Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
-
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
В Израел се прилагат различни мерки за пестене на вода, като например забрана за поливане на градини, използване на капково напояване, забрана за използване на пръскачки и съвети за пестене на вода в общините. Тези мерки са въведени поради критичната ситуация с водата, като нивата на водоемите, като Кинерет, са много ниски.
-
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
Дозаторите за вода са устройства, които се монтират на кранове и имат за цел да създадат усещане за по-силна струя вода, отколкото се използва в действителност. Те могат да регулират водния поток, като помагат за пестене на вода. Тези устройства са разнообразни и се използват предимно за спестяване на вода.
-
Какви са различните видове кремове и как се приготвят?
-
Какво е толерантност и среща ли се в България?
За Сирия или Ливан няма как да пиша, освен общи приказки, но тук поне имам впечатления
Това, че са светски за мен е съществен факт - със светски хора по принцип мога да намеря много повече общи неща, отколкото с религиозни без значение дали са мюсюлмани, християни и евреи (нарочно пиша "по принцип", защото всяко правило си има изключения
А той като готви и на мен вече хич не ми и пука на какъв език ми "поднася" храната
свикнала съм само да си поръчвам филм, а какви магии се правят в името на това да го гледам - нямам представа! Когато имам време, ходя на кино, но е имало периоди - месеци насам, в които съм гледала само от леглото, по телевизията преди да заспя... тогава ми е била полезна страстта на съпруга ми по компютрите, технологиите и възможностите, които те предлагат
Не знам дали е вярно, но четох, че Тел Авив е третият град в света за суши на глава на населението. Ставало ли е дума и преди?

и да бягам!
Днес за първи път пуснахме климатик да постопли хола. Като си представя какво е в България по това време - нулеви температури 
)
Хайде, лека и от мен

и не понасям разни бивши гаджета и други жени около него.Може да е старомодно да ревнуваш,но съм си такава и не го крия.
И мойто ще е готино, от сега му се лепкат мацките от градината
- една етиопка, една рускиня и една иракчанка
Имаше един документален филм - проследяваше живота на хората в един улпан (3-4 серии бяха направили) - там по-голямата част бяха руснаци, но те се бяха съсредочили в по-необикновените случаи - китайка, която искаше да подобри положението на азиатците с работни визи, които живеят в мизерни условия, много тежък физически труд, а и след изтичане на визите, остават в страната като незаконни работници и се укриват от имиграционната полиция; имаше една чернокожа и аржентинец и една германка. Нейната история беше такава - омъжена за израелец, и в колебания дали да си смени религията. Всъщност тя не го искаше, мъжът и настояваше. Помня, че за много неща (разни бюрократични спънки) питаше "Това, защото съм германка ли е?", много я чоплеше това, че заради историята на войната не е приета (а то не е заради това, че е германка, а защото е чужденка, но тя свързваше всичко с това, че е германка). Вече съм забравила другите истории, но нейната специално много ме впечатли... Накрая на филма казаха, че 2-3 години след като са сключили брак са се разделили и тя се е върнала в Германия
Аз пък и симпатизирах и докато гледах филма, и стисках палци да успее да се адаптира 
Това са
Нямам отношение към бивши любови, но с настоящите приятелки ми беше трудно да свикна.
и задавах доста въпроси
сега ми става смешно като си припомням