Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 106
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
И в Kaufland има одеалца.Аз съм си купила от там едно,много е хубаво и май беше 10 лв.

# 46
little angel: а ти как му мериш температурата? Нали знаеш, че ако я мериш в дупето махаш 0.50. А иначе, до  37.1-20 е нормално за бебенцата. Други симптоми на настинка има ли?

# 47
Red_Sonya за температурата се сетих,че се маха но късно.Преди малко се прибрахме,гърлото му е малко зачервено,изписа му антибиотик-Оспамокс,Синекод за кашлицата и за нослето Виброцил.А няма да ви казвам колко много дечица имаше пред кабинета,така че се пазете много.

# 48
Здравейте от още една Врачанка. Hug
От няколко години не съм във Враца, но скоро се прибирам и имам няколко въпросчета. Пък и предполагам ще ми е приятно във вашата компания. Wink

Интересува ме, дали има хомеопат във Враца и то класически?
И друго, дали Алианз имат клон в китното ни градче?

Предварително ви благодаря.
 Ще се включвам често.

# 49
Добре дошла Ронка  wavey Хомеопат има, но не знам подробности. Алианц имат клон, някъде при дома на техниката е. Там съм виждала.

# 50
Напомням ви да изровите най хубавите си снимки или да си направите такива и да ми пратите за да почна да правя първата страничка. Или дори може такива който сте качили в албумчето, но ми се иска вие да си ги изберете.

# 51
Ронка добре дошла, мисля че ще ти хареса при нас  Hug миналата тема точно за хомеопат стана въпрос  Wink ето линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336720.msg9093280#msg9093280 , но д-р Енев не е класически...четох, че други майки са много доволни от него, но аз нямам лични впечатления.
Май днес няма да има разходка- гледам че е валяло...малката пак ще беснее в къщи  Mr. Green
Red_Sonya дай някакъв краен срок, че каквито сме несериозни и до догодина няма да събереш снимки ( който не ти прати до определената дата, да пише дали иска въобще снимката му да е там или ти да я вземеш от общото албумче).
little angel как е Иванчо, оправя ли се?
Meryl нашето одеалце беше от комплекта за изписване ( много сладко, от рода на олекотените юрганчета), купено от Мечо Пух Simple Smile Всичко друго ли вече купихте?
Лек ден от мен  bouquet

# 52
добро утро и от мене
Да ви се оплача и алекс имаше температура тази сутрин 38,6 не можем повече от 30 мин да я смъкнем и ходихме тук при нашия лекар в квартала, каза че е от гърлото и ни исписа бромхексин,парацетамол, и антибиотик оспексин или нещо такова беше
а и на разстроиство го удари тази  нощ та почти не сме спали

# 53
Горките малчовци, дано скоро да им мине. Стойте си на топличко и се гледкайте.
Бубе, права си, несериозни сме. И понеже и аз не съм от най сериозните, на вас ви давам срок до 10-та страница на темата да сте ми пратили снимки, че да мога поне до следващата тема да съм ги уеднаквила (като размер), са съм направила колаж и да съм ги сложила в рамчица, че да си имаме за коледните празници най хубавата тема с най хубавите мами и дечица и мами с пупи. Ако не ми кажете кой снимки искате, аз ще ви избера някоя от албумчето (да няма после сърдити).

ПП: пощата ми е: mutter@abv.bg, може да пращате там или да качвате в албумчето. Ако пък ви е по лесно през Skype - име- Weselka Jotowa, псевдоним rock_n_roll_nigger.
На новите мами казвам  welcome, очаквам вие също да се включите със снимки, ако искате и също така може да ви сложим името, рождения ден, термин и име и дата на раждане на дечицата ви на първа страница.

Е топката е във ваши ръце, вие сте наред  Hug

# 54
Meryl нашето одеалце беше от комплекта за изписване ( много сладко, от рода на олекотените юрганчета), купено от Мечо Пух Simple Smile Всичко друго ли вече купихте?
Да, купили сме всичко, а снощи излизах и взех и одеалце точно от Мечо Пух - едно синичко, пухкаво и плътно, то ще ни е за изписването. Готов комплект не си взех, сама си съчетах нещата за изписването и се получи хубав краен резултат.  Hug
Следващия вторник влизам в 9 месец и се постарах всичко да ни е готово, че не знам бебко дали ще има търпението да стои вътре до Коледа, когато ми е термина...
Хубав ден на всички мами!   bouquet Hug

# 55
На новите мами казвам  welcome, очаквам вие също да се включите със снимки, ако искате и също така може да ви сложим името, рождения ден, термин и име и дата на раждане на дечицата ви на първа страница.
Искам и аз да пратя снимка на бебко, след като се роди - сигурно ще изпусна крайния срок за пращане на снимките, но се надявам по-нататък да се вместим и ние.  Laughing

# 56
Следващия вторник влизам в 9 месец и се постарах всичко да ни е готово, че не знам бебко дали ще има търпението да стои вътре до Коледа, когато ми е термина...
Хубав ден на всички мами!   bouquet Hug
Спокойно аз родих няколко дена след термина който казваха,но при всеки е различно.За пазаруването,аз пазарувах чак в 9месец.

# 57
Здравейте момичета , да се включа и аз към оплакващите  Sad Михаела тази нощ такава температура вдигна че направо ми настръхна косата и цяла нощ не мога да я сваля . Тъкмо на каката започна да и минава и аз се о Partyобнадеждих че Михаела този път ще я размине ...е не можа  ooooh!. Днес цял ден е такава кисела и на мен ми е толкова криво и..... съм си сама и ...... Василена е невъзможна и....... ако не пиша следващите няколко дни да знаете че съм хванала балкана Naughty Crazy  Е оплаках се малко  Naughty
Бързо оздравяване на болните мъничета Hug

# 58
Галя ела при нас в Медковец,хем ще си близо до гората,хем ще си с хора и ще разнообразиш малко.
Аз от мойта мома от петък на сам не мога да се оплача,спи си в креватчето вече,заспива си сама,слуша баба си като я оставим,измисля по някоя и друга беля като за нейната възраст и се смее после.Показва,че е пораснала с един месец Simple Smile Ще видим до кога ще е така.

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 16:13 от buba_85

# 59
Абе какво им става на тия деца нашия и разтроиство та се къса, минахме на лечебна хумана и оризова вода дано помогнат
Дано бързо да оздравеят всичките болни дечица

Общи условия

Активация на акаунт