Лечение на псориазис? Има ли? 2-ра тема

• 237 376
  • 761
  •   2
Отговори
# 150
  • по течението на реката
И ние мазахме с Локоид,но резултата беше нулев. Sad
Спокойна,каксе чувства мъжа ти? Обривите ли се изчистват,или сърбежа намалява?

# 151
  • София
Спокойна,каксе чувства мъжа ти? Обривите ли се изчистват,или сърбежа намалява?
И двете. Главата му се изчисти. По тялото има още, но при него е засегнато 50% от кожата. Не смея да се похваля. Като си помисля пролетта как се зарадвах на ефекта от блу кап, а той беше толкова кратковременен  Sad .

# 152
Спокойна- по колко витамин С вземате?

Цитат
Момичета какви диети ви предпоръчват докторите
Без тлъсто месо,без шоколад, кафе,цигари,алкохол,пикантни подправки,без пържено.
Общо взето е това.

# 153
  • София
CeTeBe, по 1 дневно. Те са по 500 мг.

# 154
Да чукна на дърво при мен не е в толкова напреднал стадий псориазиса, но все пак си го имам от 11-и годишна. И то само на окосмената част от главата, от всички мехлеми, "бабини" рецепти, кремове и т.н. DAIVONEX*scalp solution за сега върши най-добра работа. Wink добре, че вече го има и в България преди се налагаше да си поръчвам от Германия.
Hug
а до колкото "дали има лечение за псориазис", за съжаление мисля, че няма  Shocked Cry
може да изчезне за определен период от време, например 10 години и  изведнъж пак да ви изненада

# 155
И аз не смея да прибързвам, но дали от Hya Vita или просто от затоплянето на времето, но имам значително подобрение. Като се има предвид, че почти 90% от кожата ми е покрита с тая гадост, сега плаките са съвсем изтънели и се лизлющват съвсем тънички люспички, но още нямам абсолютно чиста здрава кожа. Не бързам да се радвам, времето ще пкаже... Praynig

# 156
Не спазвам никакви диети, с времето установих, че те въобще не влияят на състоянието на моя псориазис.

# 157
  • по течението на реката
Спокойна,а мажете ли главата с нещо или само витамините вземате?Питам,защото главата на дъщеря ми също е покрита около 40%.Лекарите казват,че било алергия към животни с козина.У нас няма такива,но съседката събира пред блока котките на половината град да ги храни.  Weary Вече 4 години няма изчистване с нищо.А и понеже брат и е с псориазис не съм сигурна,че нейното е алергия. Въпосът е,че не се повлиява нито от лекарствата изписани и от докторите,нито от тези на брат и.Лятото като отидем на море на мястото остава само червена кожа,но като се приберем за 3  дни всичко се връща.По тялото за сега не е имала нищо.

# 158
  • София
Спокойна,а мажете ли главата с нещо или само витамините вземате?
Хубаво е да се докаже какво е, с тестове, а не лекарите да предполагат. Нищо не маже сега, преди имаше подобрение от шампоани с урея и блу кап. Не знам за деца какви са дозите на вит.Ц, а ЦеТеБе, мисля, че не става за деца.  Tired

# 159
  • по течението на реката
Благодаря,ще попитам дали е подходящ,моите са почти на 12.

# 160
CeTeBe, по 1 дневно. Те са по 500 мг.
Спокойна, мъжа Ви пие само СеТеВе витамини ли, мажете ли с нещо,след като има и по тяло.Споделете моля.Аз също имам псориазис по ръцете, краката, лактите. Пия омега-3,В-комплекс,Саменто и се мажа с билков крем , който поръчах от билколечителя Боев, има полза плаките почти завехнаха , но все още напълно не съм се изчистила.Това лекуване го правя 2 месец, а мазането с крема  4 месец.Но ако има полза от СеТеВе ще пия и тях,

# 161
  • София
Пие само ЦеТеБе, нищо не маже. Наш познат се бил "излекувал" така и мъж ми реше да пробва.
Вчера разбрах, че имало и ЦеТеБе с цинк, но той пие само Вит.ц.

# 162
Пие само ЦеТеБе, нищо не маже. Наш познат се бил "излекувал" така и мъж ми реше да пробва.
Вчера разбрах, че имало и ЦеТеБе с цинк, но той пие само Вит.ц.
Благодаря. Чела съм че за псориатичните плаки е добре да се пие и цинк.

# 163
Някой знае ли нещо за някакъв крем " Жули" на Билкова къща Миланов.Казаха ми ,че действал много добре на хора с кожни проблеми, а и бързо се изкупувал?

# 164
Si_reni, благодаря за информацията! При дъщеря ми се оказа различно. Надявам се и при вас да е така, или поне бързо да се оправите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт