Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
-
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
В Израел се прилагат различни мерки за пестене на вода, като например забрана за поливане на градини, използване на капково напояване, забрана за използване на пръскачки и съвети за пестене на вода в общините. Тези мерки са въведени поради критичната ситуация с водата, като нивата на водоемите, като Кинерет, са много ниски.
-
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
Дозаторите за вода са устройства, които се монтират на кранове и имат за цел да създадат усещане за по-силна струя вода, отколкото се използва в действителност. Те могат да регулират водния поток, като помагат за пестене на вода. Тези устройства са разнообразни и се използват предимно за спестяване на вода.
-
Какви са различните видове кремове и как се приготвят?
-
Какво е толерантност и среща ли се в България?
на мен ми се иска да си подредя къщата както аз искам ама ще почакам
брех !
Сега е много модерно фолк певици да се впускат в реклами .

По-трудното е съгласуването на глаголи, прилагетелни и съществителни по род, а и има женски и мъжки род, което понякога е спънка в свободното говорене на туко-що проговорили. Има и още нещо, което е малко смахното и то се казва смихут - сливане на две думи, при което често едната леко се променя като произношение - по това могат да те познаят, че не си местен (или че не си грамотен достатъчно), т.е. има какво да се учи, но не е трудно
Бен Гурион и Голда Меир са били кибуцници, че дори и Ehud Barak - все известни политици. Не се прави никаква разлика между хората, които са били в кибуц и тези, които се настаняват директно в града. На кибуцниците липсва определена "изтънченост" (ако може да се нарече така), защото водят по-прост живот, без да си купуват последна мода дрехи, скъпи коли и пр. Но това, в момента, в който излезнеш от кибуца и започнеш градски живот, се наваксва според темпото, което ти желаеш. Да не говорим, че много "градски" хора също се задоволяват с подобен начин на живот, а и да не се задоволяват - не винаги могат да си позволят лукс и блясък
НаЛи и тЯ КаТ мен Си ПаДа по военНи Неща ! - 

!
,появи се!
,благодаря за рецептата за ушичките.
Поне не преличам на възстановяващ се след мач с Майк Тайсън

Боже ...жълто ! Не бе русо викам ....
За мошава в 13-та тема са говорили момичетата: