съм плащала за нищо даже и за стая доволна съм от обслужването дано ти е леко раждането и скоро да гушкаш бебе
МиШеНцЕ нашия малкия от давна се смее с глас но когато започна аз да лая като куче, ама смях та чак се забравя много са интересни в такъв момент
Тя отдавна се смее с глас, ама все трябваше да й правим ние смях. За първи път се засмя с глас на 3 месеца и 1 ден. Вече тя сама си се разглежда и намира по нещо забавно да му се смее, без да е нужно мама да се прави на всякакви животни  Wink  Mr. Green

# 38
добро утро добре дошли на новите мами
МиШеНцЕ  знам че всяко ново нещо покраи децата ни радва, за съжаление не помня дата кога малкия се засмя с глас, но помня че на всички ни беше много интересно

# 39
Добро утро !!!
Много сте изписали едва успях да ви изчета  smile3501
Продължавайте все така.
Днес времето е приятно за разходки възползвайте се  HugА аз ще си остана в офиса да бачкам

# 40
Добро утро и от мен мами!   bouquet
Трябва да купя одеалце за изписването на бебето - с останалите неща съм готова. Може ли да ме препоръчато някой магазин? Ходила съм само в Мечо Пух на болницата и Симба на пазара...

# 41
Привет и от мен.
Снощи Иванчо имаше Т 37,7.Звъня на Янчева,не вдига мобилния.Дадох му Панадол,плака малко и заспа.Няма голям апетит,иначе си е весел,обаче кашля малко и нослето му свири.Обадих й се сутринта,ще го водя след малко да го види.Дано не е нещо сериозно.
Meryl преди месец някъде купих едно одеялце от гаража срещу аптека Панацея,до наливната парфюмерия на Милена(ако се сещаш) до блока на полицията,много ми харесва,струва 30лв.Ако искаш иди да го видиш,за други магазини виж този над Романса,Бебчо се казва.Има и на Търговска един,но не знам има ли там одеялца newsm78

# 42
Благодаря ти! Ще обиколя утре тези магазини...
Понеже прочетох, че д-р Янчева е вашия лекар, знаеш ли къде се намира кабинета на мъжа й - д-р Янчев? В първа или втора поликлиника?  newsm78

# 43
В първа е той,а тя във втора.

# 44
Благодаря ти!   bouquet
Дано с малкия не е нещо сериозно !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт