Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове банички, които хората обичат да правят?
-
Какви са мерките за пестене на вода в Израел?
В Израел се прилагат различни мерки за пестене на вода, като например забрана за поливане на градини, използване на капково напояване, забрана за използване на пръскачки и съвети за пестене на вода в общините. Тези мерки са въведени поради критичната ситуация с водата, като нивата на водоемите, като Кинерет, са много ниски.
-
Какви са предназначението и видовете дозатори за вода?
Дозаторите за вода са устройства, които се монтират на кранове и имат за цел да създадат усещане за по-силна струя вода, отколкото се използва в действителност. Те могат да регулират водния поток, като помагат за пестене на вода. Тези устройства са разнообразни и се използват предимно за спестяване на вода.
-
Какви са различните видове кремове и как се приготвят?
-
Какво е толерантност и среща ли се в България?

...
ден с хубаво време ден с я сняг я дъжд....
друг ми ''проблема '' на мен..след всички кърмения нищо не остана за мене горе ...уф. Мента така ти се радвах на хубавото деколте по снимките хаха 
Така че тази нощ пушек ще се вдига в малката ми кухня
Мислих си, че цените са високи, защото веригата е британска, но ето, ти казваш, че и за тамошните стандарти не е евтино