Лечение на псориазис? Има ли? 2-ра тема

• 237 346
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
 ivan_t Може ли да споделиш колко ти излезе кръвното изследване и от коя клиника ти го изпратиха в чужбина?Може и на лични да ми пишеш да не прозвучи като реклама Peace

# 691
Иван говори за това www.isu.bg/nutrontest 1350лв струва изследването.
Някъде много назад по страниците някой беше писал за същото изследване, но на по-ниска цена от друга лаборатория. Но не мога да открия страницата.

Тези от вас, които имате проблеми с ноктите запилвате ли ги отгоре, за да ги заравните и да махнете грапавините?

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 14:01 от DB7

# 692
Zdraveite, mislia 4e niakade iz temata biah sre6tala mnenie za TUBOCIN no nemoga da go otkria.Mojeli da mi spodelite kakvo e va6to mnenie edna kojna doktorka mi go izpisa i kaza 4e pomagalo i pri na6to zaboliavane. Praynig

# 693
  • София
Цитат на: rozibozi в Сряда, 17 Юни 2009, 19:44
Днес минах на преглед при поредния дерматолог. След като почти от месец спрях Неотигазона пак започнаха да ми се появяват петна. При днешния преглед ми изписаха да пия Тубоцин. Моля ако някой е пил да сподели - положителни и отрицателни реакции. За сега не мисля да го пия, страх ме е че ще натоваря черния дроб и ще ми се разместят пак хормоните. Какви са цените на кремовете на Бойков?
Внимавай с Тубоцина. Доколкото знам, вече никой не го изписва. Отхвърлят го, че вредите били повече от ползата.
Кремовете на Бойков. Аз купих само 100% протектит. Маже 10 дни, ефект засега няма. Струва 25 лв около 100 грама/200 мл.

Ох, немога да копирам, но това е за Тубоцина. Дано не е същата лекарка, която и на мен ми го изписа, но не съм го пила.

# 694
Моля споделете,ако някой е ходил при д-р Йорданова в ВМА-София.Водих веднъж детето -изписа ни за къпане Линола фет и за мазане Exipial lotion .Все се надявах да се разминем с диагнозата псориазис,но май вече никаква надежда не ми остана..... Cry.При прегледа тази докторка ни каза да не бързаме да се тревожим Confused,и ако се появи някъде другаде да я търсим пак.Първата поява на обривите беше по лактите и коленете,сега се появиха нови обриви от вътрешната страна на лактите/на свивките/ ,отзад при мишниците-но тъй като първите обриви ги забелязах не в началото на появяването им и сега немога да преценя дали става въпрос за същото ooooh! ooooh!,защото тези ги забелязах от самото начало-изглеждат ситни пъпчици като от изпотяване-та въпроса ми е такива ли псориазисните обриви в самото начало..,за да знам дали трябва да търсим пас лекарката?! Sad

# 695
  • Tам през Атлантическия океан
silvanapei подходи по-спокойно  Hug само така ще помогнеш да се махне прориазиса на детенце .
Приеми го като козметичен  дефект  Wink Аз съм с посориазис години ту се появи ту се скрие, не е заразно нито чак толкова ужасно "заболяване", не ми пречи по никакъв начин да се чуствам по различна или каквото и да било  Grinning
По-спокойно и вие сами ще намерите път към това псориазиса на детенце постепенно да се изчисти  Wink Препоръчвам ти да търсите алтернативни методи т.е. билки или примерно хомеопатия  Hug

Успех  Hug

# 696
търся човек които има познати при вносителите на лекарства.
не мога да разбера защо лекарството което ползвам се загуби.
по някаква причина няма внос.
лекарството се казва- ДАЙВОНЕКС унгвент-
ако някои може да ми помогне ще сам много щастлив.
ас не искам друго искам информация.
благодаря

# 697
  • София
търся човек които има познати при вносителите на лекарства.

Борола ЕООД
 София 1632, ж.к. Овча купел 2, бл. 2, партер, тел. 02/ 915-61-23, факс: 02/915-61-24; e-mail: sklad@borola.com

Ето на тези телефони може да питаш.

# 698
-ето отговора на борола;
Здравейте,
Предполагаме , че питате за Дайвонекс унгвент. Този препарат няма да се маркетира в България и няма да се внася. В аптечната мрежа може да има наличности от последната партида, но не можем да Ви ориентираме дали някъде е останало. Обърнете се към Вашия дерматолог за евентуалната му замяна с Дайвобет унгв.  .
-ето отговора на либра;
Фирмата – вносител на Дайвонекс няма подновен договор за доставки за българския пазар,затова продуктът липсва в аптеките.Съжалявам,че не мога да Ви помогна.Моят съвет е да се обърнете към лекуващия Ви лекар за промяна в терапията .Ние като търговец на едро нямаме информация за евентуален нов вносител на медикамента!.
-някои да има повече информация

# 699
-ето отговора на борола;
Здравейте,
Предполагаме , че питате за Дайвонекс унгвент. Този препарат няма да се маркетира в България и няма да се внася. В аптечната мрежа може да има наличности от последната партида, но не можем да Ви ориентираме дали някъде е останало. Обърнете се към Вашия дерматолог за евентуалната му замяна с Дайвобет унгв.  .
-ето отговора на либра;
Фирмата – вносител на Дайвонекс няма подновен договор за доставки за българския пазар,затова продуктът липсва в аптеките.Съжалявам,че не мога да Ви помогна.Моят съвет е да се обърнете към лекуващия Ви лекар за промяна в терапията .Ние като търговец на едро нямаме информация за евентуален нов вносител на медикамента!.
-някои да има повече информация

paragraf.22   не мога да схвана каква повече от тази информация искаш?!?! newsm78

# 700
търся надежда .
 без болка.
утре.
http://www.vbox7.com/play:0b64f6f7

# 701
  • Sofia
 Здравейте ,според  мен има надежда Peace.Синът ми беше на 3 месеца,когато започнаха да му се появяват пъпчици по кожата.След 9 месеца вече бяхме посетили доста кожни лекари,измазали доста кортикостероидни кремчета и за вършихме с дълбоки рани по цялото тяло.Реших да опитаме лечение със светлина,защото е напълно безвредна и след по малко от месец имаше положителен ефект.Сега кожата му е изчистена. Simple SmileБез лекарства

# 702
  • София
Здравейте ,според  мен има надежда Peace.Синът ми беше на 3 месеца,когато започнаха да му се появяват пъпчици по кожата.След 9 месеца вече бяхме посетили доста кожни лекари,измазали доста кортикостероидни кремчета и за вършихме с дълбоки рани по цялото тяло.Реших да опитаме лечение със светлина,защото е напълно безвредна и след по малко от месец имаше положителен ефект.Сега кожата му е изчистена. Simple SmileБез лекарства

Едва ли има нещо напълно безвредно  newsm78
Искаш да кажеш, че сте се лекували с фототерапия ли? Кажи повече? Кога, къде?

# 703
  • Sofia
  Да ,това е  медицински уред,който се използва в две болници в София, но хубавото е че всеки има възможност да си го използва у дома.Не съдържа ултравиолетови лъчи и затова е безвредна.
  Синът ми оздравя преди един месец. PeaceЛекувахме го у дома,една приятелка ни даде терапията си.

# 704
  • София
  Да ,това е  медицински уред,който се използва в две болници в София, но хубавото е че всеки има възможност да си го използва у дома.Не съдържа ултравиолетови лъчи и затова е безвредна.
  Синът ми оздравя преди един месец. PeaceЛекувахме го у дома,една приятелка ни даде терапията си.

Дали, ако не те притеснявам, би могла да обясниш малко по-подробно? Всички тук търсим нещо за лечение - години наред, та всяко инфо е добре дошло.

Общи условия

Активация на акаунт