Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
-
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
В Израел се прилагат различни мерки за пестене на вода, като например забрана за поливане на градини, използване на капково напояване, забрана за използване на пръскачки и съвети за пестене на вода в общините. Тези мерки са въведени поради критичната ситуация с водата, като нивата на водоемите, като Кинерет, са много ниски.
-
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
Дозаторите за вода са устройства, които се монтират на кранове и имат за цел да създадат усещане за по-силна струя вода, отколкото се използва в действителност. Те могат да регулират водния поток, като помагат за пестене на вода. Тези устройства са разнообразни и се използват предимно за спестяване на вода.
-
Какви са различните видове кремове и как се приготвят?
-
Какво е толерантност и среща ли се в България?
(замисляли ли сте се за това име бе ....какъв е корена и откъде произлиза ...коя от двете части на думата е по-по ...)
... Щял да благославя хляба и виното казва една мама от градинката ...., а момичетата палят свещи ...учат се децата ...какво ще запомнят е друг въпрос и дали ще искат да практикуват ...но то са 2 изречения ...За обща култура е добре да се знаят ...Иначе ние на кидуш си слушаме свекъра как чете молитвата ,та Саги е свикнал..и мене ме вижда как паля свещи ....Не е ново за него ...
); хубаво би било да спечелите на своя страна специалисти - психолози и психиатри, които могат да обяснят какво влияние има сексуалното съдържание на рекламите върху децата; и юристи, които пък могат да дадат примери с подобни законови ограничения в други страни (чела съм, че британското законодателство е много подредено в това отношение и тук именно то е пример). По-постижимо е подобни реклами да бъдат излъчвани в определени часове, а по билбордовете да не се слагат реклами със сексуално съдържание, ако са на определено разстояние от градини и училища
тъй че се извинявам, ако съм писала тривиални неща, нека да е все едно съм споделила мнение 

! Явления като АЗИС дето си говори в женски род трябва да се забранят в национален ефир с закон , все пак телевизията възпитава !
.
и без тях си добре дошла
...ей , на ...unik да ти каже ...