Радостни сме ний мадами, че сме вече НОЕМВРИйски мами!

• 16 032
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • София
запис

# 76
Лора, да ви е жива и здрава малката Емили! А на теб бързо възстановяване! Каката сигурно е много щастлива.  Simple Smile

Диди72, Котето, Честити бебчета и на вас! Да са ви живи и здрави! Скорошно възстановяване!

Нелчо, много неприятности си преживяла. Дано от тук нататък всичко е наред!

Привет!  kaffeetrmker_2

#Shocked #Shocked #Shocked Всички ли са успели да родят?!?

Юле, почти всички! Шегувам се. Вчера гледах, че бебоците бяха точно на половина. Днес вече родените започнаха да взимат връх.

Така сме се улисали всички в очакване на бебчо, че без малко да забравим, че каката ни има рожден ден на 20.11. Сега дилемата е  бебето преди или след 20-ти ще се роди.   newsm78 Ще се гръмна да ги докарам на една дата!!!  ooooh! Въпреки че имам други планове за 20-ти.  Sunglasses

# 77
Здравейте,мами.Имам удоволствието да ви съобщя,че на 10 ноември в 11.05 се роди моята прекрасна принцеса Белослава.Теглото е 3510 и 52 см.Всички болки минаха много бързо само като си я видях.Изписаха ни в петък и вече сме си у дома.Тя е много спокойно бебе и за нас с таткото е несравнимо удоволствие да се грижим за нея.

# 78
Чета днес и си водя списък кого трябва да поздравя, че то днес много поводи, много нещо...

Честити бебчета на Феъри, Мишлето, Дани-Ш, Лора, Диди 72, Котето-Ф, Шемеш!

Честита месечинка на Никола на Иринка83!

Честит Рожден Ден на татко Иво в семейството на Хана!

Нелчо, дано всички неприятности са вече зад гърба ви. и само да ти кажа- и мен ме карат да пропускам нощно хранене, но детето като плаче, няма как да стане- когато поотраснат малко, те сами ще спрат да се будят и да си искат...

Вита, и аз до последно не исках предизвикване на раждане- казвах си, че ще стискам всичко да си започне само. Но се наложи да го предизвикаме- и мина бързо и безпроблемно, така че не се притеснявай толкова! Успех!

На мен днес ми беше първия ден без детенце- майка ми я изведе на разходка от 12-15ч, през което време аз и изцедих кърма за следващото хранене, и излязох- ходих да си почерпя колегите и да си занеса болничния, но се оказа, че трябвало и копие от акта за раждане, та ще ходя пак де... И после отидох да взема татито от работа и се прибрахме около 18.30-19ч. много странно се чувствах- хем постоянно гледах телефона да не ме търси майка ми, хем ми беше хубаво така свободна...хем ми липсваше малката кукла... Май било вярно, че трябва от време на време да излизаш без бебето, за да се отпуснеш- помага за намаляване на напрежението, а аз не исках да го вярвам това...

# 79
 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked
Направо не е истина.Единден да ви изпусна от поглед и то повечето мами родили.
Нека да са живи и здрави всички бебчета, много щастливи дни и попътен вятър в предизвикателството "ЖИВОТ" им пожелавам.На мамите бързо възстановяване.
Нелчо много сте препатили-радвам се че вече сте у дома и дано всичко лошо да е зад гърба ви.
Целувки милички и задръжте малко с бебетата, че не мога да сваря да ги впиша на първа страничка. Joy Joy

# 80
Здравейте момичета!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ МАМИ! НЕКА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И ДА ВИ РАДВАТ МНОГО!

Ние все още не щем да излизаме, макар че докторите казват че трябвало... А термина ни е чак на 25.
Мили мами, дайте съвет, много съм притеснена!

Все ми казват че плацентата е презряла, остаряла, не е хубава... А бебе бе излиза. Много старх ми се е насъбрало... Sad

# 81
И ние още сме 2 в 1 макар да ми с иска да съм родила вече, но тази седмица трябва да стане вече, че не искам да преносвам. И мен всички лекари ми казаха, че ще родя много по рано от термина ми, но не познаха малката госпожица е на друго мнение.
Нелчо, радвам се всичко при вас вече е добре и че лошото е останало зад гърба ви.

Честито на последните мами, да са ви живи и здрави мъниците и много да слушкат

Юле, най накрая се получи, за което много ти благодаря.

# 82
Стелита, и моята госпожица беше така, ако не ми бяха предизвикали раждане (аз през цялата бременност исках да чакам бебето само да тръгне да излиза) сигурно още щяхме да сме си 2 в 1...
Родих нормално, предизвикано с Цитотек- мина бързо, леко и безболезнено!
Говори с твоя лекар- и аз бях с остаряла плацента.
Успех!

# 83
Нелчо, колко много сте преживели... дано нямате повече неприятности и да се радвате един на друг с бебенцето...  Hug
Това цедене е много неприятно... ще ми отваря проблемчета и на мен май, гърдите са ми като от камък, макар че бебка си суче доста....
Още не мога да седна да прочета всичко написано... извинявам се че пропускам поздравчета, ще наваксам по-нататък.
Честито на новите мамчета с бебенца, да са им живи и здравички и лакоми  Hug

Ето я и моята кукла, една снимка за 1 страница, пък по-хубави - утре...

Ели, ти я намали...

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 22:13 от Norass / Лора

# 84
Dani Sh позволих си да взема друга снимчица на Миленка, защото другата като я намалих и нищо не се виждаше.Ако все пак държиш да е тя ще я върна. HugИ да те питам откъде взехте тия сладки заешки пантофки.Направо се влюбих в тях и искам да взема и на моята кукла такива.
Ох само гледкам бебоците и не мога да им се нарадвам.Много са ни сладки(пу-пу)
Айде лека и бебеносна нощ милички

# 85
  • Sofia
Здравейте, извинявайте, че така ви нахлувам в темичката, но толкова мило ми стана, като прочетох за вашите радости! Аз съм от бъдещите февруарки, но искам да ви честитя прекрасните бебоци! Да са ви живи и здрави и много щастливи дечица! А на тези, които още очакват - лесно и бързо раждане!
Да знаете, че и ние много се вълнуваме с вас!   bouquet Hug

# 86
Здравейте мами бъдещи и настоящи! Hug
Аз се завърнах у дома петък но не ми беше много до писане докато се адаптираме с малкия Борис ooooh!.В началото ни шашна с много ревове ,но от скоро е просто душичка и аз вече почвам да се съвземам.Така че скоро ще намеря време да по прочета няколко темички назад за да вляза в крачка.
Надявам се всички да сте добре  Hug  и като гледам заглавието много мами май вече гушкат  бебоците си!
Хайде за сега толкова утре пак,че нощта е ценна Grinning

# 87
Ели, няма никакъв проблем за снимката, мила. Относно пантофките те са на BABY.BOW, купихме ги от магазин "Пинокио" в Пловдив. Има ги и с други животинки, много за сладки  Simple Smile
Лека вечер на всички!

# 88
  • Бургас
Честити бебета на всички нови мами!
Нелчо - много се радвам, че проблемите при вас са приключили и се гушкате със бебчо у дома!
Лека и спокойна вечер ви желая! Стискайте ми палци моля, че утре съм на доктор!

# 89
 Hug Момичета успокойхте ме, че не съм останала само аз да бременея.  smile3515

Теди,   няма защо.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт